کتاب جبران گناه
خواندن نظراتمعرفی کتاب جبران گناه
اگر با خودمان روراست باشیم و در خلوت، از خودمان حسابکشی کنیم با کوهی از لغزش و خطا و آلودگی روبهرو میشویم. با یک حساب سرانگشتی متوجّه خواهیم شد که اگر به طور متوّسط روزانه یک خطا از ما سر زده باشد در دورهٔ مثلا ۵۰ ساله عمرمان با احتساب دوران تکلیف قریب به ۱۲۷۷۵ گناه در اعمالمان ثبت شده است و اگر این حساب سرانگشتی را به چندین گناه افزایش دهیم طبعاً رقم بزرگتری خواهیم داشت.
تا به حال با خودتان فکر کردهاید آیا به عنوان یک مسلمان همه واجبات خود را انجام دادهام؟
خمس و زکات و نماز و حج و.... به جا آوردهام؟ از محرمات دوری کردهام؟ و سوالهای دیگری شبیه به اینها؟
اشتباه نکنید. قصد این کتاب پرده دری نیست. قرار نیست مجبور به اعتراف به گناه شویم. قصد این کتاب آشنا کردن ما با شیوه جبران گناهان است با یاری خواستن از معصومین اولیای خدا.
در این کتاب با اولین و سادهترین راه ترک گناه که توبه است آشنا میشوید و بعد از آن راههای گوناگون و آسان جبران گناهان را خواهید خواند. راههایی مثل نماز، دعا، روزه، انجام اعمال خیر، پرداخت زکات و رد مظالم و....
پس اگر طالب توجه به نفس و روح خود هستید و قصد دارید بیشتر به این مسئله معنوی توجه کنید، این کتاب راهنمای باارزشی است که به شما کمک میکند.
پندهای آسمانی
واحد پژوهش نشر نور معارف
معرفت نفس (جلد اول)آیتالله العظمی مظاهری
مراقبه تزکیه نفساحمد علامه فلسفی
ریا در قرآنسیدمحمد نحوی
معرفت نفس در شناخت حقیقت معادسید داود مطهری
نکته ها از گفته ها؛ دفتر اولعبدالله فاطمینیا
شرح منازل هفتگانهی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)آیتالله العظمی مظاهری
داستانهایی از لطف خدا؛ جلد دوممهدی صاحبهنر
زندگی و سلوک شیخ رجبعلی نکوگویان (خیاط)نرگس علی مردانی