معرفی کتاب دوستی زیباست
در کتاب دوستی زیباست نوشته آن ماری شاپوتون داستانی زیبا و دلنشین درباره ارزش دوستی برای کودکان خود بخوانید. این کتاب مصور با ترجمه مصطفی سلیمی در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان به چاپ رسیده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب دوستی زیباست
گربه کوچولو یک روز صبح تصمیم میگیرد به سفر برود؛ او در طول سفر اتفاقات زیادی را تجربه میکند و چیزهای تازهای درباره دنیا یاد میگیرد اما وقتی یک دوست خوب پیدا میکند میفهمد دنیا با دوست زیباتر و دوستداشتنیتر است.
خواندن کتاب دوستی زیباست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دوستی زیباست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دوستی زیباست |
| حجم فایل کتاب: | ۵.۸۱ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۴۳۲۸۱۳۸ |
| تعداد صفحهها: | ۳۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، باشگاه کتابخوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

داستان زیبایی بود وقتی آنرا خواندم حس خیلی خوبی داشتم.
کتابی پر از توصیفات زیبا از طبیعت که حواس بچه ها رو درگیر میکنه ضمن اینکه خیلی هوشمندانه به بچه ها می أموزه که دنیا حالات مختلف و دگرگونی داره. از خوندنش لذت بردم❤❤
کتاب خیلی جالبی بود و آدم از خوندنش حس خیلی خوبی میگیره
خیلی عالی و دوست داشتنی
عااااااااالی و با مفهوم
موضوع خیلی خوبی داره
برای کودکان واقعا جذابه
داستان ساده جذاب با مضمون عمیق، تصویرسازی فوق العاده
تا به حال کتاب کودک صوتی نشنیده بودم. این کتابو با صدای مریم کاظمی شنیدم. حس خوبی داشت
🧡
این کتاب دوران بچگیه من هست
چون می گفت که دنیا همیشه یه شکل نیست خیلی جذابیت داشت
برای دختر سه سال و نیمه خوندم براش جالب بود و خوشش اومد.
دوس دارم در این لحظه و با خوندن این کتاب درست مثل گربه کوچولو دنیارو ببینم و بگم، دنیا چقدر نرم و گرم و مهربونه:))
قصه ای ساده و روان با مفاهیمی عمیق و تصاویری زیبا