کتاب زمانی که همسنگر پیکاسو بودم
معرفی کتاب زمانی که همسنگر پیکاسو بودم
زمانی که همسنگر پیکاسو بودم جلد چهارم از مجموعه جذاب بچهمحل نقاشها نوشته محمدرضا مرزوقی است.
خلاصه مجموعه بچهمحل نقاشها
مجموعه بچهمحل نقاشها، داستانهایی درباره نقاشان معروف جهان و روزگار آنها است. محمدرضا مرزوقی سالها دربارهی نقاشی و نقاشها مطالعه کرده، آثارشان را دیده و در نهایت داستانهایی نوشته که در آنها شخصیت اصلی کتاب، به اسم داییسامان، به دورههای مختلف زمانی سفر میکند و با نقاشهای معروف دنیا دوست میشود.
داییسامان در بعضی از جلدهای این مجموعه در حساسترین لحظههای زندگی نقاشها با آنها همراه است. مثلاً در در زمان نقاشیکردن سقف کلیسای سیستین در کنار میکلآنژ و زمان کشیدن مونالیزا در کنار داوینچی است.
خواندن مجموعه بچه محل نقاشها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب نوجوانانی است که به هنر و تاریخ هنر علاقهمندند و میخواهند در کنار خواندن داستانی جذاب با تاریخ هنر نقاشی و نقاشان بزرگ جهان آشنا شوند.
درباره محمدرضا مرزوقی
محمدرضا مرزوقی متولد ۱۳۵۵ است.. عاتکه نام اولین کتاب اوست که در سال ۱۳۸۰ در نشر روشنگران به چاپ رسید. رمان دیگرش به نام تُل عاشقون با همکاری نشر افق، و رمانهای پسین شوم و بارداری بیهنگام آقای میم با همکاری نشر روشنگران منتشر شدند. مرزوقی علاوه بر داستانهایش درباره نقاشی،برای آشنایی کودکان و نوجوانان با محیط زیست هم داستانهایی نوشته که برخی از آنها را نشر امیرکبیر منتشر کرده است.
فیلمنامهنویسی و فیلمسازی مستند هم از فعالیتهای محمدرضا مرزوقی است.
جملاتی از کتاب زمانی که همسنگر پیکاسو بودم (بچهمحل نقاشها ۴)
همینگوی گفت: «کشتن گاو بیچاره ضرری به اکوسیستم نمیزنه؟»
پیکاسو لحظهای درنگ کرد. لبخندزنان گفت: «شاید به اکوسیستم تو ضرر بزنه. به نظام گاویت!»
مارتا و دورا یکهو زدند زیر خنده. برای اینکه از قافله عقب نمانم، همراهشان خندیدم.
مارتا گفت: «من که واقعاً نمیدونم شما دقیقاً چی میگین، اهمیتی هم برام نداره. شاید بد نباشه ما بریم هتل. اونجا واسه خبرنگارهاست.» رو کرد به من و دورا: «شاید بتونم برای شما هم یه جایی پیدا بکنم.»
همینگوی که کمی آرام گرفته بود، رو کرد به پیکاسو: «میبینی پابلو؟ حتی برای گرفتن هتل هم محتاج خبرنگارهایی. اینجا نه «کوبیست»۲۴ به کارت میآد و نه اون دلقکای قرمز و نارنجی، نه اون دوشیزگان آوینیون...» این را با لحنی گفت و دستهایش را بهشکلی در فضا حرکت داد که مارتا اعتراض کرد و کوبید به بازویش: «ارنست! دو تا خانم محترم اینجا هستن.» دورا اما خندید و گفت: «دوشیزگان معصوم آوینیون. من که فکر میکنم اگه آدم بیگناهی توی این دنیا باشه، همین دوشیزگان بیچارهٔ آوینیون هستن.»
همینگوی ادا در آورد: «بعله! قدیسههای آوینیون. این تابلو رو باید توی واتیکان آویزون کنن.»
این کتاب علاوه بر تعریف زندگی جناب پیکاسو، درس های بسیار مهمی برای زندگی انسان امروزی می ده حسی که بهش دارم این هستش که عالیه و شاهکاره به نظرم آره کلمه ی شاهکار می تونه ادای حق رو بیان
این مجموعه، واقعا دید من رو نسبت نوشتن توی ایران عوض کرد. این مجموعه با وجود بسته بودن چارچوب نویسندگی در ایران، واقعا تونسته گلیمش رو از آب بیرون بکشه.(کم پیش میاد همچین چیزی.) ایده ی کتاب واقعا ساده ست. همون
کتاب خیلی خوبی بود.. به جذابیه جلدای قبلیش. با داستان و ماجرایی پرهیجان و جالب! :))) ولی فایل کتاب ناقص بود🙁 هم مثل بقیه جلدها آخرش تصاویری از آثار جناب پیکاسو نبود.. و هم حس میکنم اونجایی که کتاب تموم شد پایان
همه ی ما از بعضی کتابا ی ایرانی چیزای خاصی ندیدیم و الان همه یکی دوتا کتاب ترجمه شده خارجی خوندن و از اونا بیشتر لذت می برن راستش خودمن اکثر کتابام نویسنده شون خارجیه و فکر کردم نویسنده کتابم
عالیه در مورد چگونگی خلق اثار و زندگی پیکسو است اینرا من دوسالپیش چاپی اش را خواندم ابتدا ماجراجویانه و از اواسط داستان هیجان انگیز شد و در اخر کمی غمگین بود از اینکه کتاب تمام شده بود بسیار ناراحت
عالیییی😍
لطفا کتاب های تام گیتس که از نشر هوپا هست رو هم بزارید:'(
خیلی باحال بود
جالب بود ، من که کل مجموعه رو دارم ( البته چاپی اش رو ) روایت داستان گرونیکا رو شاهکار توضیح داده بود .
مثل جلد های قبل ، عالی... یه جاهایی از داستان اشکم در اومد🌧... البته اینم بگم که هم زمان طنزش هم خیلی خوب بود 😅 درمورد پیکاسو هم چیزهای جدیدی یاد گرفتم :)) در کل این مجموعه به نظرم جزو بهترین کتابای