کتاب روش خوردن هوشمندانه
معرفی کتاب روش خوردن هوشمندانه
کتاب روش خوردن هوشمندانه کتابی از سوزان پیرس تامسون درباره روش صحیح تغذیه و سبک زندگی است. این اثر یکی از پرفروشهای نیویورکتایمز در زمان انتشار خود بوده است.
درباره کتاب روش خوردن هوشمندانه
سوزان در کتاب روش خوردن هوشمندانه درباره چگونگی زندگی شاد، آزاد و بدون چربی صحبت میکندو چیزی که شاید در این زمانه به یکی از آرزوهای دستنیافتنی انسان معاصر تبدیل شده است. پیرس تامسون که یک متخصص مغز و اعصاب است سالها روی این موضوع که چگونه خوردن هوشمندانه زندگی انسان را بهبود میبخشد تحقیق کرده است و رژیمی که او در این کتاب معرفی میکند یکی از پیروزمندانهترین روشهای تغذیه است. درواقع سوزان در این کتاب برنامه غذایی نمیدهد بلکه به شما چگونه خوردن را آموزش میدهد.
در این کتاب، شما این فرصت عالی و ارزشمند را خواهید داشت که با او، داستان زندگیاش و کار حیرت انگیزش در زمینه سلامت و تغذیه آشنا شوید.
خواندن کتاب روش خوردن هوشمندانه را به چه کسان پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای سلامت و تغذیه و رژیمدرمانی مخاطبان این کتاب اند.
کتاب علمی و پژوهشی برای تغییر تفکر اشتباه چاقی
۱* کلیت کتاب خیلی خوبه اما متن روان نیست، اگه مترجم یا ویراستار دیگهای برای این کتاب باشه پیشنهاد میکنم سراغ اون ویرایش برید. دید جدیدی از تغذیه و سلامت رو نشون میده. میشه گفت یجور راهکار ریشهای چاقی.
این کتاب خیلی از مسائل رو برام روشن کرد . حتی اگه نخواهید بهش عمل کنید با خواندن این کتاب دیگر هرگز مثل قبل نخواهید بود . تشکر میکنم از طاقچه
کتاب بدی نیست ولی محدودیت های غذایی زیادی توش مطرحه