کتاب ماه شدم یا نخودم؟ مریم هاشم پور + دانلود نمونه رایگان

کتاب ماه شدم یا نخودم؟

انتشارات:به نشر
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ماه شدم یا نخودم؟

کتاب ماه شدم یا نخودم؟ یک مجموعه شعر ایرانی سروده مریم هاشم پور است که با تصویرگری نیلوفر برومند و مدیریت هنری کاظم طلایی منتشر شده است. این کتاب که برای کودکان نوشته شده، توسط موسسه چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی به انتشار رسیده است. شعرهای کتاب حاضر با زبانی کودکانه و خیال‌انگیز، دنیای کودکان را به تصویر کشیده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماه شدم یا نخودم؟

کتاب ماه شدم یا نخودم؟ یک مجموعه شعر برای کودکان است که در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و فضایی سرشار از تخیل و بازی‌های زبانی دارد. شعرهای این کتاب با حضور اشیا و حیوانات آشنا برای کودکان، تلاش می‌کنند تا دنیای پیرامون را از زاویه‌ای دیگر روایت کنند. تصویرگری‌های کتاب با رنگ‌ها و فرم‌های ساده و شاد، به جذابیت بصری اثر افزوده است. این مجموعه، نمونه‌ای از شعرهای کودکانه‌ی معاصر است که به دغدغه‌های ساده و خیال‌پردازی‌های روزمره‌ی کودکان می‌پردازد.

چرا باید کتاب ماه شدم یا نخودم؟ را خواند؟

کتاب ماه شدم یا نخودم؟ با شعرهایی کوتاه و خیال‌انگیز به کودکان کمک می‌کند تا احساسات و افکار خود را بهتر درک کنند. تصاویر و زبان بازیگوشانه‌ی شعرها، فضای مناسبی برای رشد خلاقیت و تقویت تخیل کودک فراهم می‌کند.

خواندن کتاب ماه شدم یا نخودم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه شعر ایرانی برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی و والدینی که به‌دنبال شعرهایی برای خواندن با فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین این کتاب به مربیان مهدکودک و آموزگاران مقطع ابتدایی که به‌دنبال منابعی برای آموزش شعر و تقویت تخیل کودکان هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب ماه شدم یا نخودم؟

«پلنگی بود. سیاه بود