کتاب حل مسائل Go
معرفی کتاب حل مسائل Go
در سپتامبر سال 2007، Ken Thompson و Rob Pike، دو تن از سرشناسترین چهرههای دنیای نرمافزار که نیازی به معرفیشان نیست، ایده ساخت یکزبان برنامهنویسی سیستمی جدید را با Robert Griesemer، یکی دیگر از مهندسین مشغول در Google در میان گذاشتند. آنها کار بر روی این زبان جدید را شروع کردند و در این مدت تعداد دیگری از همکارانشان همچون Russ Cox و Brad Fitzpatrick وAndrew Gerrand به تیم آنها ملحق شدند. در نوامبر سال 2009، اولین نسخه آزمایشی زبان با پشتیبانی گوگل بهصورت متنباز به عموم برنامه¬نویسان عرضه شد.
از اولین ماه انتشار این زبان، شرکتهای Startup زیادی استفاده از آن را شروع کردند. بااینکه زبان در نسخه آزمایشی به سر میبرد، اما برای خیلیها وجود نام Jeb Thompson و Rob Pike کافی بود تا از کیفیت زبان اطمینان حاصل کنند. شرکتهای بزرگتر اما، منتظر نسخه پایدار ماندند. تا اینکه در ماه مارس سال ۲۰۱۲، نسخه 1.0 از زبان برنامهنویسی Go بهصورت پایدار منتشر شد. تعدادی از شرکتهای استفادهکننده از این زبان عبارت¬اند از : Google، YouTube، BBC، Canonical، Nokia Siemens، Bitly، Heroku، CloudFlare، SmugMug، Feedbooks، Iron.io، Moovweb، AirBrake، Swirl.us، SoundCloud. تقریباً تمام این شرکتها، از Go برای طراحی سیستمهای Back-end کرده¬اند. جایی که زبانهای اسکریپتی قدرت مناسب را ندارند و معمولاً از JVM استفاده میشود؛ در خیلی از مواقع هم برای رسیدن بهسرعت بالاتر، پای کدهای C و C++ به میان میآید.
یکی از راههای آموزش زبان برنامهنویسی و الگوریتم، حل مسائل متعدد و متنوع در آن زبان است. کتاب حاضر شامل ۷ فصل است.
فصل اول، شامل ۵۵ برنامه است که مسائلی از قبیل تعریف متغیرها دستورات ورودی و خروجی عملگرها را در GO آموزش میدهد.
فصل دوم، شامل ۱۴۵ برنامه است که مباحث مربوط به تصمیمگیری (دستورات if , switch) و حلقههای تکرار (دستورات for،continue و break) را شرح داده شده است.
فصل سوم، شامل ۷۶ مثال برنامهنویسی است که ردیف توابع و فراخوانی آنها را آموزش میدهد.
فصل چهارم، شامل ۵۵ مثال برنامهنویسی است که مباحثی مانند آرایههای یکبعدی، دوبعدی، نقشهها و برشها را آموزش میدهد.
فصل پنجم، شامل ۱۵برنامه است که رشتهها را آموزش میدهد.
فصل ششم، شامل ۴۳ برنامه است که تعریف مباحثی مانند واسطها، ساختمانها، برشها و فایلها را آموزش میدهد.
حجم
۱۸٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۷۸ صفحه
حجم
۱۸٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۷۸ صفحه