کتاب کتاب دو زبانه The Duck’s Mistake
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب دو زبانه The Duck’s Mistake
داستان بخوانید و انگلیسی بیاموزید.
کتاب The Duck’s Mistake داستانی زیبا و آموزنده از کلیله و دمنه است که به صورت ساده ای بازنویسی و به زبان انگلیسی ترجمه شده و سپس توسط گروه ویراستاری و قصه خوانی از کشور بریتانیا ویرایش و با لهجه زیبای British صوتی شده که کتاب صوتی انگلیسی این اثر نیز منتشر شده است.
پیشنهاد میشود برای ارتقای جنبه آموزشی همزمان با خواندن داستان، به کتاب صوتی نیز گوش فرا دهید و برای بالا بردن درک داستان از ترجمه فارسی آن بهره گیری کنید. بخش فارسی و انگلیسی از نظر صفحهبندی یک به یک هماهنگ است ولی از نظر جملهبندی و پاراگرافها ناگزیر تفاوتهایی دارد تا زیبایی داستان در هر دو زبان محفوظ باشد.
در این داستان میخوانید:
در بیشه ای اردک جوان و تنهایی نزدیک برکه ای زندگی میکند. روزی اردک کم تجربه دلش ماهی میخواهد و به کنار برکه می رود ولی چون قبلا کسی به او ماهی را نشان نداده و ماهیگیری به او یاد نداده است موفق به این کار نمیشود . اردک جوان برای آموختن ماهیگیری به سراغ یک مرغابی پیر و با تجربه میرود. مرغابی اشتباه اردک را به او میگوید و او را راهنمایی میکند..... ولی آیا بالاخره اردک موفق به ماهیگیری میشود؟
برای دانستن عاقبت کار اردک و درسهای زیبایی که این داستان میدهد، کتاب را بخوانید.
۱۰۱ نسخه زیبایی
The Long-Neck ed DeerJamshid Sepahi
کتاب دو زبانه King ThrushbeardBrothers Grimm
۱۵۰ داستان کوتاه انگلیسی: به انضمام ترجمه متون و لغات دشوارمرضیه مجلسی انباردان
قوهای وحشیهانس کریستین اندرسن
داستان های کوتاه انگلیسی بانضمام ۹۰۰ واژه کلیدی کنکور و نکات اخلاقی هر داستانعباس شادلو
افسانههای کردیم. ب. رودنکو
حکایت هایی از زندگی کریم خان زند
گروه تاریخ ایران
حکایت هایی از زندگی آقامحمدخان قاجارگروه تاریخ ایران
از اندیشه تاج تا چشم پوشی از تاجگروه تاریخ ایران
فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد دوم؛ از ظهور صفویان تا انقراض قاجاریان)گروه تاریخ ایران
حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجارگروه تاریخ ایران
حکایت هایی از زندگی کریم خان زندگروه تاریخ ایران
فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد اول: از حمله اعراب تا انقراض مغولان)گروه تاریخ ایران
از اندیشه تاج تا چشم پوشی از تاجگروه تاریخ ایران
فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد دوم: از ظهور صفویان تا انقراض قاجاریان)گروه تاریخ ایران
حکایت هایی شیرین درباره سکوتگروه ادبیات فارسی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اردکی که از سوال پرسیدن و آموختن شرم داره و این همون اشتباهش هست. برای کسانی مثل من که سطح زبان انگلیسی بالایی ندارند، لغات جدید و کاربردی داره و داستانش هم کودکانه اما قشنگه.
خیلی خوبه برای کسانی که در حال یادگیری زبان انگلیسی هستند و در سطوح اولیه هستند مناسبه ولی کاش ترجمش زیر متن انگلیسی نوشته شده بود.