معرفی و دانلود کتاب پند با ارزش pdf + خلاصه رایگان

کتاب پند با ارزش

۵.۰(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پند با ارزش

کتاب «پند باارزش» داستانی زیبا و آموزنده از داستان‌های ازوپ است که از زبان انگلیسی ترجمه شده و به صورت ساده‌ای بازنویسی و تصویرگری شده است. در این داستان می‌خوانید: روزی کبوتر دانایی به دام صیادی میافتد. کبوتر دانا رو به صیاد می‌کند و با گریه می‌گوید که اگر من را آزاد کنی سه پند مفید به تو می‌گویم. یکی از پندها را وقتی در دست تو هستم می گویم. ولی برای دو پند دیگر شرط می‌گذارد. صیاد قبول می‌کند و کبوتر پند اول را می‌گوید ولی صیاد چیزی از آن نمی‌فهمد .... آیا می‌دانید که شرط‌ها و پندهای کبوتر چه بودند؟ آیا می‌دانید عاقبت کبوتر چه می‌شود و صیاد از این ماجرا چه درسی می‌گیرد؟ برای دانستن عاقبت کار صیاد و کبوتر و درس زیبایی که این داستان به ما انسان‌ها می‌دهد این کتاب را مطالعه کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پند با ارزش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پند با ارزش
عنوان انگلیسی:-----