کتاب ابزار فانی؛ جلد دوم (شهر خاکستر ـ بخش دوم)
معرفی کتاب ابزار فانی؛ جلد دوم (شهر خاکستر ـ بخش دوم)
کتاب ابزار فانی؛ جلد دوم(شهر خاکستر ـ بخش دوم) نوشته کاساندرا کلر است که سعیده کاظمیان آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب داستانی هولانگیز و عجیب از کسی است که دیگر نمیتواند به زندگی عادی برگردد.
درباره کتاب ابزار فانی؛ جلد دوم(شهر خاکستر ـ بخش دوم)
کلاری نوجوان پانزده ساله دلش میخواهد به زندگی عادی برگردد اما نمیتواند. او حالا دیگر یک شکارچی سایه است. کسی که چشمهایش به وجود خونآشامها و هیولاها و گرگینهها باز شده است و نمیتواند به راحتی مانند مردم عادی در بیخبری زندگی کند از طرفی مادرش در یک کمای جادویی فرو رفته است و باید او را نجات دهد. کلاری به همراه دوستش ک یک فرشته است سعی دارند خودشان و دنیا را نجات دهند بیخبر از اینکه دشمن دیگری به شهر آمده است. دشمنی بسیار خطرناکتر از هیولاها.
خواندن کتاب ابزار فانی؛ جلد دوم(شهر خاکستر ـ بخش دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستانهای پر از هیجان پیشنهاد میکنیم
متاسفم ولی کتاب از اون دست کتابهاییه که وسط یه برزخ وحشتناک میذاردت که مجبور بشی با سر بری سراغ جلد بعدی که بفهمی قراره چی بشه! این رو میگم که وقتی خوندیدش و رسیدید به آخر جلد 2 به خودتون
سلام متاسفانه جلدهای بعدی این مجموعه را در طاقچه پیدا نکردم و خوب
یه کتاب به شدتتتت جذاب و باحال از اونایی که حتی یه لحظه هم ازش خسته نمیشی و نمی خوای ازش جدا بشی! من الان تا جلد چهارم بخش دومش رو هم حتی خوندم و با هر جلد جذابیتش بیشتر میشه. میشه