کتاب ما را با برف نوشته اند
معرفی کتاب ما را با برف نوشته اند
کتاب ما را با برف نوشته اند نوشته نسیم توسلی توسط نشر آگه منتشر شده است. ما را با برف نوشته اند روایت سرنوشت مردم ایران در دورههای مختلف است. مردمی که با هر انقلاب و تغییر، زندگیشان بههم ریخته است.
درباره کتاب ما را با برف نوشته اند
راوی کتاب بهار است. بهار دختر جوانی است که به عنوان یک ناظر وارد یک کارخانه نساجی میشود و عاشق عماد پسر صاحب کارخانه میشود اما داستان روایت دیگری هم دارد، بهار برای انتقام به کارخانه برگشته است زیرا خانوادهاش در طول اصلاحات ارضی دوره پهلوی دوم زندگیشان را از دست دادهاند و همزمان پدر عماد در همان زمانها توانسته است اموال بسیاری جمع کند بهار به قصد انتقام آمده است اما کمکم عشق و آگاه شدن از ماجراهای مختلف تصمیم او را تغییر میدهد.
خواندن کتاب ما را با برف نوشته اند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که ادبیات داستانی را در بستر تاریخ دوست دارند مناسب است چون انقلاب سفید، کودتا سال ۳۲ و بسیاری دیگر از اتفاقات تاریخی ایران را بررسی میکند و تاثیر آن در زندگی ایرانیان را نشان میدهد.
بخشهای از کتاب ما را با برف نوشته اند
نگاه کردم به زنهایی که چادر می بافتند، شیر ریخته توی پوست بز را تُلُم میزدند و با دست دیگر گاه ننوهای بسته به کنار سیاه چادر را تکان میدادند. حتما اگر سی سال پیش هم میآمدم این زنها همین طور لباسهای رنگی به تن داشته اند و برای خانواده شان سر پناه میبافتهاند و از تکان شیر کره میگرفتهاند و بچههایشان را توی ننو بزرگ میکردهاند. همه عوض می شوند، خانها و حاجیها، تنها چیزی که توی گذر زمان عوض نشده و نمیشود اینهایند. فکر کردم بودن یا نبودنم توی زندگی کدام یک از آدم های اطرافم تاثیر گذار است.
از بهترین رمان هایی بود که خونده بودم، و بطرز جالبی، ناشناختهترین! توی کتابفروشی چشمم رو گرفت و بدون هیچ آشنایی قبلی، کتاب رو گرفتم. توصیفات بسیار زیبایی داشت و قلم نویسنده گیرا بود و باعث شد توی رمان غرق