معرفی و دانلود کتاب عشق حقیقی + خلاصه رایگان

کتاب عشق حقیقی

۳.۰(از ۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عشق حقیقی

کتاب عشق حقیقی نوشته تیلور جنکینز رید است که با ترجمه سیاوش صمیمی‌فرد منتشر شده است. این کتاب روایت دختری به نام اما است که در موقعیتی عجیب قرار می‌گیرد.

درباره کتاب عشق حقیقی

اِما، دختری بیست و چند ساله است که با عشق دوران دبیرستانش، جسی ازدواج میکند.آن‌ها زندگی مشترک خوشایندی دارند خود اما نویسنده است و همسرش مستندساز تا اینکه یک روز همه چیز تغییر می‌کند در اولین سالگرد ازدواج‌شان جسی برای انجام مأموریت به سفر می‌رود و هلیکوپترش دچار سانحه می‌شود و در اقیانوس ناپدید می‌شود. اِما از شغلش استعفا می‌دهد و برای شروع زندگی تازه به خانه‌ی پدری بازمی‌گردد. حالا که اِما سی و چند ساله شده، دوست قدیمی‌اش سم را دوباره بعد از سال‌ها می‌بیند و احساس می‌کند دوباره عاشق شده. وقتی اِما با سم نامزد می‌کند حس می‌کند که خوشبختی دوباره به زندگی‌اش بازگشته. این اما تا زمانی بود که جسی زنده پیدا می‌شود.

اِما همزمان هم همسر دارد و هم نامزد. ولی کدام یک عشق واقعی اوست؟

خواندن کتاب عشق حقیقی را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عشق حقیقی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عشق حقیقی
حجم فایل کتاب:۲.۳۸ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۲۲-۶۲۰۲-۶۱-۹
تعداد صفحه‌ها:۳۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۶۳۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

BudreZ
تو دلیل اصلی خیلی از چیزهایی هستی که امروز از من، من ساخته.