خداوند در عین مهربانی و رأفت، خشم و قهر نیز دارد، این خشم و قهر شامل انسانهای خطاکاری میشود که بر اشتباهات خود اصرار میکنند و یا آنهایی که به حقوق دیگران تجاوز میکنند. درواقع این قهر و غضب نصیب کسانی میشود که جزء دسته مغضوب علیهم هستند.
در این کتاب روایات و حکایاتی درباره قهر و غضب خدا میخوانید تا با این ویژگی الهی و کسانی که شامل آن میشوند آشنا شوید.
هرمزان» که یکی از پادشاهان ملوک طوایف بود، به شکار علاقهٔ شدید داشت و بیشتر ایام عمرش صرف شکار میشد.
روزی بازی را در دست گرفته بود و بر آن مینگریست. ناگهان آن باز افتاد و مُرد. پادشاه سخت ناراحت شد، سپس از ندیمان پرسید که باز چند سال عمر دارد؟ گفتند: نهایت بیست سال و از این مقدار بیشتر عمر نخواهد کرد.
سپس از عمر کرکس پرسید، گفتند: پانصد سال. شاه غرق در حیرت شد و خیلی فکر کرد و علّت را نفهمید.
یکی از دانشمندان مملکت خود را خواست و علّت کوتاهی عمر باز و مدید بودن عمر کرکس را از او پرسید، آن عالم در جواب گفت: پادشاه! علّت کوتاهی عمر باز، ظلم اوست که به هیچ پرندهای کوچکتر از خود رحم ندارد و امّا کرکس قانع است و روی همین اصل عمر کرکس طولانی و دراز است.
هرمزان از این تحقیق خوشحال شد و گفت: مشکل بزرگی از دوش من برداشتی و مرا به عدل و داد و رحم و عطوفت نسبت به مردم واداشتی. بعد از این قضیه، در طریق عدالت بود و روزگار دولت و پادشاهی او همانند بهار به خوشی و خرّمی گذشت.
اینجاست که امام صادق (ع) میفرماید:
«مَنْ یعیشُ بِالاِحسانِ َاکثَرَ مِمَّنْ یعیشُ بِالْاَعْمارِ وَ مَنْ یمُوتُ بِالذُّنوُبِ َاکثَر مِمَّنْ یمُوتُ بِالآجالِ
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستانهایی از قهر خدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
خوبه.عبرت آموزه
کتاب آموزندهای بود