معرفی و دانلود کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)
off
٪۲۰

کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)

نوع کتاببدون نظر
کاساندرا کلر، نجلا محقق
انتشارات:
نشر ویدا

معرفی کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)

کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) نوشته‌ی کاساندرا کلر آخرین حلقه‌ی مجموعه‌ی ابزار فانی است که ماجراهای کلاری، جیس و دوستانشان را در تاریک‌ترین و سرنوشت‌سازترین نبردشان دنبال می‌کند. نجلا محقق این جلد را به فارسی برگردانده و نشر ویدا آن را منتشر کرده است. در این کتاب، قهرمانان از مرزهای آشنا عبور می‌کنند و پا به قلمروهای شیطانی می‌گذارند؛ جایی که رؤیا، توهم و واقعیت درهم می‌آمیزد و هر انتخاب می‌تواند بهای سنگینی داشته باشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)

کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) ادامه‌ی مستقیم بخش اول همین جلد است و خواننده را به قلب نبرد نهایی با سباستین مورگن‌استرن می‌برد. کاساندرا کلر در این بخش، قهرمانان آشنا را از نیویورک و آلیکانته جدا می‌کند و آن‌ها را به ادوم، بُعد شیطانی و ویران‌شده‌ای می‌فرستد که در آن آسمان سوخته، زمین خاکستر شده و شیاطین در روز و شب پرسه می‌زنند. در همین حال، در جهان عادی، گرگینه‌ها، خون‌آشام‌ها و جادوگران با خبر ربوده‌شدن نمایندگانشان روبه‌رو می‌شوند و بحث اتحاد یا جدایی از شکارچیان سایه بالا می‌گیرد. در کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) فصل‌ها بین چند خط داستانی جابه‌جا می‌شوند: کلاری، جیس، الک، ایزابل و سایمون در ادوم با چشم‌اندازهای مرده، شیاطین هوابرد و غارهای طلسم‌گذاری‌شده روبه‌رو هستند و هم‌زمان با خطر بیرونی، با رؤیاهایی مواجه می‌شوند که عمیق‌ترین آرزوها و حسرت‌هایشان را به شکلی فریبنده به آن‌ها نشان می‌دهد. در خطی دیگر، مگنوس، لوک و رافائل در سلولی سنگی در همان بُعد زندانی شده‌اند و سعی می‌کنند منطق نقشه‌ی سباستین را حدس بزنند. در نیویورک هم مایا، بت، کاتارینا و مالکوم فید درمورد واکنش زیرزمینی‌ها به اولتیماتوم سباستین تصمیم می‌گیرند. کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) با همین رفت‌وبرگشت‌ها، هم فضای حماسی نبرد نهایی را می‌سازد و هم روی روابط عاطفی و خانوادگی شخصیت‌ها تمرکز کرده است؛ از رابطه‌ی الک و مگنوس و کشمکش درونی جیس با آتش ملکوتی تا دلتنگی کلاری برای مادرش و مواجهه‌ی ایزابل با خاطره‌ی مکس.

خلاصه کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)

در ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) گروه اصلی شکارچیان سایه پس از عبور از دروازه، خود را در ادوم می‌یابند؛ جهانی سوخته که در آن طلسم‌ها سریع‌تر محو می‌شوند و هر قدم می‌تواند به رویارویی با شیاطین منتهی شود. آن‌ها در این سرزمین، هم باید رد سباستین را بگیرند و هم زندانیان را پیدا کنند، درحالی‌که با رؤیاهایی روبه‌رو می‌شوند که نسخه‌ای وارونه و آرزومند از زندگی‌شان را نشان می‌دهد؛ زندگی‌ای که در آن جنگی رخ نداده، عزیزان زنده‌اند و روابط به‌ظاهر بی‌نقص است. در سوی دیگر، مگنوس، لوک و رافائل در زندان سنگی ادوم سعی می‌کنند بفهمند سباستین چه نقشه‌ای برای استفاده از آن‌ها به‌عنوان اهرم فشار دارد. هم‌زمان در نیویورک، مایا و دیگر زیرزمینی‌ها با خبر ربوده‌شدن نمایندگانشان و سکوت کلاو روبه‌رو می‌شوند و بحث اتحاد گرگینه‌ها، خون‌آشام‌ها و جادوگران دربرابر تهدید مشترک بالا می‌گیرد. محور کتاب، انتخاب میان رؤیای آسوده و واقعیت سخت جنگ، و نیز بهایی است که هرکس برای وفاداری، عشق و نجات جهان می‌پردازد.

چرا باید کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) را بخوانیم؟

این کتاب نقطه‌ی اوج مجموعه‌ی ابزار فانی است و تصویری تیره‌تر و عمیق‌تر از جهان شکارچیان سایه نشان می‌دهد. خواننده در آن با ترکیبی از نبرد، سیاست میان زیرزمینی‌ها و کلاو، و کشمکش‌های عاطفی روبه‌رو می‌شود. مواجهه‌ی شخصیت‌ها با رؤیاهای آرزومندشان، لایه‌ی احساسی تازه‌ای به داستان می‌دهد و ادوم به‌عنوان صحنه‌ی اصلی، فضایی متفاوت و پرجزئیات خلق کرده است.

خواندن این کتاب به دوست‌داران فانتزی شهری، طرفداران مجموعه‌ی ابزار فانی و کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌هایی درباره‌ی نبرد نهایی، اتحاد گروه‌های متضاد و انتخاب‌های اخلاقی در شرایط بحرانی علاقه‌مند هستند. همچنین به کسانی پیشنهاد می‌شود که دنبال ادامه‌ی سرنوشت کلاری، جیس، الک، ایزابل، سایمون و مگنوس هستند.

بخشی از کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)

«الک گفت: «کار یه شیطان بود. از اون نوعی که از رؤیاها و آرزوها تغذیه می‌کنن، کشتمش.» نگاهش را به ایزابل دوخت. «جیس کجاست؟» رنگ کلاری زیر خاک و کثیفی روی صورتش پرید. «فکر کردیم با شماست.» الک سرش را تکان داد. گفت: «حالش خوبه، اگه نبود می‌فهمیدم...» ولی کلاری دیگر چرخیده بود و دوان‌دوان از همان راهی که آمده بود، برمی‌گشت. بعد از لحظه‌ای، الک هم دنبالش رفت، بقیه هم همین‌طور. کلاری بازحمت از تپه بالا رفت و بعد از برآمدگی دیگری بالا رفت. الک متوجه شد دنبال جای مرتفع‌تری می‌گردد، جایی که دید بهتر باشد. می‌توانست صدای سرفه‌اش را بشنود، حس می‌کرد روی ریه‌های خودش را هم لایه‌ای از خاکستر گرفته. فکر کرد، مرده. همه‌چی توی این دنیا مرده و سوخته و خاکستر شده. اینجا چه اتفاقی افتاده؟ بالای تپه، توده‌ای سنگ بود. حلقه‌ای از سنگ‌های صاف شبیه یک چاه خشکیده. روی لبهٔ سنگ‌چین جیس نشسته بود و به زمین خیره شده بود. «جیس!» کلاری جلوی او سر خورد و ایستاد و به‌زانو درآمد و شانه‌های جیس را گرفت. جیس بی‌حس به او نگاه کرد. کلاری دوباره و بااضطراب گفت: «جیس. جیس، بیا بیرون. واقعی نیست. یه شیطانه که کاری می‌کنه چیزهایی رو ببینیم که می‌خوایم. الک کشتش، خب؟ واقعی نیست.» «می‌دونم.» جیس سرش را بلند کرد و الک نگاهش را مانند ضربه‌ای حس کرد. جیس طوری به‌نظر می‌رسید انگار دارد خونریزی می‌کند، هرچند مشخص بود آسیبی ندیده. الک گفت: «چی دیدی؟ مکس؟» جیس سرش را تکان داد. «من چیزی ندیدم.» کلاری گفت: «عیبی نداره، هرچی که دیدی. عیبی نداره.» خم شد و صورت جیس را لمس کرد؛ الک به‌شدت به‌یاد رؤیایش و انگشتان مگنوس روی گونه‌اش افتاد. مگنوس که می‌گفت دوستش دارد. مگنوس که شاید حتی زنده هم نبود. کلاری گفت: «من سباستین رو دیدم. توی ایدریس بودم. عمارت فیرچایلد هنوز برپا بود. مامان با لوک بود. من... قرار بود یه عروسی باشه.» آب دهانش را فرو داد. «یه خواهر کوچک هم داشتم. اسمش رو از روی ولنتاین گذاشته بودن. اون یه قهرمان بود. سباستین هم اونجا بود، ولی خوب بود، عادی بود. دوستم داشت، مثل یه برادر واقعی.» سایمون گفت: «چه درهم‌وبرهم.» به ایزابل نزدیک‌تر شد و شانه‌به‌شانه ایستادند. جیس دستش را دراز کرد و انگشتش را محتاطانه روی یکی از حلقه‌های موی کلاری کشید و گذاشت تا دور دستش پیچ بخورد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابابزار فانی؛ جلد ششم (شهر آتش ملکوتی - بخش دوم)
موضوعداستان کودک و نوجوانان، فانتزی
نویسندهکاساندرا کلر
مترجمنجلا محقق
انتشاراتنشر ویدا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۱۲/۱۳
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه ابزار فانی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.