کتاب رسیدن به رشد سریع سیدمحمدحسین غفوری + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۳.۰از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب رسیدن به رشد سریع

کتاب رسیدن به رشد سریع نوشتهٔ سیدمحمدحسین غفوری است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. نویسندگان در این بیان کرده‌اند که چگونه شرکت‌های نوپای فناور موفق می‌شوند به رشد سریع برسند.

درباره کتاب رسیدن به رشد سریع

با اینکه چندین سال است در دنیا تب راه‌اندازی استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور شروع شده، در ایران کمتر از یک دهه از مطرح شدن جدی مفاهیمی مثل استارتاپ، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شتاب‌دهنده و… می‌گذرد. عبارت «شرکت‌ دانش‌بنیانِ (نوپا)» هم که می‌شود آن را نزدیکترین مفهوم به شرکت‌ نوپای فناوری‌محور بدانیم در ادبیات روز کشورمان، کمتر از ۲۰ سال است که مطرح شده است، اما همه‌ٔ این‌ها به این معنی نیست که ما پیش از این سال‌ها، شرکت‌ دانش‌بنیان تاسیس نمی‌کرده‌ایم و یا چالش‌هایی که پیش روی «نوپا» های فناوری ایرانی وجود دارند چالش‌هایی اساسا متفاوت با نوپاهای خارجی هستند. شرکت‌های جدیدی که بر اساس فناوری‌های سطح بالا شکل می‌گرفته‌اند و امید به رشد بالا داشته‌اند همیشه شرکت نوپای فناوری‌محور بوده‌اند چه به این نام خوانده شوند یا نه، و همه‌ی آن‌ها برای عبور از مراحل ابتدایی تاسیس تا رسیدن به درآمدهای بالا، نقطه سربه‌سری، ساختاردهی به سازمان و در یک کلام رشد سریع با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بوده‌ و هستند.

بسیاری از این مشکلات در سراسر دنیا مشترک هستند. شدت این مشکلات در مراحل ابتدایی تأسیس سازمان آن‌قدر زیاد است که بیشتر شرکت‌ها نمی‌توانند از آن عبور کنند و درصد شکست آن‌قدر بالا است که به این فاصله درهٔ مرگ می‌گویند. اینکه آیا این درصد شکست در سال‌های ابتدایی تأسیس سازمان که برای شرکت‌های معمولی تا ۹۰٪ هم گفته شده، برای نوپاهای فناور متفاوت است یا نه، سوالی است که به آن پاسخ‌های متفاوتی داده شده است. جمع‌بندی تمام عوامل مؤثر، فصل‌های کتاب رسیدن به رشد سریع را شکل دادند.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب رسیدن به رشد سریع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعه این کتاب می‌تواند به شما چه به عنوان راه‌انداز یک نوپای فناور، چه به عنوان سرمایه‌گذار و چه به عنوان سیاست‌گذار، در انتخاب‌های درست کمک کند.

بخشی از کتاب رسیدن به رشد سریع

«یک رهبر خدمتگزار خودش را وقف رشد کردن دیگران می‌کند تا آن‌ها به بهترینی که می‌توانند تبدیل شوند. توجه ویژه او به ارائهٔ خدمات به پیروان و ارتقای آنان و اعتقاد داشتن به این‌که بهترین راه برای رسیدن به اهداف سازمان از طریق افزایش دادن ظرفیت کارکنان است، است. به گونه‌ای که خدمتگزاری به افراد به مسئولیت اصلی رهبر تبدیل می‌شود. این رهبران به افراد توجه ویژه دارند و در نتیجه بسیار رابطه‌محور و متوجه به شرایط و انعطاف‌پذیر هستند. نقطه شروع این رهبری نیز از درون فرد و بر اساس یکپارچگی شخصیت، تواضع و احترام به دیگران است. تصمیم‌ها با مشورت و بر محور ارزش‌ها و اصول اخلاقی گرفته می‌شوند. این رهبران عمدتا در حال تعامل با دیگران دیده می‌شوند و درهای اتاق آن‌ها به روی همه باز است. آن‌ها برای هر شخص به صورت مجزا ارزش ویژه‌ای قائلند. از اشتباهات فرا می‌گیرند و انتقاد و پیشنهاد را پذیرا هستند.

اگر دقیق‌تر بگوییم، رهبران خدمت‌گزار در زمان تعیین جهت‌ها، به عهده گرفتن مسئولیت و کنترل نتایج، در رأس اند. در زمان تصمیم‌گیری مگر در مواقع بحرانی آن‌ها از مشورت‌های تیم بهره می‌گیرند و بعد رهبر و تمامی پیروان به تساوی در خدمت مأموریت‌ها قرار می‌گیرند. در زمان انجام فعالیت‌ها هم رهبر ذیل همگان قرار می‌گیرد و در تلاش برای رسیدن به اهدافِ مشترکِ تعیین‌شده تماما به خدمت به افراد و هدف می‌پردازد.

به طور خلاصه می‌توان گفت این رهبران مراقبت‌کننده، قدرت‌دهنده و موقعیت‌محور هستند. احترام و اعتماد متقابل نتیجهٔ طبیعی چنین سبکی است. رهبران در تحمل سختی‌ها و انجام کارهای سخت و خدمت‌دهی پیشگام هستند. آن‌ها خود الگویی در عمل به آنچه می‌گویند هستند. این رهبران به تعریف و تمجید از خود علاقه‌مند نیستند. آن‌ها عمدتا از کلمهٔ «ما» و نه «من» استفاده می‌کنند. تیم و سازمان برای معرفی شدن در اولویت هستند.

مطابق مشاهدات در شرکت‌های مورد بررسی باید گفت که در رفتارهای رهبران این سازمان‌ها اگرچه نشانه‌های زیادی از حمایت‌گری از نیروهای سازمان دیده می‌شود، اما با سازمان‌هایی تماما حمایت‌گر و با رهبرانی کاملا خدمت‌گزار روبه‌رو نیستیم. در واقع مهمترین شاخصه رهبری خدمتگزار که به نوعی روح این سبک از رهبری نیز هست، یعنی تلاش برای ارتقا کارکنان به صورت روشنی در نوپاهای فناور دیده نمی‌شود و نمی‌توان گفت که در این سازمان‌ها افراد نسبت به اهداف در اولویت هستند.»

DrBeigi
۱۴۰۴/۰۲/۲۹

عالی و ایرانیزه 😁

بریده‌هایی از کتاب

شاید یکی از جذاب‌ترین مثال‌های این توقف‌ناپذیری و رشد تا جای ممکن را بتوان شرکت بوتان به هدایت «محسن خلیلی» دانست. شرکتی که اگر امروز تاسیس می‌شد عنوان دانش‌بنیان را یدک می‌کشید. رشد فراوانی یافت و خلیلی با شوقی وصف ناشدنی در رشد و حفظ آن کوشید. در صفحه ویکی‌پدیای وی گفته شده که او برای حفظ این شرکت از مصادره در زمان انقلاب در ۲۵۴ جلسه دادگاه حاضر شد!
علی