کتاب تبعید به بالکن ها
مجموعه داستان
محمدعلی دستمالیانتشارات:
انتشارات روزنه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب تبعید به بالکن ها
«تبعید به بالکن ها» مجموعه داستانی نوشته محمدعلی دستمالی، نویسنده معاصر ایرانی است.
در این مجموعه یازده داستان کوتاه با نامهای تبعید به بالکنها، نوشته بودی آب، ما فیلها، نزدیکتر، وقتی که موش میشوی، خانه، فردا صبح، سیبهای نیمخورده، چه یوزپلنگ خستهای، گمکنها و مهمترین آدم چهارراه استانبول میخوانید. داستانهای این مجموعه درونمایهای اجتماعی- عاطفی دارند که به خوبی پرداخت شدهاند.
بخشی از «مهمترین آدم چهارراه استانبول» را میخوانید:
«به نظر تو، مهمترین آدم چهارراه استانبول تهران، باید چه ریختی باشد؟ اصلا تصور میکنی چنین آدمی چهکاره است؟ فکر میکنی چنین شخصی قیمت دلار و یورو را تعیین میکند؟ یا سردسته یک شبکهٔ بزرگ قاچاق و مهاجرت است و آدمهایی دارد در پیادهروهای مقابل سفارت آلمان و ترکیه؟ سخت در اشتباهی.
مهمترین آدم چهار راه استانبول و شاید یکی از مهمترین مردهای تمام دنیا، مراد نام دارد. همان آدم خاکستریپوش و تکیده و لاغری که آن گوشه ایستاده و دارد از پشت عینک آفتابی قدیمی و بزرگش، به پیادهرو مقابل نگاه میکند.
او مشتریهایش را میشناسد و میداند زودتر از ساعت ده و نیم، یازده پیدایشان نمیشود. بنابراین وقت خودش را الکی تلف نمیکند و زودتر از یازده، آفتابی نمیشود.
بین مشتریان او توافق نانوشتهای هست. اگر کسی کنار مراد باشد، باید حداقل شش هفت متر از او فاصله بگیرند تا طرف را راه بیاندازد. همینکه آن یکی برود، مراد برمیگردد و با ایما و اشاره حالی میکند که نوبت چه کسی شده و کدام مشتری حق دارد جلو برود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تبعید به بالکن ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تبعید به بالکن ها |
| حجم فایل کتاب | ۱.۳۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۳۴۸۴۳۴ |
| تعداد صفحهها | ۱۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۲۵۰۰ تومان |
فرزندم، امروز، خلاق فردا، ثروتمند![]()
حمیدرضا خزاعی اصل
آب، جنگ و صلحبراهما چلانی
انسانی کردن خدمات بهداشتی درمانیملانی سیرز
معنا و چیستی برابریتوما پیکتی
از ادویه تا رمزارزسیدحسین هاشمی زادگان منشادی
یک احساس بداهه و ناب از روایت هایی که قاب می شوند،"چیز"هائی معمول از روایتی نا معمول ! پیش فرض هایی که قبل از آنکه پیش بروند ،خواننده را بدرستی پیش می اندازند و ناگهان رهایش می کنند معلق در...بیشتر