کتاب نقد هنر
معرفی کتاب نقد هنر
کتاب نقد هنر نوشته تری برت منتقد هنری و استاد دانشگاه ایالتی اوهایو است. این کتاب را کامران غبرایی به فارسی ترجمه کرده است. برت کتابها و مقالات زیادی در زمینه هنر، نقد هنر و زیباییشناسی دارد.
درباره کتاب نقد هنر
کتاب نقد هنر راهنمایی است برای هنرمندان، منتقدان و هنردوستان که با سیری منطقی نظریات و روشهای نقد هنر را معرفی کرده است. تری برت در این کتاب ذهنیتی جامع از هنر و چگونگی نقد هنر میدهد، شیوه بهرهوری از نقد هنری را آموزش میدهد و تفکر هنری نقادانه را در مخاطب پرورش میدهد. این کتاب الینبرا در سال ۱۹۹۹ منتشر شده است. از تری برت پیش از این، کتاب محبوب «نقد عکس» در ایران ترجمه و منتشر شده است.
خواندن کتاب نقد هنر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان، دانشجویان و پژوهشگران هنر پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب نقد هنر
«نقد اثر هنری به آن اعتبار میدهد. پس هنرمندان دوست دارند که کارشان نقد شود. اما من هنرمند، نگاهی کاملا عکس این دارم. در هرحالی بدبینم و هیچ اهمیتی هم به نقدشدن نمیدهم. اثر هنری خلق میکنم، چون از این کار لذت میبرم. عاشق اینم که در آتلیه باشم و به خلق هنر بپردازم.
البته انکار نمیکنم که هر ازگاهی، از تحسینشدن آثارم خوشحال میشوم؛ اما منتظر این تحسین نمیمانم و بههیچرو، از رخندادنش دلخور نمیشوم. نقد یا تحسین، در بهترین حالت، دومین یا سومین دلیلی است که به خلق هنر میپردازم.
نقد هنر بیش از هرچیز، فعالیتی اقتصادی است. نقد هنر، مثل سبک راک اند رول در موسیقی است. همهچیز دور هیاهو و ظاهر خواننده و نوازندگان میگردد. فکر نمیکنم نقد واقعا با تقدس خلق هنر در آتلیهی هنرمند و با مقصود هنر، ارتباطی داشته باشد.
نقد وقتی برایم مفید است که در ادراک و فهم اثرم به من کمک کند. من با احساسهایم کار میکنم و در برخی لحظهها، لازم است که برگردم و با ریزبینی محصول تلاشم را بازبینی کنم. نقد خوب میتواند در این کار به من کمک کند.»
خوب بود؛کاش کتاب نقد عکس اثر تری برت رو هم می گذاشتید.
کتاب جالبی بود، در این کتاب هنر و نقد هنری و چگونگی انجام دادن نقد هنری رو با کمک و مثال های منتقدان مختلف در هنر های مختلف می آموزید. این کتاب رو پیشنهاد میکنم.