کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی
معرفی کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی
گرچه روبین در کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی توضیح میدهد که چگونه میتوان با رفع بههمریختگیها و نظمدادن به اوضاع، فضای بیشتری برای خوشبختی داشته باشید. این کتاب توسط سهند نصر به فارسی بازگردانده شده و انتشارات میلکان آن را روانه بازار کرده است.
درباره نظم بیرونی، آرامش درونی
گرچه رابین در کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی توضیح میدهد که چگونه میتوان با نظم دادن به محیط و شرایط، هماهنگی، شادی، موفقیت و سرگرمی را به زندگی اضافه کرد. رابین اعتقاد دارد هرچند که برای داشتن یک زندگی شاد، یک اتاق نامرتب مشکلی جزئی بهنظر میرسد اما نظمبخشی احساس کنترلگری بیشتری را روی زندگیتان به شما میدهد. او توضیح میدهد که بهم ریختگی اطراف، شما را پریشان میکند؛ حال با مرتب کردن این بهم ریختگی انرژی بیشتری بدست میآورید. این آرامش حاصل از نظم بیرونی به نظم درونی منتهی میشود. در ادامه همین احساس آرامش به حفظ نظم محیط پیرامون منجر میشود و این چرخه ادامه پیدا میکند. رابین تاکید میکند در خانه، محل کار و ..... وسایلتان را تحت کنترل داشته باشد تا محیط آرامتر و شادتری ایجاد کنید.
خواندن کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی، به همه کسانی که به دنبال شادی، آرامش و موفقیت هرچه بیشتر هستند پیشنهاد میشود.
جملاتی از نظم بیرونی، آرامش درونی
معمولاً، زمانی که بینظمی آهستهآهسته مسلط میشود، با خودم فکر میکنم زمان کافی ندارم که با همه این چیزها سروکله بزنم. آنقدر سرم شلوغ است که وقتِ رسیدگی به آنرا ندارم! اما آموختهام که میتوانم با مدیریت داشتههایم برخورد احساسیام، سلامت جسمانیام، توان ذهنیام و حتی زندگیِ اجتماعیام را بهبود دهم.
اکنون، فارغ از اینکه چقدر سرم شلوغ است، خودم را وادار میکنم که حداقل در روز چند دقیقه را برای نظمدادن کنار بگذارم. اگر از اینکه نمیتوانم چند مقاله را بهموقع تحویل دهم احساس درماندگی کنم، بیست دقیقه را به مرتبکردن دفترم اختصاص میدهم؛ چراکه میدانم مرتبکردنِ کاغذهایم ذهنم را مرتب میکند. برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب نظم بیرونی، آرامش درونی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
اولین کتاب در این زمینه بود که میخوندم واصلا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه! فکر نمیکردم نظم انقدر موثر باشه روی روح و روان. هم زمان با کتاب اتاقم رو تمیز کردم و مرتب و ساماندهی کردم و واقعا اثرش
طاقچه جان لطفا این کتابو تخفیف دار کنید
مباحث این کتاب خیلی شبیه کتاب جادوی نظم
تنها اگر اصلا بلد نیستید خونتون رو چطور مرتب کنید و هیچ مطالعهای در این زمینه ندارید، کتاب رو بخونید.
کسی این کتاب رو خونده؟خوب بوده؟
بنظر من کتاب خیلی خوب بود و ترجمه هم خوب بوده...تو این مدتی که این کتاب رو خوندم خیلی سعی کردم به رهکاراش عمل کنم و نتیجه ش رو هم دیدم 👌 به اونایی که مثل من یهو دور و
برای آدمهای که مرتب کردن را بلد نیست اند
نظم قانون اول بهشت است از آنجایی که مرتب زیستن منظم زیستن نشان از سلامت روان است .. برای منظم زیستن و لذت بردن از گذر لحظه ها از انسانهای پوچ تمسخر انگیز و عصبی فاصله گرفت هیچگاه وابسته چیزهای بی
کتابی هست که واقعا خوندنِ کاملش اشتباهه، اگر از کسی تعریف این کتاب رو شنیدید فقط بریدهها رو بخونید، همون کافی هست نسبت خیلی کمی از مطالب این کتاب کاربردی هست به نظرم ...
کتاب بدی نبود ارزش خوندن رو داره ولی نویسندع یکم زیادی توضیح داده