کتاب داستانهای امیل
معرفی کتاب داستانهای امیل
مجموعه داستانهای امیل نوشته آسترید لیندرگرن با ترجمه بهمن رستمآبادی، منتشر شده است. بیرد بری این اثر را تصویرگری کرده است.
خلاصه داستان داستانهای امیل
آسترید لیندرگرن در کتاب داستانهای امیل ماجراجوییهایی کودکی به نام امیل را روایت میکند. امیل پسربچهای بازیگوش است که در روستای لونه بری زندگی میکند. امیل پنج ساله ظاهری همچون فرشتهها دارد اما همیشه جیغ و هورا میکشد و اصلا حرف گوش کن نیست.
خواندن داستانهای امیل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه مجموعه داستانهای امیل به گروه سنی د پیشنهاد میشود.
جملاتی از داستانهای امیل
یکبار هم مادرش در عید کریسمس میخواست مجبورش کند لوبیا سبز پخته با سس بخورد؛ چون لوبیاسبز در بین سبزیجات خیلی مفید بود اما امیل گفت: نه اصلا و ابدا نمیخورم.
مادرش پرسید: یعنی هرگز نمیخواهی سبزی بخوری؟
امیل هم با حاضرجوابی گفت: البته که میخواهم بخورم، ولی سبزی واقعی.
بعد یواشکی رفت پشت درخت کاج کریسمس نشست و آهسته شروع کرد به جویدن برگها، ولی زود خسته شد. چون برگها دهانس را اذیت میکردند. امیل آنقدر کلهشق بود که حتی میخواست درباره پدر و مادر، تمام آنهایی که در باغ کت هولت و نیز روستای لونهبری زندگی میکردند، تصمیم بگیرد، اما اهالی لونه بری زیر بار نمیرفتند. آنها میگفتند: برای خانواده سونسونها باید متاسف بود که چنین پسربچه بیتربیتی دارند، او هرگز در زندگی کارهای نمیشود.
فهرست داستانهای امیل
• امیل و ماجرای کندن دندان لینا و نقاشی صورت آیدا
• امیل و ماجرای خرچنگ
• امیل و ماجرای تریسه بودا
• قهرمانی امیل و از یاد رفتن شیطنتهایش
نویسنده ی این کتاب شخصیه که فردریک بکمن بحشی از آثارش رو با الهام گرفتن از اون نوشته. بکمن در مقدمه ی کتاب مادربزرگ سلام مسرساند و میگوید متاسف است، از آسترید لیندگرن تقدیر کرده و اون رو الهام بخش
ممنون بابت این کتاب 😘
عالی بود. با تشکر از مترجم و نویسنده عالی
خیلی عالیهههههههه واقعا لذت میبرین از خوندنش من این کتابو چندین بار خوندم
کتاب خیلی عالی هست و از خوندنش خیلی لذت میبرم حتما توصیه میکنم که بخونید
عالی فقط یه کلمه عالی👌👍🌟
این کتاب رو تقریبا ۲۶ سال پیش وقتی که ۱۰ ساله بودم بی وقفه خوندم و شیرینی لحظاتی که برام ساخت با دیدن روی جلدش برام تداعی شد محشره
قشنگ بود مخصوصا داستان آخر. و برای خودم که دوست دارم جسارت رو یادبگیرم و نظر دیگران باعث ترس نشه و بر نظر خودم مقدم نباشه خوب بود. من خیلی آدم ساکت و یجورایی خجالتی هستم ولی وقتی کتاب رو خوندم
من این کتاب رو وقتی بچه بودم خوندم... یادش بخیر... داستان های زیبا و جذابی داره توصیه من اینه که حتما واسه بچه هاتون بخونیدش مطمئنم اون ها هم خوششون میاد و واسشون تبدیل به یک خاطره خواهد شد.