اشتراک یکسالهٔ بینهایت با اسنپپی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

کتاب درسهای فنلاندی
آنچه دنیا میتواند از تغییرات آموزشی فنلاند بیاموزد
معرفی کتاب درسهای فنلاندی
کتاب درسهای فنلاندی نوشته پاسی سالبرگ با ترجمه علیرضا مقدم و طیبه سهرابی است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است.
این کتاب راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است. کتاب درسهای فنلاندی یکی از این کتاب ها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است.
خواندن کتاب درسهای فنلاندی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب درسهای فنلاندی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | درسهای فنلاندی |
| عنوان دیگر | آنچه دنیا میتواند از تغییرات آموزشی فنلاند بیاموزد |
| عنوان در زبان مبدأ | Finnish Lessons- What Can the World Learn from Educational Change in Finland |
| موضوع | نظریههای آموزش و پرورش |
| نویسنده | پاسی سالبرگ |