کتاب موسیترین به طور
معرفی کتاب موسیترین به طور
کتاب موسیترین به طور نوشته سیدعلی شجاعی نویسنده نامدار ایرانی است. این کتاب ماجرای شش مرد است که چشمان خلافای عباسی و راز دار این مردم هستند. یزید بن رباح، اشعث بن سیّار، زیاد یمانی، ابوبکر بن ابیالعوج، مروان بن جری و عمر بن مغیره رواسی این افراد هستند.
کتاب موسیترین به طورز مانند اکثر آثار شجاعی زبانی فاخر و پر شکوه دارد و با زبانی ادبی داستانی پر کشش را برای مخاطب روایت میکند. داستانی از تاریخ و قصهپردازی که خواننده را با خودش همراه میکند.
این کتاب به مدعیان دروغین پس امام صادق (ع) میپردازد.
خواندن کتاب موسیترین به طور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به رمان تاریخی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب موسیترین به طور
بسم الله و السلام علیکم و رحمه الله.
حق حافظ جان حضرت خلیفه منصور عباسی و مؤید امرش.
من، یزید بن رباح؛ کم از ماه است که مقیم مدینهام و امر حضرتتان مطاع، آرام و قرار حرامِ بودنم.
چنانکه در مکتوب پیش آوردم، بعد از آن که جعفر بن محمد پنج وصی برای خود نوشت؛ تفرقه و تحزب پرجانتر بر جان علویان نشسته. مدینه حالا معجون چندرنگ فرقههاست. جماعت ناووسیه پی عبدالله ناووس گرفتهاند و منکر وفات جعفر و مدعی غیبتش شدهاند. فطحیه با عبدالله أفطح بیعت کردهاند و به حجت آن که بزرگترین فرزند جعفر است، امامش میدانند. گروهی به فرزند دیگر جعفر، محمد دیباج مشغولاند و جماعتی باور به امامت ابوابراهیم، موسی بن جعفر دارند. اسماعیلیه همچنان به سایه علم امامت اسماعیل، فرزند جعفر بن محمد میروند؛ نه انگار که سالها پیش از این وفات یافته. اندکی هم گرد محمد، پسر همان اسماعیل حلقه زدهاند. و کم از اندکی برای امامت یحیی بن سمیط، سینه چاک میدهند.
صبح را میان جدال آراءشان شام میکنم و کلامی نشنیده نمیگذارم. تا اکنون که جبههای را امید و توان توفیق نمیبینم، حکایتی بیش فهم کردم، بیفوت وقت به سمع حضرت خلیفه میرسانم.
علیالدوام دعاگوی دوام خلافتتان.
کتاب از نظر ادبی و داستانی بسیار جذاب هست. کمتر کتابی با این قلم جذاب دیدهبودم. خدا قوت به آقای شجاعی عزیز و آرزوی نوکری بیشتر اهل بیت، برای خودشون و پدر گرامیشون. در کنار تمام زیباییهای کتاب، دو نکته توی
داستان دررمورد زندگی امام موسی کاظم هستش و از زبان ۶ جاسوسی که از جانب خلفای عباسی گماشته میشوند به مدینه که چشم و گوش خلیفه باشن و کوچک ترین رفتار و گفتار امام را زیر نظر میگیرن نثر داستان
امیدوارم بزودی در قسمت طاقچه بی نهایت قرار بگیره بی صبرانه منتظر خوندنش هستم
بسیار دل نشین و گیرا بود... زندگانی امام موسی کاظم (ع) بعد از شهادت پدر بزرگوارشان از زبان جاسوسان خلفای عباسی را روایت می کند.
بسیارفوق العاده بود...خیلی عااالی خیییلی عااالی
☆۱۶☆ روند داستانی کند پیش می ره پیرنگ موجود در خرده داستان ها می تونه کشش خوانش داستان رو قوی کنه داستان از زبان دشمن امام موسی کاظم در حال روایته و شنیدن عظمت و بزرگی از زبان دشمن رنگ و
داستان از زبان پنج جاسوس روایت میشه..اینکه به زندگی امام کاظم علیه السلام پرداخته شده وروال زندگی ایشون رو هر چند خیلیی محدود میشناسیم خوبه اما چند نکته.. اول:نوع متن بنظرم خیلی جاها گیر میندازه ذهن رو و روان نیست ..درسته
کتاب اطلاعات من رو نسبت به حضرت امام موسی کاظم علیه السلام افزایش داد.. داستان روایت اول شخص از زبان شش جاسوس عباسیان بر امام کاظم ع است که نویسنده به خوبی توانسته در خلال داستان از مستندات و سخنان امام
نثر کتاب فوق العادست موضوع کتاب بقدری جذابه که نمیشه کتاب و زمین گذاشت!
عالی بود.مخصوصت در مورد امامان معصومی که کمتر خوندیم.پیشنهاد میکنم