معرفی و دانلود کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا لوف‌لوفی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات طلایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا لوف‌لوفی

مجموعه «ماجراهای مردم شهر عجیب» داستان در ۵ جلد برای کودکان دارد. «آقا لوف‌لوفی»، «آقا قاپ‌قاپی»، «آقا خاش‌خاشی» و «آقا قچ‌قچی» و «آقا چیک‌چیکی» نام داستان‌های این مجموعه‌اند. خدا همه ما را خوب آفریده. اگرچه گاهی اشتباه می‌کنیم و بعضی از این خوبی‌ها را گم می‌کنیم اما همیشه راهی برای برگشت به خوبی‌ها هست. خوبی‌هایی که هم ما را خوشحال می‌کند هم خدا را. داستان مردم شهر عجیب ماجراهای خواندنی آدم‌هایی است که خوشحالی‌شان را گم می‌کنند و دنبال راهی برای پیدا کردن آن هستند. توی این دنیای بزرگ، که در از شهرهای جورواجور است، شهری بود که نه کوچک بود و نه بزرگ. شهری مثل همه‌ی شهرها با خیابان‌های شلوغ، ماشین‌های زیاد و خانه‌های کوتاه و بلند؛ اما توی این شهر، آدم‌های عجیبی زندگی می‌کردند. آدم‌هایی با ماجراهایی شنیدنی. «آقا لوف‌لوفی» یکی از آدم‌های این شهر است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای مردم شهر عجیب آقا لوف‌لوفی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماجراهای مردم شهر عجیب آقا لوف‌لوفی
حجم فایل کتاب:۸.۳۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۶۲۲۹۹۶۶
تعداد صفحه‌ها:۲۰۰ صفحه
قیمت کتاب:۴۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه ماجراهای مردم شهر عجیب، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، مدرسه میزان، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

زهرا سهرابی
۱۴۰۰/۰۴/۱۴

مفهوم دل کندن از زمین و سبک باری رو به زبانی کودکانه به تصویر کشیده است. برای کودکان زیر دبستان ثقیل است ولی برای کودکان بزرگتر جالب است

Book worm

خیلی قشنگ بود

مطهره ایلخانی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۰۲/۲۵

کتابش برای کودک مناسب و قابل درک نبود و مساله ی کودک نبود اما من بزرگسال واقعا جالب و آموزنده بود.

نسیم
۱۳۹۹/۰۵/۲۷

کتاب خوبی و روان و جذابی بود،با صفحه آرایی عالی،ولی نتیجه گیری درستی نداشت،برای کودک خیلی انتزاعی بود.

^^happy girl
۱۳۹۹/۰۲/۳۰

خیلی کتاب روان و زیبایی بود خیلی ساده منظور رسیده بود که تا وقتی دل به این دنیا داری نمیتونی بری به اسمون .

مسافر

🤔🤔

Green Phoenix
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۲

این سه ستاره رو فقط و فقط به خاطر تصیرگری محشرش دادم هر چی نگاش کنی سیر نمیشی خیلی تر و تمیز و دقیق و خوش رنگ امیدوارم کارای بیشتری از تصویرگرش ببینم این اولین تصویرگری یه ایرانیه که اینقدر ازش لذت بردم ولی...بیشتر

۱۴۰۲/۰۹/۱۶

عالیه ❤

۱۴۰۱/۱۱/۲۳

خیلی قشنگ تصویرگری شده بچه هام از شنیدنش لذت بردند.

بهار
۱۴۰۳/۰۹/۱۶

واقعا زیباترین کتاب کودکی بود ک دیدم ...

Galadriel
۱۴۰۳/۰۷/۲۰