کتاب معرفت نفس؛ جلد هفتم
معرفی کتاب معرفت نفس؛ جلد هفتم
درباره معرفت نفس کتابهای زیادی تالیف شده و فلاسفه هم از مشربهای مختلف سخنان زیادی گفتهاند و در آثار خود به آن پرداختهاند و مفسران قران مجید هم در اینباره بسیار صحبت کردهاند؛ چنانکه علامه طباطبایی (ره) در تفسیر شریف المیزان، به تناسب، مسائل مختلفی را دربارهٔ معرفةالنّفس از جهات قرآنی و فلسفی و عرفانی، بیان داشته است.
آیت الله العظمی مظاهری «مدّظلّهالعالی» نیز با توجّه به اهمیّت موضوع، به این بحث پرداختهاند، منتهی نگاه ایشان به موضوع، بیشتر جنبهٔ اخلاقی و از جهتی، جنبهٔ قرآنی و روایی دارد؛ لذا بررسیهای ایشان در موضوع معرفت نفس در این کتاب را باید نوعی شناخت نفس از نگاه قرآن و عترت(ع) خواند. نگاهی که همچون سایر آثار معظّمله، با رنگ اخلاق آمیخته است.
درباره کتاب معرفت نفس
مجموعۀ حاضر، حاصل دروس اخلاقی معظّمله در ماه مبارک رمضان ۱۴۳۵ تا ۱۴۳۷ قمری (سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵شمسی) و نیز در شبهای جمعۀ طول این سه سال در مسجد حکیم اصفهان است که پیش از این، جلد اوّل تا ششم از آن منتشر شده است.
کتاب حاضر که هفتمین مجلّد از این دوره است و دربردارندۀ بخش نهم از مجموعۀ معرفت نفس است، به بررسی «ارتباطات انسان در نظامِ هستی» میپردازد و شامل هشت فصل کلّی است:
فصل اوّل: رابطۀ انسان با خویشتن؛ فصل دوّم: رابطۀ انسان با خداوند سبحان؛ فصل سوّم: رابطۀ انسان با ملائکه و عالم ملکوت؛ فصل چهارم: ارتباط انسان با قرآن کریم؛ فصل پنجم: ارتباط انسان با عترت طاهره؛ فصل ششم: ارتباط انسان با سایر انسانها؛ فصل هفتم: ارتباط انسان با شیطان؛ فصل هشتم: ارتباط انسان با طبیعت و محیط پیرامونی.
خواندن کتاب معرفت النفس جلد هفتم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به مباحث اخلاقی و مذهبی را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
حجم
۲۴۴٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه
حجم
۲۴۴٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه