معرفی و دانلود کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)subscriptionAvailable

۴.۴(از ۱۰ امتیاز)
آر. دبلیو الی، برزو سریزدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)

«خواهرها و برادرها» کتاب بیست‌ونهم از مجموعه مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین است که درباره اختلاف‌های بین خواهران و برادران با زبانی کودکانه و تصاویری زیبا برای کودکان توضیح می‌دهد. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان

خیلی خوب بود

سیده مریم
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۵

قشنگ بود،واقعا رابطه خوب داشتن با برادر و خواهر مهارتی میخواد که هیچ کس به ما درست یاد نداده ولی این کتاب خوب توضیح میده این روابط رو

۱۴۰۲/۱۲/۰۲

عالی بود