کتاب پاسخ های کوتاه به پرسش های اساسی
معرفی کتاب پاسخ های کوتاه به پرسش های اساسی
«پاسخهای کوتاه به پرسشهای اساسی» اثری از استیون هاوکینگ، دانشمند و نابغه معاصر است. استیون در این کتاب به ده سوال اساسی در حوزه هستی و کیهان و هوش بشری پاسخ داده است.
پاسخهایی که او به هنگام مرگ هنوز روی آنها کار میکرد.
پاسخهای استیون به شش تا از این پرسشها عمیقاً ریشه در علم او دارند. (آیا خدایی هست؟ جهان هستی چگونه آغاز شد؟ آیا ما میتوانیم آینده را پیشگویی کنیم؟ درون هر سیاهچاله چیست؟ آیا سفر در زمان امکانپذیر است؟ آینده را چگونه باید شکل دهیم؟).
پاسخهای او به چهار پرسش اساسی دیگر، تمام و کمال ریشه در علم او ندارند. (آیا روی زمین نجات خواهیم یافت؟ آیا در جهان هستی، حیات هوشمند دیگری نیز وجود دارد؟ آیا ما باید فضا را سکونتپذیر کنیم؟ آیا هوش مصنوعی از ما پیشی خواهد گرفت؟)
در بخشی از کتاب و در پاسخ به پرسش جهان هستی چگونه آغاز شد؟ میخوانیم:
«همگان از این که جهان هستی آغازی داشته خرسند نبودند. برای مثال، ارسطو از مشهورترین فلاسفهٔ یونان، بر این باور بود که جهان هستی از ازل بوده است. آنچه ازلی باشد کاملتر از چیزی است که آفریده شده باشد. به قول ارسطو، دلیل این که ما شاهد پیشرفت تمدن هستیم این است که سیل یا دیگر بلایای طبیعی، مدام تمدن را به آغاز آن کشاندهاند. انگیزهٔ باور به جهان ازلی از این بابت بود که دست الهی از آفرینش و راهاندازی جهان هستی کوتاه شود. عدهای هم که اعتقاد داشتند جهان هستی آغازی داشته است، آن را مدرکی دال بر اثبات وجود خدا به عنوان علت غایی، یا حرکتدهندهٔ اصلی جهان هستی میپنداشتند.»
من درباره این انتشارات اطلاعاتی ندارم اما مقدمه ای که به اسم ناشر برای این کتاب نوشته شده توهین به شعور هر خواننده کتاب هست. چهار، پنج صفحه که از دروغ و اشتباه علمی و نظرات شخصی یک فرد ناشناس
هر کسی چون ناشر است به خودش اجازه میدهد که برای کتاب استیون هاوکینگ مقدمه بنویسد . اونهم با ادبیاتی مجوز محور !!! چه اصراری به چاپ و نشر اینگونه کتابهاست ؟ که مجبور باشین توضیح بدهید و توجیه کنید
برای فردی مثل من که درک زیادی از نظریات فیزیک ندارد، شاید فهم بعضی از قسمتهای کتاب امکانپذیر نباشد با این حال، این کتاب گویای عمق نبوغ فردی است که در اوج ناتوانی جسمانی و فیزیکی، دریایی از نبوغ فیزیکی
ترجمه خیلی ضعیفه
این ترجمه بهتره یا ترجمه مزدا موحد؟ از دوستان کسی میداند؟
این کتاب جز کتابهایی بود که جهان بینی من رو تغییر داد.
مناسب برای همه و مطالعه
از چند منظر به این کتاب نگاه کنیم: نکته۱)این کتاب درسی از زندگی شخصی خود هاکینگ به ما میده ک حتی درحالتی هم که نه میتونه حرکتی بکنه نه حرفی بزنه و مثله یک شئ فقط میتونه نگاه بکنه،ناامید نیست ودست
من قبلا نظر دیگه ای روی استیون داشتم ولی با خوندن این کتاب کلا تغییر کرد اینکه آفرینش این جهان هستی و کهکشانها تصادفی و بدون وجود خالق و خدایی بوده و استدلال هاش هم آبدوغ خیاری هست مثلا جایی که میگه انرژی
این کتاب اشغاله