برای خرید و دانلود کتاب چهار میثاق نوشته دون میگوئل روئیز و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
چهارمیثاق کتابی نوشته دون میگوئل روئیز است. این کتاب راهنمایی عملی برای آزادی فردی است. تغییر برداشت ما از حقیقت در دست خود ماست تا بتوانیم از رؤیایمان، بهشت بسازیم، نه جهنم. پذیرش و دنبال کردن چهار میثاق به شما کمک میکند تا رؤیای جدید شخصی خودتان را خلق کنید.
برای فردی که از نظر درونی به آزادی رسیده، زندگی در بهشت بر روی همین کره خاکی نیز امکانپذیر است، اما اگر وانمود کنید که به این آزادی رسیدهاید، این زندگی برایتان ممکن نخواهد بود، چون در ذهن شما باید قدرددانی و عشق ورزیدن به دیگران، بیشتر از خودتان اهمیت داشته باشد و باید خودِ واقعیتان را متجلی سازید.
جوهره لوح وجودی هر انسانی در ابتدا پاک و معصوم است، پس شما میتوانید تنها با خودتان بودن، به تعالی و کمال واقعی برسید. باورها و میثاقهای غلط باعث میشوند نتوانید خودِ واقعیتان باشید. تلاش واقعی این است که قراردادهایی که بر اساس ترس هستند و نه عشق را درک کرده و آنها را کنار بگذاریم.
به جای میثاقهای قدیمی، لازم است میثاقهای جدیدی را بپذیریم، آنهایی که با «من» درونیمان سازگاری دارند، ما هرگز با پنهان شدن پشت ماسکهایی که به چهره زدهایم، به تعالی و کمال نخواهیم رسید. تعالی و کمال فقط با خودِ واقعی بودن حاصل میگردد.
دون میگوئل روئیز در کتاب چهار میثاق به ما میگوید که حقیقت هر یک از ما، باورها و توافقات درونیمان است که جهانبینیمان را مشخص میسازد. اما اکثر این توافقات اشتباه بوده و هیچ سودی برای خویشتنِ درونی ما ندارند. هدف دون میگوئل روئیز این است که رؤیای سیارهای را که ما در آن هستیم درهم شکسته و رؤیای جدید خودمان را خلق کنیم. او از ابزارهای سادهای میگوید که استفاده از آنها منجر به یک تحول همیشگی و بلندمدت فردی میشود، چیزی که بر اساس از هم گسیختن توافقات غلط و در عوض بکارگیری قواعد و مقررات خودمان شکل میگیرد.
علاقهمندان به کتابهای موفقیت و رشد فردی از شنیدن این اثر لذت خواهند برد.
رویا در کتابهای پائولو کوئیلو، مخصوصآ در کیمیاگر، تجسم افسانه شخصی دارنده آن است. اگر فردی از کودکی در رویای پزشک شدن بوده است، زمانی به افسانه شخصی خویش دست مییابد که این رویا را متحقق کند. آثار کوئیلو به خواننده این باور را میدهند که برای تحقق رویا یا رویاهای ویژهای در این جهان حضور پیدا کرده، و خداوند از طریق نشانهها و کمکهای فراوان دیگری او را در جهت تحقق رویاهایش یاری میکند و هر زمان که قصد دستکشیدن از تعقیب افسانه شخصی خویش را داشته باشد، گرفتاریها و صدمات مختلف وی را دوباره به سوی آن سوق میدهند. عوارض عدم تعقیب رویاها در کیمیاگر، سفر به دشت ستارگان و حتی کوه پنجم برشمرده شده است. در این کتاب اخیر، که قهرمان داستان آن یکی از انبیاء یهود است، درمییابیم که «رویا» ی فرد یا «افسانه شخصی» او الزامآ آن کاری نیست که دوست دارد انجام دهد، و او نه برای خوشایند دیگران و نه حتی برای خوشایند نفس خویش در این راه قرار گرفته است. هر کسی بَهرِ کاری آمده است و تأخیر در پرداختن به آن موجب ایجاد عوارض جسمانی و روانی کموبیش شدید و عمیقی در او میشود. ترس انسانها از دنبال کردن سرنوشتی که سرشت آنان به سوی آن متمایل است، در ساحل رودخانه پیدرا به صورت ترس فردی و دنبالکردن الگوی «دیگری» ظاهر شده و در کتاب ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد به شکل الگویی از رفتار اجتماعی که پیروی از آن ورونیکا را به سوی خودکشی و گروه بسیار زیادی از افراد جوامع متعدد را به سوی زندگی عاری از حیات، رنگباخته و بیحاصل هدایت میکند. بیشتر این افراد به گواهی آمار دستکم یک بار دست به خودکشی زدهاند. پس رویا در آثار کوئیلو به معنای «آرزو» یا «هدف» یا «غایت» زندگی فرد میباشد
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۳۶ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۷/۳۰ |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۷۳۹۰-۹۵-۸ |
مشاهده همه نظرات (۶)عالی، مطالب این کتاب را باید بخاطر سپرد وعمل کرد، راهنمای خوبی برای زندگی بهتر،بینظیره.
عالی بهتر از این کتاب وجود نداره
اولش فکر کردم از این کتاب های موفقیت و انرژی و ایناست که حقیقتا من اعتقادی ندارم و به نظرم جالب نیست ولی وقتی خوندم دیذم اتفاقا کاملا منطقی و مفید بود
سلام من این کتاب و قبلا خوندم کتاب خوبیه و عمل کردن به همین ۴ مورد می تونه زندیگتونو دگرگون کنه اما عمل کردن بهشون واقعا کار سختیه ۱ با کلام خود گناه نکنید یعنی کلماتی که برعلیه خودتون به
محشر در یک کلام