کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه) آر. دبلیو الی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)

معرفی کتاب خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)

«خواهرها و برادرها» کتاب بیست‌ونهم از مجموعه مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین است که درباره اختلاف‌های بین خواهران و برادران با زبانی کودکانه و تصاویری زیبا برای کودکان توضیح می‌دهد. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.

دنیا
۱۴۰۰/۰۶/۰۲

بسیار کتاب خوبی بود ممنون از برنامه خوب طاقچه💎💎

نازنین
۱۳۹۹/۰۵/۲۲

خیلی خوب بود

سیده مریم
۱۴۰۳/۰۹/۱۵

قشنگ بود،واقعا رابطه خوب داشتن با برادر و خواهر مهارتی میخواد که هیچ کس به ما درست یاد نداده ولی این کتاب خوب توضیح میده این روابط رو

۱۴۰۲/۱۲/۰۲

عالی بود

چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
گفتم نه!
مغز شگفت انگیز تو
جوان دیک
آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
تاثیرپذیری، خودت باش!
جیم آئور
کلیدهای عادت‌دادن فرزند به کار در خانه
س‍وزان‌ واک‍ر م‍ان‍س‍ون‌
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)
رابین گلداستین
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
امان از دست دار و دسته‌های مدرسه
ترور رومین
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
دلم می‌خواهد هر کاری دوست دارم بکنم!
کودک مهربان
مایکلین ماندی
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
واقعا این حرف ها را تو گفتی؟!
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی