کتاب وقتی زنان بخواهند
معرفی کتاب وقتی زنان بخواهند
کتاب وقتی زنان بخواهند اثر گریس بانی که با ترجمه الهه علوی توسط انتشارات کتاب کولهپشتی منتشر شده است شامل مجموعهای صحبتها و پیشنهادات ۱۰۰ زن سازنده و هنرمند و کارآفرین به تمام آدمهای دنیا است.
درباره کتاب وقتی زنان بخواهند
نویسنده میگوید: وقتی زنان بخواهند بیش از یکصد تن از مستعدترین زنانی را که میشناختم شامل میشود. این زنان-از غولهای رسانهای و خانههای مد، مادر و دختر تا شاعران و نقاشان الهامبخش نمونههایی درخشان از آن چیزی هستند که میتوان با پشتکار و حمایت یکدیگر به آن نائل شد. این کسبوکارها متنوعند: شرکتهای نوپا تا شرکتهایی با چندین دهه تجربه، شوهای تکزنه تا مؤسسات عظیمتری با صدها کارمند.
کل آمریکا را برای مصاحبهٔ رودررو با بیشتر این زنها زیر پا گذاشتم. آن لحظاتی که به شنیدن و یادگرفتن گذشت برای دهههای آینده، الهامبخش من بود و انگیزهای شد برای تغییر روش مدیریتِ کسبوکارم و تمرکز تازهای را بر جامعیت و ارائهٔ محفلی برای بیان ماجرای هریک از افراد با زبان خودشان در اختیارم گذاشت. درسهایی که از این کتاب میتوان آموخت از تجربیات یک عمر بودن در جاهایی دور از وطن خودم ازجمله نیجریه، استرالیا و پرو حاصل شده است.
ماجرای هر زن با دیگری فرق دارد، اما پیام آنها یکسان است. آنها بر دشمنیها غلبه کردهاند، مسیری طولانی را بهتنهایی طی کردهاند و قدرت کار در کنار همدیگر را فراگرفتهاند تا به اهدافشان برسند. در بسیاری موارد، الهامبخش همدیگر بودهاند و الگوی نسل آتی. هرکدام از این زنها الهامبخش کسی برای پیگیری شور و اشتیاق خود است، اما مجموع آنها نیرویی انکارناشدنی را تشکیل میدهند.
خواندن کتاب وقتی زنان بخواهند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دو گروه خواننده مناسب است. اول زنانی که در آغاز راه کسب و کار و موفقیت هستند و نیاز به شنیدن صدای موفقی دارند که قبل از خودشان این مسیر را رفته است
گروه دوم مردانی که همواره جهان را جنسیتی میبینند و فکر میکنند زنان نمیتوانند پابهپای آنان از پس مشکلات بربیایند و شغل خو را داشته باشند و پیشرفت کننند.
ترجمه تاسف آوره🤦♀️ همه ی کتاب، مصاحبه با زنان قدرتمند و برجسته است. نویسنده در مقدمه داره از دغدغه اش برای کمرنگ بودن زنان در جایگاه های مدیریتی و... میگه اونوقت در جایی از کتاب میخونیم: همرنگ جماعت بودن ساده
💙🌸
کتاب خوب ومفیدیه برای زنان که بخوان موفق بشن مسیر درست نشان میده
مصاحبه با زنانی بود که کارهای خاص انجام میدادن و کتابش خاص نبود تکراری و کلیشه ای بود
با رنجبران موافقم در مورد معمولی بودنش. یه سری سوال جواب خیلی خیلی ساده و پیش پا افتاده. اگه بیشتر در مورد زندگی شون توضیح میداد جذابتر میشد بنظرم
هدف کتاب بسیار عالی و خوب هست ولی سوالات و جوابها تکراری و خیلی کلیشه ای بدون تنوع شغلی صرفا تعداد محدودی حرفه که دائم درحال تکرار شدن هستن مثل هنر و اشپزی هست.به اینکه اشخاصی که باهاشون مصاحبه شده
من نظرات مابقی دوستان رو خوندم، درسته بعضی جاها ایرادهای اساسی داشت ولی اگه به کلیت موضوع نگاه کنیم تا حدودی اطلاعات خوبی میداد برا زنایی که نیاز به انگیزه داشتن درسته که عمیق پرداخت نشده به زندگی نامه هاشون
میخاستم بخونمش، چرا نظرات انقدر بده☹️ ناامید شدم😕😕😕
اولین کتابی بود که سال ۹۸از طاقچه بینهایت خواندم و بسیار زیبا بود ..
راستش من توقع خیلی بیشتری داشتم. کتاب خیلی راضی کننده نبود. شاید اگه یه تاریخچه یا زندگی نامه ای اول هر مصاحبه بود، میشد گفت کتاب خوبیه. اما در حال حاضر به نظرم ارزش خرید نداره