معرفی و دانلود کتاب شواهد یک رابطه + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شواهد یک رابطه

کتاب شواهد یک رابطه

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب شواهد یک رابطه

کتاب شواهد یک رابطه (Evidence of the affair)، نوشته تیلور جنکینز رید و ترجمه سیاوش صمیمی‌ فرد، داستانی عاشقانه و پرتنش درباره‌ی ازدواج، خیانت و انتخاب‌های دشوار است و انتشارات کتاب مرو در سال ۱۳۹۸ آن را منتشر کرده است. داستان از خلال نامه‌ها و یادداشت‌هایی شکل می‌گیرد که میان دو زوج غریبه ردوبدل می‌شود و به‌تدریج پرده از رابطه‌ای پنهانی برمی‌دارد. کتاب فضایی سرشار از گفت‌وگو، اعتراف و کشف تدریجی احساسات را پیش چشم می‌گذارد و بیش از آنکه درباره‌ی خیانت باشد، درباره‌ی این است که آدم‌ها در میانه‌ی بحران چطور خودِ واقعی‌شان را می‌بینند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شواهد یک رابطه اثر تیلور جنکینز رید

کتاب شواهد یک رابطه با ساختاری نامه‌محور، داستان دو ازدواج در حال فروپاشی را روایت می‌کند که به‌طور غیرمستقیم به هم گره خورده‌اند. تیلور جنکینز رید در این کتاب از فرم نامه، کارت‌پستال و یادداشت‌های شخصی استفاده کرده است تا به‌جای روایت مستقیم نویسنده، خودِ شخصیت‌ها با زبان و دستخطشان داستان را پیش ببرند. در مرکز ماجرا، دو زوج قرار دارند: کِن و کَری در انسینو و دیوید و جَنت در کارلسبد کالیفرنیا. کتاب با نامه‌ی تکان‌دهنده‌ی کَری به دیوید آغاز می‌شود؛ نامه‌ای که در آن از کشف رابطه‌ی عاشقانه‌ی همسرانشان پرده برمی‌دارد. از این نقطه به بعد، فصل‌ها به‌صورت رفت‌وبرگشتی میان نامه‌های کَری و دیوید و نامه‌های عاشقانه‌ی کِن و جَنت حرکت می‌کنند.

خواننده هم‌زمان شاهد دو سطح از ماجراست: سطح پنهان، یعنی شور و هیجان رابطه‌ی ممنوعه، و سطح آشکار، یعنی درد، سردرگمی و تلاش دو نفری که قربانی این خیانت شده‌اند. تیلور جنکینز رید در کتاب شواهد یک رابطه به‌جای تمرکز بر جزئیات بیرونی، روی احساسات درونی، ترس‌ها، حس گناه، خشم فروخورده و نیاز به درک‌شدن تمرکز کرده است. کتاب به‌تدریج نشان می‌دهد که چگونه دو غریبه، در تلاش برای فهمیدن آنچه بر ازدواجشان گذشته، به هم نزدیک می‌شوند و نوع دیگری از صمیمیت را تجربه می‌کنند؛ صمیمیتی که از درد مشترک و گفت‌وگوهای صادقانه بیرون آمده است.

خلاصه داستان شواهد یک رابطه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب شواهد یک رابطه، وقتی کَری آلسوپ نامه‌های عاشقانه‌ای از جَنت، همسر مردی غریبه، را در کیف اسناد شوهرش، کِن، پیدا می‌کند، تصمیم می‌گیرد به دیوید مایر نامه بنویسد و او را از خیانت همسرانشان باخبر کند. این مکاتبه‌ی ناخواسته به‌تدریج به تنها تکیه‌گاه عاطفی هر دو نفر تبدیل می‌شود. در طول کتاب، نامه‌های کَری و دیوید در کنار نامه‌های پرشور کِن و جَنت قرار می‌گیرد و تضاد میان دو جهان را نشان می‌دهد: جهان هیجان و فرار و جهان تعهد، ترس از فروپاشی خانواده و احساس ناکافی‌بودن.

کَری با نازایی، وابستگی مالی و ترس از تنهایی دست‌وپنجه نرم می‌کند و دیوید میان نقش پدر، شوهر و مردی زخمی از خیانت گیر افتاده است. کتاب شواهد یک رابطه بدون دادن پاسخ‌های قطعی، نشان می‌دهد که خیانت فقط یک اتفاق نیست، بلکه آینه‌ای است برای دیدن ترک‌های قدیمی رابطه و تصویر واقعی خودِ آدم‌ها.

چرا باید کتاب شواهد یک رابطه را بخوانیم؟

کتاب شواهد یک رابطه تجربه‌ی نزدیک‌شدن به ذهن و درون چهار انسان درگیر یک بحران عاطفی است؛ بدون قضاوت و شعار. این کتاب نشان می‌دهد که خیانت فقط شکستن یک عهد نیست، بلکه زنجیره‌ای از ترس‌ها، کمبودها و انتخاب‌هاست. خواندن این اثر فرصتی است برای دیدن رابطه‌ی عاشقانه از زاویه‌ی دید کسانی که «جا مانده‌اند» و در عین رنج‌کشیدن، دوباره خودشان را کشف می‌کنند.

خواندن کتاب شواهد یک رابطه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب شواهد یک رابطه به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های رابطه‌محور، نامه‌نگارانه و شخصیت‌محور علاقه‌مندند، به موضوعاتی مثل ازدواج، خیانت، اعتماد و بازسازی خود فکر می‌کنند یا دوست دارند از زاویه‌ی احساسی و صمیمی‌تری به پیچیدگی‌های زندگی مشترک نگاه کنند.

درباره تیلور جنکینز رید

تیلور جنکینز رید، نویسنده‌ی آمریکایی، در ۲۰ دسامبر ۱۹۸۳ در مریلند به دنیا آمد. او در کالج امرسون در رشته‌ی مطالعات رسانه تحصیل کرد و پس از فارغ‌التحصیلی فعالیت حرفه‌ای خود را در صنعت سینما آغاز کرد. رید پیش از ورود به عرصه‌ی نویسندگی به‌عنوان دستیار انتخاب بازیگر و همچنین در یک دبیرستان مشغول به کار بود.

او با انتشار رمان برای همیشه، ازهم‌گسیخته در سال ۲۰۱۳ نخستین گام خود را در ادبیات برداشت، اما با آثاری چون هفت همسر اولین هوگو، دیزی جونز و شش نفر، مالیبو در حال خیزش و بازگشت کری سوتو به شهرتی جهانی رسید. چندین رمان او در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز قرار گرفته و برخی از آن‌ها به فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی اقتباس شده‌اند. نهمین رمان او، اتمسفر، در سال ۲۰۲۵ منتشر شد.

بخشی از کتاب شواهد یک رابطه

«صادقانه بگویم، چیزی که همیشه درباره‌اش دوست داشتم همین بود. او گزینه‌ای مطمئن و امن بود. هیچ‌چیز مخفیانه‌ای نمی‌توانستی دربارهٔ کِن پیدا کنی؛ حداقل من فکر می‌کردم که اینطوریست. او آدمی منطقی، اهل علم و با وجدان بود. منظورم این است که ما داریم دربارهٔ یک متخصص پوست حرف می‌زنیم که هر روز برای ناهار ساندویچ مرغ می‌خورد و فقط به موسیقی کلاسیک سیمون و گارفونکِل وآلبوم‌های میک ریوا گوش می‌دهد. یک‌بار از دیوید بویی آهنگ گذاشتم و کِن به من گفت: «صداش مثل صدای جیغ گربه‌ایه که داره واسه دریافت غذای بیشتر گریه می‌کنه.» می‌خواهم بگویم مسخره است بخواهم فکر کنم که کِن دارد یک فیلمنامه می‌نویسد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شواهد یک رابطه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشواهد یک رابطه
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهتیلور جنکینز رید
مترجمسیاوش صمیمی فرد
انتشاراتانتشارات کتاب مرو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه ادبیات داستانی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.