کتاب تیستوی سبزانگشت
معرفی کتاب تیستوی سبزانگشت
کتاب تیستو سبز انگشتی، داستان پسربچهای با انگشتان جادویی است که میتواند هر گلی را رشد دهد. این اثر یکی از بهترین کتابهای قصه با موضوع صلح برای کودکان و نوجوانان است. موریس دروئون نویسندهی این کتاب است و محمد غفوری، آن را به فارسی برگردانده است.
دربارهی کتاب تیستو سبز انگشتی
تیستو پسربچهای کوچک است با انگشتان جادویی. دستهای تیستو میتوانند هر گل و گیاهی را رشد دهند و بزرگ و پر از شکوفه و برگ سازند. تیستو در خانوادهای ثروتمند به دنیا آمده. وقتی او را به مدرسه میفرستند تا درس بخواند و وقتی بزرگ شد، مدیریت کارخانهی ساخت توپهای جنگی پدرش را بر عهده بگیرد، نمیتواند قبول کند که آدمها دنیا را با اعتقاداتی از پیش ساخته شده، به او بشناسانند، بنابراین تصمیم میگیرند که تعلیم و تربیت او را به معلم خصوصی بسپارند؛ اما به زودی همهی این داستانها تمام میشود، چرا که قرار است جنگی بزرگ بین کشور آنها و کشور همسایه اتفاق بیفتد و پدر تیستو باید کلی توپ و اسلحه برای جنگ بسازد ولی روز جنگ، اتفاق عجیبی هر دو کشور را غافلگیر میکند.
کتاب تیستو سبز انگشتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
داستان کتاب تیستو سبز انگشتی برای کودکان، نوجوانان و همه افرادی که در تلاشند به نوعی صلح را برقرار کنند، داستانی خواندنی و لطیف است.
دربارهی موریس دروئون
موریس دروئون نویسنده و سیاستمدار در ۱۹۱۸ در پاریس به دنیا آمد. دروئون به عضویت آکادمی فرانسه (فرهنگستان فرانسه) در آمد و در سالهای ۱۹۸۵ و ۱۹۹۹ به عنوان دبیر دائمی این آکادمی فعالیت میکرد. او تحت تاثیر عمویش، ژوزف کسل به ادبیات روی آورد و آثاری از جمله تیستو سبز انگشتی، شاهان نفرین شده، اسکندر کبیر و گشتیهای شبانه را خلق کرد. دروئون در ۱۴ آوریل ۲۰۰۹ در سن ۹۰ سالگی در پاریس درگذشت.
خیلی وقته خوندمش و عاشقشم🤩🤩🤩🤩💗💗💗 پایاینش خب.... فقط نمیدونم چرا برام دردناک بود🥺وقتی هم دیدم که.....خب اون آدم مُرد خیلی ناراحت شدم🥺🥺💔💔هنوز هم اذیتم میکنه.... ولی بعد این سال ها هنوز هم عاشقشم🌸🌸😊
من نسخه چاپی اش رو خیلی وقت پیش وقتی بچه بودم خوندم.... این کتاب بهترین کتابیه که در طول عمرم خوندم
بنظر من کتاب خوبی بود ، کتاب پیش رو به ناملایمات زندگی روزمره و جامعه از نگاه بچه ها می نگرد و برای رده سنی ج و د به بالا یعنی از سالهای پایانی دبستان به بعد پیشنهاد می شود
خوشم اومد
جالب بود ولی آخرش داستانو برام خراب کرد پایانش رو بدم اومد نخونید😒
عااااااااااااالیی
به نام خدا گاهی میشه با تعریف کردن یک داستان روان و جذاب، معانی بلند و زیبا را برای بچهها ماندگار کرد. داستان پسر بچهای که با انگشتان جادویی که میتواند هر گلی را رشد دهد. تیستو در خلال داستان بچهها
واقعاً کتاب عالیی است 🤩👏 پیشنهاد میکنم که حتماً این کتاب این بخوانید 😉 از خواندن این کتاب پشیمان نمیشوید 😊
سلام. این کتاب را در دوران کودکی خواندم و هر چند داستان قشنگی دارد و موضوع بسیار دلپذیری، به نظرم میرسد که کتاب بیشتر کتاب بزرگسالان است تا کتاب کودکان. به ویژه پایان کتاب که پس از گذشت سالها هنوز هم
داستان جالب و عجیبی داره