کتاب خودشناسی
معرفی کتاب خودشناسی
کتاب خودشناسی نوشته آلن دوباتن است که با ترجمه محمدهادی حاجیبیگلو منتشر شده است. این کتاب یکی از کتابهای مدرسه زندگی است که به شما کمک میکند زندگی بهتری داشته باشید.
درباره کتاب خودشناسی
یکی از برجستهترین مشخصههای ذهن ما انسانها این است که فهم بسیار اندکی از آن داریم. با این که به تعبیری در وجود خودمان سکونت داریم، غالباً فقط موفق میشویم از بخشی از وجود خودمان سر در بیاوریم. حتی گاه فهم دینامیکهای سیارهای در فضا برایمان سادهتر از درک سازوکاری است که در اعماق مغزمان در کار است.
هرگاه دچار از خودبیخبری باشیم معمولاً به سرگردانی و آشفتگی نیز مبتلا میشویم: برخی روزها کجخلق یا غمگینیم، بی آنکه اصلاً دلیلش را بدانیم، یا چه بسا احساس کنیم در شغلمان دچار سردرگمی شدهایم، اما نتوانیم چیزی بیش از این بگوییم که میخواهیم «کاری خلاقانهتر بکنیم» یا «کاری بکنیم که باعث شود جهان جای بهتری شود»؛ طرحها و نقشههایی که آنقدر مبهماند که هنگام مواجهه با برنامههای اصولیِ دیگران، دچار احساس ضعف و آسیبپذیری میشویم. این کتاب کمک میکند خودتان را بشناسید به والهای مهم ذهنیتان پاسخ دهید.
خواندن کتاب خودشناسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال یک راه درست برای شناخت خودشان هستند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب خودشناسی
ما که با خودمان غریبهایم، در نهایت دست به انتخابهای بدی میزنیم: از رابطهای بیرون میآییم که چه بسا میتوانست خیلی خوب پیش برود. در موقع مناسب به واکاوی استعدادهای کاریمان نمیپردازیم. با دمدمیمزاجی و رفتارهای زننده دوستانمان را از خود میرانیم. اصلاً متوجه نیستیم که چطور جلوی چشم دیگران سبز میشویم و آنان را وحشتزده یا شوکه میکنیم. اشتباه خرید میکنیم و برای تعطیلات به جاهایی میرویم که در واقع اصلاً برایمان لذتبخش نیستند.
بیوجه نبوده است که سقراط کل حکمت فلسفه را در یک دستور ساده خلاصه کرده است: خودت را بشناس. این به نظر هدفی بسیار عجیب و غریب است. جامعه پر از افراد و سازمانهایی است که کارشان ارائهٔ راهنمایی برای سفر به قارههای دوردست است، اما بسیار اندکاند کسانی که برای سفر در کورهراههای ذهنمان یاریمان کنند؛ سفری که در واقع بسیار مهمتر از آن سفرهای بیرونی است. اما خوشبختانه ابزارها و رویههایی وجود دارند که میتوانند کمکمان کنند به درون ذهنمان دسترسی پیدا کنیم و از سردرگمیهای خطرناک، به روشنیِ ذهن برسیم؛ که گرچه کاری چالشبرانگیز است اما باعث رهایی ما میشود.
آلن دوباتن در این کتاب که جزو مجموعه کتابهای مدرسه زندگی است درباره سرفصلهای کلی در امر خودشناسی صحبت میکند. ساختار کتاب هم به این صورته که اول اون سرفصل رو توضیح میده، بعد تمرینهایی در این زمینه مطرح میکنه.
اگه توی خودتون گم شدید، و من سرزنشگر قوی ای دارید این کتابو پیشنهاد میکنم.
لطفا رایگان کنید
کتاب فوق العاده یی هست خصوصا درباره عشق ورزیدن به خود و درباره هیجان و احساساتی که سرکوب میکنیم. البته محتوایاتش کم هست اما بهتون سر نخ میده که برید دنبالش و دنبال اگاهی بیشنر باشیم
کتاب راهکارهایی در مورد چگونگی رسیدن به شناختی از خودمونه. با اینکه کم حجمه منتها نیاز به زمان بیشتری برای مطالعه داره چرا که محتوا و بار معنایی کتاب بسیار عمیق است. خواندنش نیز بسیار لذت بخش است.
بنظر من کتاب خوبیه و لازمه که هر کسی این کتاب را بصورت کاربردی بخونه و خوب درک کنه
بخوانید و لذت ببرید و به مقام و موقعیت علمی نویسنده کتاب درود بفرستید. برای مترجم کتاب نیز یک کف مرتب بزنید و اگر این تشویق برای او نفعی به همراه نداشت، با ذکر صلواتی، روح اموات او را شاد کنید
(۲-۲-[۲]) سواد نویسنده ش قابل تحسینه؛ لحن دوستانه ای داشت، باید چندبار دیگه هم بخونم
من فکر میکنم این کتاب جز اون دسته از کتاب هایی هست که باید چند بار خونده بشه تا تاثیرش رو حس کنی، به شدت پیشنهاد میشه😍
خوبه کتابی از ترکیب روانشناسی و فلسفه بود