کتاب یک دوست تازه
معرفی کتاب یک دوست تازه
یک دوست تازه داستانی برای کودکان نوشته سمانه قاسمی است که انتشارات کانون پرورش فکری کودکان منتشر کرده است
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب یک دوست تازه
خرگوشک هر روز صبح زود بیدار میشود و صبحانه میخورد. بعد از صبحانه او سراغ کارهای مورد علاقهاش میرود. نقاشی یکی از کارهایی است که او خیلی دوست دارد. پرغازک، موشک و قورک دوستان خرگوشک هستد که میآیند تا نقاشیهای او را ببینند تا این که یک روز خرگوشک یک دوست تازه پیدا میکند...
خواندن کتاب یک دوست تازه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای کودک پنج ساله زیبا و روان بود
قشنگیه کتاب، در مکمل بودن تصویر و متن بود. نقاشی جذابه. و به مفهوم دوستی و بخشش اشاره داره. برای سنی که کودک، تصویر رو ببینه مناسبه.
واقعا کتاب قشنگی بود ۱۰۰٪بخونین😍❤🧡💛💚💙
عالی. بود بخوریدش.۵ ساله ها بخونن
عالی بود از لحاظ تصویر و محتوا
شاید برای زیر ۵ سال
به نظرم تصویرگریش خیلی بهتر از داستان بود. از اون دسته کتابهاییه که بهتره خودمون با کودک داستان سرایی کنیم. اول فکر کردم به خاطر تصویرگری عالی، کتاب ترجمه است ولی وقتی سه تار رو دیدم مطمئن شدم ایرانیه
من بیشتر از متن روان و آرامش،مجذوب طراحی آن شدم. دختر چهارساله ام که حسابی خوشش آمد .
خیلی خوب بود.😄
هم تصویرسازی بسیار جذابه و هم داستان