کتاب صد جمله طلایی از تالستوی و داستایوسکی
معرفی کتاب صد جمله طلایی از تالستوی و داستایوسکی
کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی، اثر فاطمه بابارئیسی و مریم طالبپور، مجموعهای از سخنان و کلمات قصار و ارزشمند از دو نویسندهی بزرگ روس است که به دو زبان فارسی و روسی نوشته شده است.
دربارهی کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی
نویسندگان بزرگ، همیشه حرفهای بسیاری برای گفتن دارند. بخشی از این حرفها، نگاه و جهانبینی آنها را میتوانیم به واسطهی نوشتهها و آثارشان درک کنیم. اما بخش دیگری نیز وجود دارد که در قالب داستان یا نوشتهها در نمیآید. گاهی اوقات لازم است پیام یا طرز فکری که دارند، صریح، واضح و مستقیم منتقل شود. در این زمان است سخنان کوتاه و کلمات قصار به کار میآیند. جملاتی که معنا و مفهوم بسیاری در دل خود دارند، میتوانند پیام را به صورت واضح منتقل کنند و کاربردهای بسیاری دارند. به عنوان مثال در گفتار و نوشتارهای مختلف میتوان از آنها استفاده کرد یا آن را سرلوحه و سرمشقی برای مسیر زندگی قرار داد.
فاطمه بابارئیسی و مریم طالبپور در کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی به جمعآوری سخنان ناب این دو نویسندهی بزرگ روس پرداختند. جملات درخشان کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی را که میتواند راهنمایی عالی برای زندگی باشد، میتوانید به دو زبان فارسی و روسی بخوانید.
کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید با طرز فکر و جهانبینی تالستوی و داستایوسکی آشنا شوید، کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی را به شما پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صد جملهی طلایی از تالستوی و داستایوسکی
رسالت آدمی کوشش برای حصول کمال اخلاقی است و وصول بدین کمال آسان و ممکن و ابدی است.
باور نمیکنی کار چه دوای فوقالعادهای است. هر درد و مرضی را درمان میکند. خیال دارم که کلمهی جدیدی به فرهنگ پزشکی اضافه کنم و آن درمان با کار است.
هدف تمدن همین است. باید از هر کار لذت برد.