معرفی کتاب شواهد یک رابطه
کتاب شواهد یک رابطه نوشتهی تیلور جنکینز رید با ترجمهی سیاوش صمیمیفرد داستانی عاشقانه و پرتنش دربارهی ازدواج، خیانت و انتخابهای دشوار است. روایت این کتاب از خلال نامهها و یادداشتهایی شکل میگیرد که میان دو زوج غریبه ردوبدل میشود و بهتدریج پرده از رابطهای پنهانی برمیدارد. انتشارات کتاب مرو آن را منتشر کرده است و متن فارسی کتاب فضایی سرشار از گفتوگو، اعتراف و کشف تدریجی احساسات را پیش چشم میگذارد. شواهد یک رابطه بیش از آنکه فقط دربارهی خیانت باشد، دربارهی این است که آدمها در میانهی بحران چطور خودِ واقعیشان را میبینند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شواهد یک رابطه
کتاب شواهد یک رابطه با ساختاری نامهمحور، داستان دو ازدواج در حال فروپاشی را روایت میکند که بهطور غیرمستقیم به هم گره خوردهاند. تیلور جنکینز رید در این کتاب از فرم نامه، کارتپستال و یادداشتهای شخصی استفاده کرده است تا بهجای روایت مستقیم، خودِ شخصیتها با زبان و دستخطشان داستان را پیش ببرند. در مرکز ماجرا، دو زوج قرار دارند: کِن و کَری در انسینو، و دیوید و جَنت در کارلسبد کالیفرنیا. کتاب شواهد یک رابطه با نامهی تکاندهندهی کَری به دیوید آغاز میشود؛ نامهای که در آن از کشف رابطهی عاشقانهی همسرانشان پرده برمیدارد. از این نقطه به بعد، فصلها بهصورت رفتوبرگشتی میان نامههای کَری و دیوید و نامههای عاشقانهی کِن و جَنت حرکت میکند. خواننده همزمان شاهد دو سطح از ماجراست: سطح پنهان، یعنی شور و هیجان رابطهی ممنوعه، و سطح آشکار، یعنی درد، سردرگمی و تلاش دو نفری که قربانی این خیانت شدهاند. تیلور جنکینز رید در کتاب شواهد یک رابطه بهجای تمرکز بر جزئیات بیرونی، روی احساسات درونی، ترسها، حس گناه، خشم فروخورده و نیاز به درکشدن مکث کرده است. متن کتاب بهتدریج نشان میدهد که چگونه دو غریبه، در تلاش برای فهمیدن آنچه بر ازدواجشان گذشته، به هم نزدیک میشوند و نوع دیگری از صمیمیت را تجربه میکنند؛ صمیمیتی که از دل درد مشترک و گفتوگوهای صادقانه بیرون آمده است.
خلاصه داستان شواهد یک رابطه
در شواهد یک رابطه، کَری آلسوپ وقتی نامههای عاشقانهای از جَنت، همسر مردی غریبه، در کیف اسناد شوهرش کِن پیدا میکند، تصمیم میگیرد به دیوید مایر نامه بنویسد و او را از خیانت همسرانشان باخبر کند. این مکاتبهی ناخواسته، بهتدریج به تنها تکیهگاه عاطفی هر دو تبدیل میشود. در طول کتاب، نامههای کَری و دیوید در کنار نامههای پرشور کِن و جَنت قرار میگیرد و تضاد میان دو جهان را نشان میدهد: جهان هیجان و فرار، و جهان تعهد، ترس از فروپاشی خانواده و احساس ناکافیبودن. کَری با نازایی، وابستگی مالی و ترس از تنهایی دستوپنجه نرم میکند و دیوید میان نقش پدر، شوهر و مردی زخمی از خیانت گیر افتاده است. کتاب بدون دادن پاسخهای قطعی، نشان میدهد که خیانت فقط یک «اتفاق» نیست، بلکه آینهای است برای دیدن ترکهای قدیمی رابطه و تصویر واقعی خودِ آدمها.
چرا باید کتاب شواهد یک رابطه را بخوانیم؟
شواهد یک رابطه تجربهی نزدیکشدن به ذهن و دل چهار آدم درگیر یک بحران عاطفی است؛ بدون قضاوت و شعار. این کتاب نشان میدهد خیانت فقط شکستن یک عهد نیست، بلکه زنجیرهای از ترسها، کمبودها و انتخابهاست. خواندن آن فرصتی است برای دیدن رابطهی عاشقانه از زاویهی کسانی که «جا ماندهاند» و در عین رنج، دوباره خودشان را کشف میکنند.
خواندن شواهد یک رابطه به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای رابطهمحور، نامهنگارانه و شخصیتمحور علاقهمندند، به موضوعاتی مثل ازدواج، خیانت، اعتماد و بازسازی خود فکر میکنند یا دوست دارند از زاویهی احساسی و صمیمیتری به پیچیدگیهای زندگی مشترک نگاه کنند.
بخشی از کتاب شواهد یک رابطه
«۲۲ فوریه، ۱۹۷۷، اِنسینو، کالیفرنیا دیوید عزیزم، دلیلی برای عذرخواهی وجود نداره. من همیشه آمادهٔ گوش کردن به حرفهای تو هستم. نامههات بهم آرامش زیادی میده. میتونی به چشم یک ارتباط دوطرفه بهش نگاه کنی. من فکر نمیکنم که چون با همسرت روبهرو نمیشی، آدم ضعیفی هستی. خودت هم میدونی که منم تصمیم گرفتم فعلاً با شوهرم دراینباره حرفی نزنم. هنوز فکر میکنم که فرصت هست تا این دوره رو به سرعت پشت سر بگذاریم. وقتی این دوره رو پشت سر گذاشتیم، فکر کنم خوشحال باشیم از اینکه اجازه دادیم خودش سپری بشه. ولی حتی اگه این امید رو نداشته باشم، باز هم راستش رو بخوای مطمئن نیستم که بتونم به این زودیها با کِن روبهرو بشم. کلاً ترجیح میدم تا وقتی بهطور دقیق نفهمیدم که حسم در اینباره چیه، هیچ موضوعی رو باهاش مطرح نکنم. کِن برای اینکه در هر بحث و جدلی پیروز بشه همیشه راه مخصوصی داره. حرفاش زیرکانه و متقاعدکنندهست و من بیشتر وقتا وسط صحبت کردن باهاش یادم میره چرا از دستش عصبانیام. پس جدا از اینکه این اتفاق چطور پیش خواهد رفت، تا وقتی بهطور کامل ندونم چه حرفهایی قراره بهش بزنم، به هیچوجه با اون یا هرکس دیگهای در اینباره صحبت نخواهم کرد و موضوع رو با کسی در میون نخواهم گذاشت. ولی میدونم این کار موضوع رو خیلی پیچیدهتر میکنه. شرایط من با تو فرق میکنه. من فرزندی ندارم. (سالها برای داشتنِ فرزند تلاش کردیم ولی تا الان بیفایده بوده) پس فکر کنم جنس ترسهای من با تو فرق داره. تقریباً ده سالی میشه که با کِن ازدواج کردم. زندگی بدون اون برام قابلتصور نیست. نمیدونم بدون اون از کجا باید شروع کنم. میترسم با رفتنش هر چیزی رو که تابهحال شناختم از دست بدم. حس میکنم چون دلم نمیخواد ترکش کنم، پس با هیچکسی هم در اینباره صحبت نخواهم کرد تا کسی خبردار نشه. تمام حرفم اینه که در این شرایط خیلی تنهام دیوید. به جز تو. تو تنها کسی هستی که درک میکنی چه بر سر من اومده. و امیدوارم که منم بتونم همچین فردی برای تو باشم. ما تنها نیستیم. ما حداقل از شرایط همدیگه باخبریم. این تنها ارمغان تسلیبخشی است که به ما داده شده. ولی فقط اگه تو قبولش کنی، منم میپذیرمش.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شواهد یک رابطه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | شواهد یک رابطه |
| موضوع | رمان، داستان خارجی |