دانلود و خرید کتاب اسطوره گرایی در رمان معاصر عربی نضال الصالح ترجمه محمد عامری تبار
تصویر جلد کتاب اسطوره گرایی در رمان معاصر عربی

کتاب اسطوره گرایی در رمان معاصر عربی

نویسنده:نضال الصالح
دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اسطوره گرایی در رمان معاصر عربی

اسطوره‌گرایی در رمان معاصر عربی پژوهشی در حوزه ادبیات داستانی عرب، اثر دکتر نضال الصالح است که محمد عامری تبار آن را ترجمه کرده است.

این اثر جایگاه اساطیر را در رمان عربی معاصر بررسی کرده است.

خلاصه کتاب اسطوره‌گرایی در رمان معاصر عربی

این کتاب پژوهشی پدیده اسطوره را در آثار داستانی عربی که در دوره‌ی مابین سال‌های ۱۹۶۷م تا ۱۹۹۲م نوشته شده‌اند مطالعه می‌کند و ناگفته نماند که این کتاب نخستین تلاش با رویکرد انتقادی در این زمینه است. محدوده‌ی زمانی مابین سال‌های ۱۹۶۷ تا ۱۹۹۲م که اساس این پژوهش قرار گرفته است، یکی از حساس‌ترین دوران تاریخ معاصر جهان عرب است که اثرات آشکاری بر گفتمان فرهنگی عربی داشته است.

کتاب اسطوره‌گرایی در رمان معاصر عربی برای چه کسانی مناسب است

این اثر تلفیقی از ادبیات و اسطوره‌شناسی است. خواندن این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به اسطوره‌شناسی و ادبیات و به‌ویژه ادبیات داستانی سرزمین‌های عرب‌زبان و همچنین پژوهشگران حوزه ادبیات داستانی و اسطوره پیشنهاد می‌کنیم.

جملاتی از کتاب اسطوره گرایی در رمان معاصر عربی

همگام با تنوع رمان‌های اسطوره‌گرا، اسطوره‌گرایی نیز انواع گوناگونی دارد که می‌توان در سه دسته آن‌ها را طبقه‌بندی کرد. هر متن روایی، یکی از این گونه‌ها را برای خود برمی‌گزیند تا نسبت به رمان‌های دیگر متمایز گردد. نوع نخست، به الهام‌پذیری از حادثه‌ی اسطوره‌ای یعنی تکیه بر اسطوره‌ای خاص، نوع دوم، به الهام‌پذیری از یک یا چند نماد اسطوره‌ای و نوع سوم به الهام‌پذیری از ساختار اسطوره‌ای گرایش دارد. البته این بدان معنا نیست که هر متن روایی فقط یکی از انواع اسطوره‌‌گرایی را به کار می‌برد زیرا برخی متون روایی، بیش از یک نوع را در خود جای می‌دهند و نیز در آن‌ها بیش از یک اسطوره وجود دارد. به دیگر سخن، طبقه‌بندی‌هایی از این دست، اقتضای فرایند نقد است و نیز به دلیل غلبه‌ی یک نوع نسبت به انواع دیگر در درون یک متن روایی است.

فهرست کتاب اسطوره‌گرایی در رمان معاصر عربی

درآمد

۱. درآمدی بر اسطوره و تفکر اسطوره‌ای؛

۲. نمونه‌هایی از نخستین اسطوره‌گرایی در رمان عربی؛

۳. آبشخورهای اسطوره‌گرایی و دغدغه‌های آن؛

۴. انواع اسطوره‌گرایی و تجلیات آن؛

۵. ساختار رمان‌های اسطوره‌گرا.

منابع

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۹۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۷۶ صفحه

حجم

۳۹۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۷۶ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان