خرید و دانلود کتاب زندگی پس از مرگ | ژان ژاک شاربونیه
تصویر جلد کتاب زندگی پس از مرگ

کتاب زندگی پس از مرگ

معرفی کتاب زندگی پس از مرگ

کتاب زندگی پس از مرگ را با عنوان انگلیسی Seven Reasons to Believe in the Afterlife: A Doctor Reviews the Case for Consciousness after Death، پزشک متخصص بیهوشی و نویسنده‌ی فرانسوی، ژان ژاک شاربونیه، نوشته است. مرگ و اتفاقات پس از آن، ذهن ماجراجوی انسان‌ها را یا به سمت شناخت یا به سمت گریز از فکر کردن درباره‌ی مرگ سوق می‌دهد. ژان ژاک شاربونیه با آغوشی باز و با کنار زدن رویکردهای مادی‌گرایانه تجربیات نزدیک به مرگ افراد را برای شناخت دنیای دیگر زیر و رو می‌کند.

نویسنده‌ی کتاب به سبب نوع حرفه‌ی خود ارتباطی نزدیک با بیماران داشته است. مواجهه‌ی روزانه با آنان زمینه را برای تغییر نگاه دکتر شاربونیه به مسئله‌ی مرگ، مرگ‌آگاهی و زندگی پس از مرگ فراهم کرد. او در این مسیر با بیمارانی که مدتی را در کما گذرانده‌اند، گفت‌وگو کرده است. همچنین بررسی گفته‌های پزشکان، پرستاران و افرادی که از بیماران نزدیک به مرگ مراقبت کرده‌اند، شاربونیه را به تحقیقات علمی درباره‌ی زندگی پس از مرگ واداشت. گفته‌های آنان و تجربیات افراد امکان زندگی در دنیایی دیگر را تأیید می‌کند. لادن میرمحمد صادقی این کتاب را ترجمه و نشر ذهن‌آویز منتشر کرده است. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این کتاب را در طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی پس از مرگ نوشته‌ی ژان ژاک شاربونیه

احتمالاً شما نیز بارها و بارها درباره‌ی زندگی پس از مرگ و آن سفر ابدی فکر کرده‌اید. سفری که روزی آن را آغاز می‌کنید و پا به جهانی دیگر می‌گذارید. هر قدر که درباره‌ی این سفر شنیده باشید، باز هم دانسته‌هایتان کفایت نمی‌کند و کنجکاوی‌تان رفع نمی‌شود؛ در نتیجه برای کنترل حس کنجکاوی درونی‌تان راه‌های بسیاری را امتحان کرده‌اید. مرور باورهای مذهبی، رویکردهای روان‌شناختی، مطالعه‌ی کتاب و شنیدن تجربیات پس از مرگ افراد از جمله راه‌های رایج برای شناخت دنیای دیگر به حساب می‌آیند.

ژان ژاک شاربونیه همانند بسیاری از افراد، کنجکاوی و ابهاماتی را درباره‌ی زندگی پس از مرگ در سر می‌پروراند. با این تفاوت که به سبب نوع شغل خود، روزانه ارتباطی نزدیک‌تر و ملموس‌تر با این مسئله داشت. او برای پاسخ به سؤالات خود با افرادی که زندگی پس از مرگ را تجربه کرده بودند، گفت‌وگو کرد و به صحبت‌ها پزشکان و پرستاران مرتبط با آنان گوش داد. به مرور زمان و با جمع‌شدن یافته‌های متعدد، او نشانه‌هایی مشترک را از میان صحبت‌های این گروه پیدا کرد. شاربونیه این نشانه‌ها و شواهد را کنار یکدیگر قرار داد و پیش از گذشته زندگی پس از مرگ را باور کرد.

کتاب زندگی پس از مرگ مجموعه‌ رهیافت‌های این پژوهشگر را درباره‌ی شواهد و قرائن زندگی بعد از مرگ در خود جای داده است. او در این کتاب قصد خوراندن عقاید خود را به دیگران ندارد، بلکه می‌خواهد صادقانه و شرافتمندانه، فهم خود را در اثبات دنیای بعد از مرگ برای مخاطب توضیح دهد. همچنین به اعتقاد نویسنده، باور به وجود جهانی دیگر بعد از مرگ به ما در پذیرش و حل مشکلات زندگی می‌کند. در همین راستا خاطرات خود را در اولین مواجهه‌ی خود با مرگ را از میان خاطرات خود شرح می‌دهد و درباره‌ی عمویش، جانسون، می‌گوید. شما با مطالعه‌ی این کتاب مجموعه‌ای از شواهد و نشانه‌ها را در اثبات زندگی پس از مرگ می‌خوانید؛ قرائنی که در میان طیف متفاوتی از افراد تکرار شده‌اند. همین تکرار وجود جهانی دیگر را بعد از مرگ تأیید می‌کند.

خلاصه کتاب زندگی پس از مرگ

به زعم نویسنده‌ی کتاب زندگی پس از مرگ، اگر ماهیت و وجود مسئله‌ای برای افراد ناشناخته مانده است، دلیلی بر رد و انکار آن نمی‌شود. در راستای مقابله با این رویکرد و ارائه‌ی پاسخ به دانشمندان مادی‌گرا مجموعه‌ی تحقیقات خود را درباره‌ی سرانجام انسان پس از مرگ در قالب یک کتاب جمع‌آوری کرده است. شما خاطرات نویسنده را در رویارویی با مرگ، گفت‌وگوهایش با پزشکان و رهیافت‌های این پزشک فرانسوی به لحاظ علمی را درباره‌ی مسئله‌ی مرگ و زندگی بعد از آن مطالعه می‌کنید. خط سیر روایت کتاب، نمونه‌ها و محتوای گردآوری‌شده به‌طور ضمنی جهان پس از مرگ را با استفاده از شواهد این دنیایی برای مخاطب تأیید می‌کند.

جمله زیبا از زندگی پس از مرگ

چرا باید کتاب زندگی پس از مرگ را بخوانیم؟

کتاب زندگی پس از مرگ اطلاعاتی مستند و خواندنی را درباره‌ی جهان بعد از مرگ ارائه می‌کند. البته این اطلاعات از باورهای مذهبی و دینی دوری کرده است و بیشتر با استفاده از یافته‌های علمی، مبتنی بر بررسی وضعیت بالینی بیماران و تجربیات نزدیک به مرگ آنان این مسئله را بررسی می‌کند. اگر کنجکاو دنیای بعد از مرگ هستید، این مسئله را از منظر نگاه‌ها و باورهای مختلف بررسی می‌کنید و نگاه جانب‌دارانه ندارید، رویکرد شاربونیه و خواندن تجربیات نزدیک به مرگ افراد مختلف برای شما جذابیت دارد.

خواندن کتاب زندگی پس از مرگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کسانی که می‌خواهند معمای ناشناخته‌ای در ذهنشان باقی نماند و به پاسخ‌هایی هرچند مختصر اما قانع‌کننده برسند، می‌توانند این کتاب را بخوانند. همچنین مطالعه‌ی کتاب زندگی پس از مرگ برای مشتاقان دنیای ماورالطبیعه جذابیت‌های زیادی دارد. از طرف دیگر بهتر است که پیش از مطالعه‌ی این کتاب، قضاوت‌های ذهنی و نگاه مادی‌گرایانه را به دنیا کنار بگذارید. نگاه کنجکاو و پویای خود را به هستی حفظ کنید و حتی نسبت به محتوای این کتاب رویکردی تحلیلی و انتقادی داشته باشید.

درباره ژان ژاک شاربونیه؛ نویسنده کتاب

ژان ژاک شاربونیه در سال ۱۹۵۶ در فرانسه به دنیا آمد. او مسیر شغلی خود را در زمینه‌ی پزشکی ادامه داده است و به‌عنوان پزشک بیهوشی فعالیت می‌کند. این پزشک فرانسوی به‌خاطر تحقیقاتش درباره‌ی امکان ادامه‌ی زندگی با قطع‌شدن فعالیت سیستم عصبی بدن شهرت دارد. البته ژان ژاک شاربونیه بابت این رویکرد در جامعه‌ی علمی کشوری مورد انتقاد قرار گرفته است. حاشیه‌های این پزشک به این نقطه ختم نمی‌شود. شاربونیه با استفاده از روش‌های غیر علمی و مورد انتقاد جامعه‌ی پزشکی فرانسه مثل هیپنوتیزم، میان بیماران داوطلب و دنیای مردگان ارتباط برقرار کرد. در مجموع دنیای بعد از مرگ به اندازه‌ای برای این نویسنده و پزشک فرانسوی جذابیت داشت که زمانی بیشتر را به این حوزه اختصاص داده است، درباره‌ی آن کتابی را منتشر کرده و در حال حاضر کمتر به‌عنوان پزشک بیهوشی فعالیت دارد.

بخشی از کتاب زندگی پس از مرگ

خواب شبانه از چند مرحله تشکیل می‌شود. حدودآ شش مرحله و هر کدام حدود شصت تا نود دقیقه طول می‌کشد. هر مرحله نیز از پنج قسمت تشکیل می‌شود.

در قسمت اول، خواب سبک است. در طول این دوره می‌توانیم به راحتی بیدار شویم؛ زیرا شروع خواب است. سپس، فعالیت مغز به تدریج کاهش یافته وارد قسمت دوم خواب می‌شویم. از قسمت سوم، خواب عمیق شروع می‌شود و در این حالت بیدار شدن مشکل‌تر است. قسمت پنجم نیز خواب عمیق نامیده می‌شود. با وجود آنکه این مرحله ارتباط انسان را کاملا با دنیای اطرافش قطع می‌کند، ثبت فعالیتهای مغز نشان می‌دهد که در این مرحله، مغز بسیار فعال بوده و در این قسمت است که خواب می‌بینیم. این مرحله را می‌توان با دقت در تکانهای کوچک چشم و یا انگشتان دست شخص در خواب تشخیص داد. این تکانها در برخی از حیواناتی که به خوش‌خوابی شهرت دارند مانند گربه نیز دیده می‌شود. همانطور که قبلا اشاره کردم، جالب این است که قابلیت بی‌نظیر حس قبلی خطر در نزد گربه‌های بازیگوش نیز بسیار بالاست.

رؤیاهای ما از روشی پیروی می‌کنند که از حوزه درک ما خارج است. گاهی وقتها اتفاق می‌افتد که پس از بیداری از خود می‌پرسیم چگونه توانسته‌ایم چنین صحنه‌هایی را در خواب به وجود آوریم. در چنین حالتی با پیشانی عرق کرده در جا می‌نشینیم و با خود می‌گوییم: «آخر این رؤیاها از کجا می‌آیند؟»

فعالیت بیش از حد مغز در طول خواب عمیق بسیار پیچیده است. این مرحله فوق‌العاده که هرگز با زمان بیداری قابل مقایسه نمی‌باشد، قابلیتهای مغزی و ذهنی کاملا ویژه و اصیلی به وجود می‌آورد. بدین ترتیب، در طول این مرحله از خواب هر چه برای ضمیر ناخودآگاهمان پراهمیت باشد، در ذهن ثبت می‌شود. ضمیر ناخودآگاه می‌تواند با کمک انگیزه‌های عمیق به شکلی طبیعی تحت‌تأثیر ضمیر خودآگاه قرار گیرد. همانطور که تجربیات و آزمایشهای گوناگون نشان داده‌اند، در نزد کسانی که به اندازه کافی می‌خوابند، کارآیی اندوخته‌هایشان به حداکثر خود می‌رسد. قبل از امتحانات دوره پزشکی، یکی از استادانم اغلب می‌گفت: «دانشجویان، برای موفق شدن یادتان نرود بخوابید!» خواب عمیق امکان تجزیه و تحلیل وضعیت‌های متفاوت را نیز می‌دهد و گاهی وقتها به انسان کمک می‌کند تا پاسخ مشکلات پیچیده را بیابد. یک ضرب‌المثل فرانسوی می‌گوید: «شب آبستن اندرز است.» برای هر یک از ما اتفاق افتاده که یک روز صبح بیدار شویم و راه‌حلی را که مدتها به دنبالش می‌گشته‌ایم بیابیم. در طول خواب است که حس ششم و الهامات توسعه می‌یابند. همه با خوابهایی که به حقیقت می‌پیوندد، آشنایی دارند. و به احتمال زیاد هرکس می‌تواند در این زمینه یک مثال بیاورد.

YaSaMaN
۱۳۹۹/۱۰/۱۵

معرکه.. عالی 🖤✨

تانی
۱۳۹۹/۰۳/۰۲

کتابی است که در نوجوانی خواندم و تاکنون تمام مطالب در ذهنم حک شده است ارزش خواندن دارد اگر به کتاب هایی از این دسته علاقه دارید

فرزانه
۱۴۰۱/۰۱/۲۹

اگر دنبال کتابی هایی مثل کتابهای مایکل نیوتن هستین توصیه نمی کنم این‌ کتاب بیشتر تجربیات نویسنده و الهام هایی که بهش میشه هست و شنیده های اون از ادم های مختلف درباره تجربه مرگ نه اینکه واقعا تصویری از

نغمه میلانی
۱۴۰۰/۰۶/۰۹

کتاب بیشتر شبیه چکیده مطالب بود، تجربیات و وقایع به نظرم خیلی سرسری و درهم و برهم نقل شده بود. هرچند به عنوان یک پزشک،تجربیات نویسنده رو عمیقا لمس کرده ام ،ولی فکر میکنم شاید برای افراد غیرپزشک جذابیت چندانی نداشته

sana66
۱۴۰۱/۱۲/۱۵

زیاد نپسندیدم .... از وسطاش به بعد گنگ بود ... کتاب شنود و ۳ دقیقه در قیامت خیلی بهتر بود ....

Pourya Mashayekh
۱۴۰۱/۰۱/۰۳

بسیار عالی و آموزنده است. امیدوارم بتونه خیلی هارو متحول کنه.

yazdaan
۱۴۰۰/۱۰/۱۳

کتاب خوبی بود.

Sobhan Naghizadeh
۱۴۰۴/۰۵/۰۹

کتاب‌‌هایی از این دست فقط یک کاربرد برای من دارند: اثبات وجود عالمی دیگر. اینکه ورای چیزی که می‌بینیم و تجربه می‌کنیم، حقیقت دیگری نیز وجود دارد. کاری با جزئیات مطرح شده در کتاب ندارم، چون معتقدم دست‌ یافتن به

Amin Mahomdi
۱۴۰۴/۰۳/۱۶

کتاب خیلی خوبی بود

Tahereh
۱۴۰۳/۰۳/۰۴

محتوا عالی عالی .... و فوق العاده

بریده‌هایی از کتاب

با عنوان کردن این عبارات به یاد نوشته شارل په‌گه می‌افتم: «مرگ چیز مهمی نیست، تنها رفتن به اتاقی دیگر است. من، من می‌مانم و شما، شما. هر چه برای هم بوده‌ایم، تا ابد خواهیم ماند. مرا با نامی که همیشه می‌خواندید، صدا کنید. همانطور که همیشه با من صحبت می‌کردید، سخن بگویید. لحن تشریفاتی و یا غم‌انگیز به کار نبرید. همواره از چیزهایی که باعث خنده‌مان می‌شد، بخندید. دعا کنید، لبخند بزنید و به من بیندیشید. نامم را به همان شیوه که در گذشته بر زبانتان جاری می‌شد، بخوانید. بی‌هیچ اغراقی و یا نشانه‌ای از غم. زندگی همواره همان معنای گذشته را می‌دهد. همواره همان بوده که هست. طناب پاره نشده، تنها من از مدار دید شما خارج شده‌ام. در انتظارتان خواهم بود؛ خیلی دور نیستم، تنها در آن سوی جاده. پس نگاه کنید، همه چیز عالیست.» ایمان
Nasim Hajimohammadi
«جسد تنها حکم لباسی را دارد که روح گاهی وقتها برای سرگرمی خویش به تن می‌کند.» اولین کشیکم در بخش اورژانس
UNKNOWN.........
همه ما روزی خواهیم مرد. باید منطقی بود، مرگ جزئی از زندگی است.
Pourya Mashayekh
در عمق وجودم، قاطعانه بر این باورم که در پس دروازه‌های مرگ، زندگی دیگری وجود دارد.»
UNKNOWN.........
«جسد تنها حکم لباسی را دارد که روح گاهی وقتها برای سرگرمی خویش به تن می‌کند.»
AS4438
شغلم، در چندین مورد به من ثابت کرده که تا چه اندازه برخی از بیماران با نزدیک شدن به پایان زندگی‌شان، می‌توانند آرام و متین بوده مرگ را مانند رهایی و یا حتی یک هدیه پذیرا شوند. با دیدن آنها در آن مراحل سخت که در نظر ما پزشکان چنان مشکل است، این احساس پیش می‌آید که ترک دنیای زنده‌ها موقعیت مناسبی است تا زیباترین و اسرارآمیزترین سفر را در عمرشان انجام دهند. در نگاهشان اثری از ترس و پشیمانی دیده نمی‌شود. آنها حتی از این سرنوشت راضی به نظر می‌رسند و با کنجکاوی و خیال راحت جهت کشف دنیایی برتر، ترک زندگی می‌کنند.
UNKNOWN.........
همه ما روزی خواهیم مرد. باید منطقی بود، مرگ جزئی از زندگی است.
Sobhan Naghizadeh
حقیقت پس از مرگ ورای تمام تعابیر مذهبی است که بر روی این کره خاکی وجود دارد.
AS4438
می‌دانستم که اگر به طور ناگهانی فشار آهن از روی بدنش برداشته شود، قلبش از کار خواهد افتاد.
UNKNOWN.........
«تنها انسانهای آگاه قادر به حس ارواح در اطراف خود هستند.»