معرفی و دانلود کتاب لباس پَرپَری pdf + خلاصه رایگان

مریم هاشم‌پور
انتشارات:
انتشارات سروش

معرفی کتاب لباس پَرپَری

لباس پَرپَری مجموعه شعری سروده مریم هاشم‌پور نویسنده و شاعر ادبیات کودک برای کودکان دبستانی است.

مریم هاشم‌پور در این مجموعه به موضوعات مختلف مرتبط با محیط زیست و طبیعت پرداخته است. موضوعاتی مثل فصل های مختلف، درختان، آتش سوزی، چاله‌های زمین، برف و آدم‌برفی، قاصدک‌ها، پرندگان و.... او در اشعارش سعی کرده عشق به طبیعت و زمین را به کودکان بیاموزد.

خواندن کتاب لباس پرپری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان دبستانی، گروه‌های سنی الف و ب مخاطبان این کتاب‌اند.

درباره مریم هاشم‌پور

مریم هاشم‌پور شاعر و نویسنده کودک و نوجوان، در سال ۱۳۵۷ در کرج به دنیا آمد. او فارغ‌التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی است و از سال ۱۳۸۴ وارد دنیای شعر کودک شده است. اشعار هشم‌پور جوایز زیادی مانند جایزه‌ کتاب فصل، جشنواره شعر فجر و جایزه ادبی پروین را برایش به همراه داشته‌اند.

از جمله آثار هاشم پور شعرهای مجموعه‌ مثل آب‌نبات اثر ساندرا بوینتون است که از شناخته‌شده‌ترین کتاب‌های تصویری و آموزشی‌اند.

شعری از کتاب لباس پرپری

شال و کلاه و چکمه کو؟

بریم بیرون، بریم بیرون!

من یه آدم برفی می‌خوام

قدّ درخت کوچه‌مون!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لباس پَرپَری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلباس پَرپَری
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۶ مگابایت
شابک۹۷۸-۹۶۴-۱۲-۱۵۹۴-۳
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

نظری برای کتاب ثبت نشده است.