کتاب واگویههای سید
معرفی کتاب واگویههای سید
کتاب واگویههای سید نوشته سید احمد قشمی است. سیداحمد قشمی آزادهای است که سالها مقاومت و ایستادگی را در غربت زندگی کرد و لحظههای تلخ و شیرینی را پشت سر گذاشت و در این کتاب روایت کرده است.
درباره کتاب واگویههای سید
کتاب «واگویههای سید» که به قلم سیداحمد قشمی آزادهای از دیار همدان به نگارش درآمده است، با صداقت در بازگویی وقایع و اتفاقات، در اختیار خوانندگان و علاقهمندان عرصه دفاع مقدس قرار میگیرد. این خاطرات در سه بخش: «روزهای سرد و خاکستری، روزهایآفتابی و روزهای غربت و دیوار» خاطرات کودکی، روزهای انقلاب، مبارزه و پیوستن به سپاه همدان، جنگ و دو سال از دوران دهساله اسارت ایشان را در برمیگیرد. که در همه آنها واقعیتها و حقایق مانند مکان، زمان و اشخاصی که نام برده میشوند، در جای خود قرار دارد.
خواندن کتاب واگویههای سید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به خاطرات جنگ و اسارت پیشنهاد میکنیم
بخشهایی از کتاب واگویههای سید
شرایط وحشتناک زندان مخوف ابوغریب، همراه با بازجوییها و ضرب و شتمها ادامه داشت؛ مصیبت دیگر ما مصاحبههای رادیو- تلویزیونی هم بود. در زمان مصاحبه بیشتر بچه کر و لال و بیسواد و بیخبر از همه چیز میشدند و این موضوع عصبانیت عراقیها را چند برابر میکرد. سخنان جالبی از بچهها میشنیدم که میگفتند که ما به جبهه آمدیم که خود را فدای اسلام و انقلاب کنیم و شهید شویم، اما لیاقت پیدا نکردیم. حالا هم فرقی نکرده و در انتظار شهادت هستیم. دریغ از حتی یک لحظه بیوفایی یاران امام (ره). آنجا، پایداری و مقاومت و ایستادگی از سوی فرزندان امام که هر لحظه مرگ را جلوی چشمشان میدیدند و در انتظار شهادت در راه خدا بودند، معنای واقعی مییافت. دفاع از اسلام، آرمانها و ارزشهای انقلاب و امام (ره)، زمان و مکان نمیشناسد. در این راه، کوچک و بزرگ بودن مفهوم ندارد. مقام و منصب بیمعناست. بنابراین، رمز پایداری این بود که در هر زمان و مکان و شرایطی، اسلام ناب و انقلاب الهی امام جانانه دفاع کنی و همهٔ سختیها و مرارتها و شکنجهها را حتی در حصار ظلمانی و تاریک صدام به جان بخری و بر این پایداری افتخار کنی. به مصداق فرمایش مولا علی (ع) که میفرماید: «لا یعدُم الصّبور الظّفر و اَن طالَ بِهِ الزّمان.» انسان صابر و شکیبا هیچگاه پیروزی را از دست نمیدهد، هر چند زمان آن طولانی باشد.