کتاب طراحی زندگی ایدئال
معرفی کتاب طراحی زندگی ایدئال
طراحی زندگی ایدئال نوشته بنجامین بونتی کتابی در حوزه موفقیت و رشد فردی است که به شما ایدههایی برای داشتن یک زندگی ایدئال پیشنهاد میکند.
درباره کتاب طراحی زندگی ایدئال
بونتی در این کتاب بر نقش قالب ذهنی در شکل گیری زندگی انسان تاکید کرده است. او می گوید بیش از ۸۰ درصد موفقیتها را میتوان به داشتن قالب ذهنی درست نسبت داد. وجود قالب ذهنی درست برای ایجاد تغییر در زندگی اساساً به این معنی است که ما به چیزی بیش از آگاهی از لزوم تغییر نیاز داریم، یعنی نیاز داریم بپذیریم که ایجاد تغییر امکانپذیر و شدنی است، نیاز داریم خواهان ایجاد تغییر باشیم و متعهد شویم هر کاری لازم است انجام دهیم تا آن تغییر اتفاق بیفتد.
قالب ذهنی میتواند بین رسیدن به پتانسیل واقعی فرد در زندگی یا گیر افتادن در یک زندگی کسالتبار که بر اثر ناتوانی یا بیرغبتی درگذر از تجربیات منفی به وجود آمده است، تفاوت ایجاد کند.
او در این کتاب یک طرح ارائه داده که برای کمک به شناخت قالب ذهنی فعلی شما طراحیشده است و شما را در مسیری میاندازد تا بتوانید به زندگی دلخواه خود دستیابید. او داستانی قدیمی از کتاب مقدس به اسم داستان دوبنا را تعریف میکندکه یکی از انها به دنبال کار بیزحمت بود و دیگری به دنبال خانهای بادوام و از این داستان الهام میگیرد و ساخت زندگی را به روند ساختن یک خانه تشبیه میکند. حانهای که باید مصالح، شالوده و ساخت آن در نهایت میراثی ماندگار باشد. او در چهار گام انتخاب مصالح، رفع نواقص و ایجاد اصلاحات، سنگچینی و گذاشتن میراث طرحش راب رای داشتن یک زندگی ایدئال شرح می دهد.
خواندن کتاب طراحی زندگی ایدئال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر میخواهید برای زندگی خود نقشه راه داشته باشید پیشنهاد میکنیم کتاب طراحی زندگی ایدئال را بخوانید.
بخشی از کتاب طراحی زندگی ایدئال
کمی وقت گذاشته و به لباسی که امروز صبح پوشیدهاید فکر کنید. وقتی دارید فکر میکنید عملاً متوجه میشوید چطور به درون ذهن خود وارد شده و خودتان را پیش از پوشیدن لباس و سپس وقتی که در آن لباس هستید میبینید. شما میتوانید این کار را در مورد اتفاقات گذشته هم انجام دهید و یک بازنمایی درونی دربارهٔ آن رویداد داشته باشید.
اکنون دوباره به لباسی که پوشیدهاید فکر کنید، رنگ آن را به زرد روشن، زرد قناری، یا شادترین زردی که تاکنون در عمرتان دیدهاید تغییر دهید. دقت کنید ببینید با این کار چقدر احساس درونتان تغییر میکند. چطور پوشیدن لباس زرد نحوهٔ تفکرتان را نسبت به آن روز تغییر میدهد؟ آیا با این کار بیشتر لبخند میزنید یا هنوز هم ایستادگی میکنید؟ چه حسی دارد؟ چگونه میشود احساسی متفاوت داشت؟
با استفاده از این تکنیک قدرتمند میتوانید گذشتهٔ خود را به نحوی کاملاً متفاوت ترسیم کنید. تمرین فوق نشان میدهد چگونه میتوانید با استفاده از رنگ آنچه را که میبینید تغییر دهید. شما میتوانید هر یک از ورودیهای حسی را تغییر داده تا صداها، بوها، مزهها و بافتها را تغییر دهید. این تمرینی است که حقیقتاً میتوانید از آن لذت ببرید. سعی کنید به یک لیوان آب سرد دست بزنید ولی بگویید داغ است. متوجه رفتارهای آموختهشده باشید.
تو این کتاب (که چاپ همین امسالم هست)به اهمیت داشتن یه قالب ذهنی درست ، برای رسیدن به موفقیت اشاره میکنه و یه نقشه راه موفقیت در اختیارتون میزاره که با یه مثال جالب توضیحش میده (در بخش نمونه ی
بسیار کتاب خوبیه.اصولا کتابهای خودیاری راه رو به من و شمایی که دنبال حال بهتر هستیم نشون میده .برا من خوب بود و بهم نشان داد کجاها باید تغییر ایجاد کنم