معرفی و دانلود کتاب زندگی جاوید یا حیات اخروی + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب زندگی جاوید یا حیات اخرویsubscriptionAvailable

کتاب زندگی جاوید یا حیات اخروی

نوع کتاب
۴.۷ امتیاز(از ۹ رأی)
پدیدآورندگان: 
مرتضی مطهری
انتشارات: 
انتشارات صدرا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب زندگی جاوید یا حیات اخروی

*این کتاب به درخواست انتشارات صدرا (مرکز نشر آثار استاد شهید مطهری)، با این قیمت ارائه شده است.عرضه رایگان در سایر برنامه‌ها بدون هماهنگی و رضایت ناشر انجام شده و از سوی ناشر در حال پیگیری است. «زندگی جاوید یا حیات اخروی» اثر استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری ( ۱۳۵۸- ۱۲۹۸)، است. وی به تعبیر امام خمینی "متفکر و فیلسوف و فقیه عالی مقام" بود، استاد برجسته حوزه علمیه قم و دانشگاه تهران بود و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی مامور به تشکیل شورای انقلاب از سوی امام خمینی شد. " مقدمه‌‌ای بر جهان بینی اسلامی " مجموعه‌‌ای است مشتمل بر شش جلد ، و آخرین اثر نگارشی متفکر شهید استاد مطهری می‌‌باشد : انسان و ایمان ، جهان بینی توحیدی ، وحی و نبوت ، انسان در قرآن‌ ، جامعه و تاریخ ، زندگی جاوید یا حیات اخروی. در بخش اول این کتاب راه شناخت خدا، راه شناخت جهان و راه شناخت روح و نفس انسان به عنوان راههای گوناگون ایمان به زندگی جاوید معرفی شده‌اند. در بخش دوم، موضوع اصالت روح و بقاء روح پس از مرگ مورد بحث قرار گرفته و بخش پایانی به زندگی پس از مرگ یعنی عالم برزخ و قیامت کبری اختصاص یافته است و استدلالهایی از قرآن آورده شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی جاوید یا حیات اخروی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابزندگی جاوید یا حیات اخروی
موضوعکلام و عقاید
نویسندهمرتضی مطهری
انتشاراتانتشارات صدرا
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۰.۶۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها۶۷ صفحه
قیمت کتاب۲۰۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی زندگی جاوید یا حیات اخروی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

AMIN
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۲۷

متن ساده و روان و موثر

۰

بریده‌هایی از کتاب

مادربزرگ💝
۲۶
خداوندْ نفوس را در حین موت و آن که نمرده است، در حین خواب، به تمام و کمال دریافت می‌کند؛ پس آن کس را که مقرر شده است بمیرد نگه می‌دارد و دیگری را تا مدت معینی باز می‌فرستد. این آیه شباهت و سنخیت خواب و مرگ ـ و ضمنا شباهت و سنخیت بیداری و بعث اخروی ـ را بیان می‌کند. خواب، مرگ ضعیف و کوچک است و مرگ، خواب شدید و بزرگ، و در هر دو مرحله، روح و نفس انسان از نشئه‌ای به نشئه دیگر انتقال می‌یابد با این تفاوت که در حین خواب، انسان غالبا توجه ندارد و هنگامی که بیدار می‌شود نمی‌داند که در حقیقت از سفری بازگشته است، برخلاف حالت مرگ که همه چیز بر او روشن است.
محمدرضا میرباقری
۶
بعضی از اصحاب گفتند: یا رسولَ‌اللّه‌! شما با کشته‌شدگان و مردگان سخن می‌گویید! مگر اینها سخن شما را درک می‌کنند؟! فرمود: آنها اکنون از شما شنواترند.
محمدرضا میرباقری
۵
انسان گاهی با مقیاس قدرت و توانایی خود، امور را به شدنی و ناشدنی تقسیم می‌کند؛ وقتی چیزی را ماوراء قدرت و تصور خود دید گمان می‌برد آن چیز در ذات خود ناشدنی است. قرآن می‌گوید با قیاس به توانایی بشر البته این امر ناشدنی است، ولی با مقایسه با قدرتی که اولین بار حیات را در جسم مرده آفرید چطور؟ با قیاس به آن قدرت، امری است ممکن و قابل انجام.
محمدرضا میرباقری
۴
مرگ جز پلی نیست که شما را از ساحل درد و رنج به ساحل سعادت و کرامت و بهشتهای وسیع عبور می‌دهد.
محمد آقارضی
۱
اگر فرض کنیم که عمر ما انسانها برابر بود فقط با چند ماه ـ آنچنان که بعضی حشرات چنین‌اند ـ و فرض کنیم که سواد و خواندن هم نمی‌دانستیم و از طریق نوشته به تاریخ زمین و گردشهای سالانه‌اش آگاه نبودیم، در آن صورت چون خود ما شاهد و ناظر موت زمین و تجدید حیات آن نبودیم هرگز باور نمی‌کردیم که زمینِ مرده بار دیگر زنده شود. مسلما برای یک پشه که در بهار پدید می‌آید و در پاییز و زمستان می‌میرد تصور تجدید حیات یک باغ غیرقابل تصور است.
محمد آقارضی
۰
اگر جهان آخرت که جهان جاودانگی است نبود، جهانْ مقصد نهایی نداشت که واقعا مقصد باشد نه «مرحله» و «منزل» ، گردش روزگار چیزی از نوع سرگشتگی بود و به اصطلاح قرآن خلقت و آفرینش، «عبث» و «باطل» و «لعب» بود. اما پیامبران آمده‌اند که جلو این اشتباه اساسی را بگیرند و ما را به حقیقتی آگاه سازند که ندانستن آن سراسر هستی را در نظر ما پوچ و بی‌معنی می‌کند و اندیشه «پوچی» را در مغز ما رسوخ می‌دهد. با رسوخ اندیشه پوچی، و به عبارت دیگر با پوچ‌پنداری، خود ما به صورت موجودی پوچ و بی‌معنی و بی‌هدف درمی‌آییم. یکی از آثار ایمان و اعتقاد به عالم آخرت این است که ما را از پوچ‌پنداری و پوچ بودن نجات می‌بخشد و به ما و اندیشه و هستی ما معنی می‌دهد.