کتاب شهامت
معرفی کتاب شهامت
کتاب شهامت نوشته دبی فورد با ترجمه امیرحسین میرزائیان منتشر شده است. ای کتاب موثرترین و مهمترین راهکارهای افزایش اعتماد به نفس را به خواننده آموزش میدهد.
درباره کتاب شهامت
این کتاب راهحلی بسیار کاربردی، دقیق و هوشمندانه را برای یک زندگی شجاعانه در اختیار خوانندگان میگذاردبی با شیوایی تمام از دگرگونی زندگی شخصی خودش مینویسد، که از رفتار هراسآلود او آغاز و به در دست گرفتن زمام امور با قدرت تمام به عنوان بانویی باشهامت ختم میشود. این کتاب ریشه در زندگی خود فورد دارد و از تجربیاتی ریشه میگیرد که او را تغییر داده است پس برای مخاطب بسیار جذاب و کاربردی است.
خواندن کتاب شهامت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام عکسانی که میخواهند در زندگی شجاعانهتر رفتار کنند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب شهامت
حالا که به گذشته نگاه میکنم، میبینم که باید نگرانی دکترم را در چشمان او میدیدم، اما در آن روزگار به این زنگ خطر توجهی نکردم. بر این باور بودم که شکستناپذیرم، که در این سفر بهسلامت خواهم بود و کسی بهتر از خودم بر احوال من آگاه نیست. اما آنچه که من سرماخوردگی سمجی میپنداشتمش و تنها به همین دلیل، به معاینهٔ پزشک تن داده بودم، در حقیقت یک مورد جدی از بیماری ذاتالریه بود. حتی وقتی شنیدم که باید به بیمارستان بروم، هنوز نمیتوانستم جدی بودن وضعیتم را به طور کامل دریابم. من، که از فشارهای اقوام و پزشکان به تنگ آمده بودم، به هر ملالتی بود گذاشتم مادرم مرا با اتومبیل به بیمارستان برساند. پس از معاینه در بیمارستان، به من گفتند که باید چند روزی بستری شوم.
اما در عرض ۲۴ ساعت در اتاق عمل بودم و از اینکه قرار بود لولههایی در بدنم قرار داده شود تا به وسیلهٔ آنها مواد مایعی که یک چهارم قفسهٔ سینهام را اشغال کرده بودند خارج کنند شگفتزده برجای خود میخکوب شده بودم. در مدتی که پس از عمل جراحی بستری بودم، با خود کلنجار میرفتم که چگونه ممکن است یک سرماخوردگی ساده به چنین ویرانگری عظیمی در نظام زندگی من تبدیل شود
اگر دنبال راهی برای بالابردن اعتماد به نفس خودتون هستید حتما این کتاب رو بخونید با دقت تمریناتشو انجام بدید .
من نسخه چاپی انتشارات آتیسا با ترجمه فرزام حبیبی اصفهانی رو خوندم جزء مزخرفترین کتابایی بود ک خوندم ، اصلا خوشم نیومد و برام مفید نبود. حیف پول... بزور تا ص ۱۶۰ تونستم بخونم ، فقط اینش خوب بود ک اگ اتفاق