معرفی و دانلود کتاب سنجابی که بزرگ شد pdf + خلاصه رایگان

کتاب سنجابی که بزرگ شد

۳.۲(از ۱۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سنجابی که بزرگ شد

کتاب سنجابی که بزرگ شد نوشته شکوفه تقی برای گروه سنی ب توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب سنجابی که بزرگ شد

سنجابی صاحب چندین بچه می‌شود ویکی از بچه های او از همه کوچک‌تر است اسم او را فندق می‌گذارد، مدت‌ها می‌گذرد بقیه‌ی سنجاب‌ها بزرگ می‌شوند اما فندق بزرگ نمی‌شود او غمگین به راه می‌افتد و در جنگل سراغ حیوانات بزرگ می‌رود تا بزرگی‌اش را از آن‌ها پس بگیرد اما بزرگی‌اش دست هیچ‌کس نیست. خرگوش با او دوست می‌شود و به او می‌گوید اگر می‌خواهی بزرگ شوی باید شب به جنگل بروی و یاد بگیری از چیزی نترسی.

کتاب سنجابی که بزرگ شد برای کودکانی است که می‌ترسند و علاقه دارند زودتر بزرگ شوند.

خواندن کتاب سنجابی که بزرگ شد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سنجابی که بزرگ شد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سنجابی که بزرگ شد
موضوع:داستان کودک و نوجوانان