کتاب قانون مادر طیبه شامانی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب قانون مادر

کتاب قانون مادر

معرفی کتاب قانون مادر

معرفی کتاب قانون مادر

کتاب الکترونیکی «قانون مادر» (با اهتمام پژوهشکده شورای نگهبان) مجموعه‌ای از اشعار طیبه شامانی، پیوند فرهادی و منیره هاشمی است که با تصویرگری نیایش هاشمی و مدیریت هنری محمدحسن ابوالحسنی منتشر شده است. این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری رنگی، مفاهیم قانون، نظم و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را برای کودکان بالای ۷ سال روایت می‌کند. ناشر این اثر پژوهشکده شورای نگهبان است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قانون مادر

این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و کودکانه است که به موضوع قانون، نظم و قانون اساسی در زندگی روزمره می‌پردازد. اشعار توسط سه شاعر نوشته شده‌اند و هرکدام با زبانی ساده و تصویری، تلاش دارند مفاهیم بنیادین قانون و اهمیت رعایت آن را برای کودکان توضیح دهند. تصویرگری‌های رنگی و جذاب، فضای کتاب را برای مخاطبان خردسال دلپذیرتر کرده است. «قانون مادر» در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش حقوق شهروندی و قانون‌مداری در سنین پایین اهمیت یافته است. این کتاب با هدف آشنایی کودکان با مفاهیم اولیه قانون اساسی و نقش آن در زندگی فردی و اجتماعی تهیه شده و تلاش دارد با مثال‌های ملموس از خانه، مدرسه و جامعه، قانون را به عنوان بخشی از زندگی روزمره معرفی کند. در کنار اشعار، تصویرسازی‌ها نیز به فهم بهتر مفاهیم کمک می‌کنند و کتاب را به اثری مناسب برای آموزش غیرمستقیم قانون به کودکان تبدیل کرده‌اند.

چرا باید کتاب قانون مادر را خواند؟

این کتاب با بهره‌گیری از شعر و تصویر، مفاهیم پیچیده‌ای مانند قانون، نظم و قانون اساسی را به زبانی کودکانه و قابل درک برای کودکان بیان می‌کند. استفاده از مثال‌های ملموس و روزمره، باعث می‌شود کودکان بتوانند ارتباط مستقیمی با موضوع برقرار کنند و اهمیت رعایت قانون را در زندگی خود درک کنند. «قانون مادر» می‌تواند نقطه شروعی برای گفت‌وگو درباره حقوق و مسئولیت‌های فردی و اجتماعی در خانواده و مدرسه باشد و به والدین و مربیان کمک کند تا این مفاهیم را به شیوه‌ای جذاب و غیرمستقیم آموزش دهند.

خواندن کتاب قانون مادر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان بالای ۷ سال، والدین، معلمان و مربیانی که به دنبال آموزش مفاهیم قانون، نظم و حقوق شهروندی به کودکان هستند، مناسب است. همچنین برای کلاس‌های آموزش اجتماعی و پرورش مهارت‌های زندگی در مدارس ابتدایی کاربرد دارد.

فهرست کتاب قانون مادر

- قانون در خانه: معرفی نظم و قانون در محیط خانواده و نقش آن در آرامش و شادی اعضا. - قانون اساسی: آشنایی با قانون اساسی ایران و اهمیت آن در جامعه. - قانون در طبیعت: اشاره به نظم و قانونمندی در آفرینش و طبیعت اطراف. - قانون در مدرسه: بیان اهمیت رعایت قانون در محیط آموزشی و تاثیر آن بر روابط دانش‌آموزان. - قانون در جامعه: توضیح نقش قانون در خیابان و جامعه و تاثیر آن بر زندگی روزمره. - نتیجه‌گیری: جمع‌بندی اهمیت قانون و نظم در همهٔ ابعاد زندگی.

بخشی از کتاب قانون مادر

«مادر گذاشت قانون از این به بحد باید کل وسایل من درجای خویش باشد توی اتاق من با قانون مادر من دیگر نمی‌شود غیب جوراب و دفتر من قانون که هست خوب است حال تمام دنیا هم هست در خیابان هم توی خانهٔ ما در هر کجای دنیاست هر چیز را خداوند با نظم آفریده بانظم روی شاخه صد دانه برگ چیده»