معرفی و دانلود کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه)subscriptionAvailable

کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه)

۲.۶(از ۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه)

کتاب «مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تاکید بر روانشناسی و تغذیه)» با هدف بیان مبانی آرامش و خشم و راه‌های کنترل آن به وسیله‌ی علم روانشناسی و تغذیه در چهار فصل تالیف و گردآوری شده است.

آرامش چیست؟، راز و رمز رسیدن به آرامش ذهن و درون، نکات ساده برای دست یابی به آرامش، خشم و استرس، عصبانیت، عصبانیت چیست؟ استرس چیست؟، واکنش نسبت به استرس، مبارزه یا پرواز،سندرم سازگاری عمومی، استرس و طرز تفکر ما، نشانه‌های استرس و عواقب استرس از جمله مطالبی هستند که در این کتاب می‌خوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مدیریت خشم و ایجاد آرامش درونی (با تأکید بر روانشناسی و تغدیه)
موضوع:طب سنتی، تناسب اندام و تغذیه، روان‌شناسی عمومی
حجم فایل کتاب:۴.۰۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۹۵۱۱۷۶۳
تعداد صفحه‌ها:۱۲۲ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.