کتاب زندگی پس از مرگ
معرفی کتاب زندگی پس از مرگ
زندگی پس از مرگ نوشته ژان ژاک شاربونیه درباره دنیای بعد از مرگ انسانها صحبت میکند. دنیایی ناشناخته و استرسزا که هرگاه به آن فکر میکنیم، موجی از ترس و نگرانی و ابهام به قلبمان میدود.
درباره کتاب زندگی پس از مرگ
ژان ژاک شاربونیه، پزشک متخصص بیهوشی و نویسنده کتاب «ساختار مغز زن و مرد» در این کتاب سلسله اتفاقاتی را که خودش درباره مرگ انسانها و دریافتش از جهان بعد از مرگ تجربه کرده بازگو میکند. او به عنوان یک متخصص بیهوشی و کسی که بارها با مرگ و کما و بیهوشی افراد روبهرو بوده است در این کتاب دریافتهای خود را از موضوع فقدان و مرگ انسانها و همچنین موضوع مرگ آگاهی در انسانها با شما به اشتراک گذاشته است. در این کتاب میخوانید که دریافت او از مرگ از ده سالگی و با مرگ عمویش آغاز شده و در طول زندگی اش بارها و بارها با موضوع مرگ در ارتباط بوده است. شاربونیه در این کتاب ما را متوجه موضوع مهم مرگ و سفر به دنیای دیگر میکند به طوری که در انتها متوجه خواهیم شد، نوع نگاه ما به این پدیده طبیعی زندگی عوض شده است.
خواندن کتاب زندگی پس از مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به موضوع مابعدالطبیعه و زندگی انسان بعد از مرگ را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی پس از مرگ
خواب شبانه از چند مرحله تشکیل میشود. حدودآ شش مرحله و هر کدام حدود شصت تا نود دقیقه طول میکشد. هر مرحله نیز از پنج قسمت تشکیل میشود.
در قسمت اول، خواب سبک است. در طول این دوره میتوانیم به راحتی بیدار شویم؛ زیرا شروع خواب است. سپس، فعالیت مغز به تدریج کاهش یافته وارد قسمت دوم خواب میشویم. از قسمت سوم، خواب عمیق شروع میشود و در این حالت بیدار شدن مشکلتر است. قسمت پنجم نیز خواب عمیق نامیده میشود. با وجود آنکه این مرحله ارتباط انسان را کاملا با دنیای اطرافش قطع میکند، ثبت فعالیتهای مغز نشان میدهد که در این مرحله، مغز بسیار فعال بوده و در این قسمت است که خواب میبینیم. این مرحله را میتوان با دقت در تکانهای کوچک چشم و یا انگشتان دست شخص در خواب تشخیص داد. این تکانها در برخی از حیواناتی که به خوشخوابی شهرت دارند مانند گربه نیز دیده میشود. همانطور که قبلا اشاره کردم، جالب این است که قابلیت بینظیر حس قبلی خطر در نزد گربههای بازیگوش نیز بسیار بالاست.
رؤیاهای ما از روشی پیروی میکنند که از حوزه درک ما خارج است. گاهی وقتها اتفاق میافتد که پس از بیداری از خود میپرسیم چگونه توانستهایم چنین صحنههایی را در خواب به وجود آوریم. در چنین حالتی با پیشانی عرق کرده در جا مینشینیم و با خود میگوییم: «آخر این رؤیاها از کجا میآیند؟»
فعالیت بیش از حد مغز در طول خواب عمیق بسیار پیچیده است. این مرحله فوقالعاده که هرگز با زمان بیداری قابل مقایسه نمیباشد، قابلیتهای مغزی و ذهنی کاملا ویژه و اصیلی به وجود میآورد. بدین ترتیب، در طول این مرحله از خواب هر چه برای ضمیر ناخودآگاهمان پراهمیت باشد، در ذهن ثبت میشود. ضمیر ناخودآگاه میتواند با کمک انگیزههای عمیق به شکلی طبیعی تحتتأثیر ضمیر خودآگاه قرار گیرد. همانطور که تجربیات و آزمایشهای گوناگون نشان دادهاند، در نزد کسانی که به اندازه کافی میخوابند، کارآیی اندوختههایشان به حداکثر خود میرسد. قبل از امتحانات دوره پزشکی، یکی از استادانم اغلب میگفت: «دانشجویان، برای موفق شدن یادتان نرود بخوابید!» خواب عمیق امکان تجزیه و تحلیل وضعیتهای متفاوت را نیز میدهد و گاهی وقتها به انسان کمک میکند تا پاسخ مشکلات پیچیده را بیابد. یک ضربالمثل فرانسوی میگوید: «شب آبستن اندرز است.» برای هر یک از ما اتفاق افتاده که یک روز صبح بیدار شویم و راهحلی را که مدتها به دنبالش میگشتهایم بیابیم. در طول خواب است که حس ششم و الهامات توسعه مییابند. همه با خوابهایی که به حقیقت میپیوندد، آشنایی دارند. و به احتمال زیاد هرکس میتواند در این زمینه یک مثال بیاورد.
معرکه.. عالی 🖤✨
کتابی است که در نوجوانی خواندم و تاکنون تمام مطالب در ذهنم حک شده است ارزش خواندن دارد اگر به کتاب هایی از این دسته علاقه دارید
اگر دنبال کتابی هایی مثل کتابهای مایکل نیوتن هستین توصیه نمی کنم این کتاب بیشتر تجربیات نویسنده و الهام هایی که بهش میشه هست و شنیده های اون از ادم های مختلف درباره تجربه مرگ نه اینکه واقعا تصویری از
کتاب بیشتر شبیه چکیده مطالب بود، تجربیات و وقایع به نظرم خیلی سرسری و درهم و برهم نقل شده بود. هرچند به عنوان یک پزشک،تجربیات نویسنده رو عمیقا لمس کرده ام ،ولی فکر میکنم شاید برای افراد غیرپزشک جذابیت چندانی نداشته
زیاد نپسندیدم .... از وسطاش به بعد گنگ بود ... کتاب شنود و ۳ دقیقه در قیامت خیلی بهتر بود ....
بسیار عالی و آموزنده است. امیدوارم بتونه خیلی هارو متحول کنه.
کتاب خوبی بود.
محتوا عالی عالی .... و فوق العاده
کتابی جذاب با ترجمه ای افتضاح!!! افعال خیلی از جملات به حال خودشون رها شده بودن. گاهی از فضای قدرتمند محتوای کتاب بیرون می اومدم و دلم میخواست به حال این ترجمه اشک بریزم!
سلام من تابحال کتاب فلسفی نخوندم برای شروع چه کتابی بهم پیشنهاد میکنید؟