کتاب رژیم ۱۷ روزه
خواندن نظراتمعرفی کتاب رژیم ۱۷ روزه
به عنوان یک خلاصه ی تند و سریع باید بگویم که رژیم ۱۷ روزه یک روش عالی و مفرح تغذیه و طراحی شده برای کاهش سریع وزن است. این پرهیز غذایی بر اساس یک سری اصول بسیار ساده بنا شده است که یکی از آنها خوردن غذاهایی است که به سوخت چربی کمک کرده و با سیستم هاضمه بدن شما سازگار هستند. میخواهم بر این نکته تأکید کنم که داشتن وزن اضافی همواره نشانه ی عدم تعادل در سیستم سوخت و ساز و تغذیه است. بر خلاف تصور عمومی، مسأله تنها این نیست که شما چقدر ورزش میکنید و چقدر غذا می خورید. بلکه، این موضوع هم مطرح هست که چه نوع غذاهایی می خورید و آنها چگونه در بدن شما هضم، جذب و از طریق سیستم سوخت و ساز دگرگون می شوند.....
کلید کاهش وزن با تنظیم کالری غذایی
اعترافاتژان ژاک روسو
تهذیب اخلاقمحی الدین ابن عربی
زندگانی منلئون تولستوی
بستان العارفین و تحفه المریدینمحمدبن احمدبن ابی جعفر طبسی
بهترین راه واس رژیم رفتن پیش کارشناسا و متخصصای تغذیه ست که با توجه به شرایط خود ادم رژیم میدن نه کتاب و روش های اینترنتی و این چیزا
من برادرم طبق این کتاب رژیم گرفت و 10 کیلو کم کرد در کل روش خوبی رو معرفی میکنه ولی باید همیشه در این راه عمل ثابت قدم بود وگرنه ولش کنی دوباره برمیگرده
معرفی رژیم پروتئین هست تقریباً
اگر میدونستم این محتوا رو داره رایگان هم بود دانلود نمیکردم
به نظرم توضیحات کامل هست اگه قرار باشه همه چی رو توی ۲ خط توضیح بدن که اصلا نیاز نیست کتاب چاپ کنن در حین خواندن شما باید انگیزه بگیری تا بخوای وارد این پروسه ۱۷ روزه بشی یا تمایل
زیاد جالب نیست اگه حوصله آشپزی دارید بسم الله در هر صورت معتقد است که باید غدات رو خودت درست کنی بری یه بیسکویت بدون قند و من چه میدونم هزار کوفت و زهر مار حوصله سربر ببینید دنبال رژیمی
خیلی حرافی و توضیح های اضافی و کسل کننده داره کلش رو میشه تو یک سوم این خلاصه کرد