کتاب Kooti Kooti Watch out you Dont Catch a Cold
معرفی کتاب Kooti Kooti Watch out you Dont Catch a Cold
کوتیکوتی مراقب باش سرما نخوری (Kooti Kooti Watch out you Dont Catch a Cold) کتاب دوم از مجموعه قصههای پرطرفدار کوتیکوتی نوشته فرهاد حسنزاده است. این مجموعه داستان کودکانه برگزیده جشنواره سلام در سال ۱۳۸۷، تقدیری جشنواره ادبی اصفهان در سال ۱۳۸۸، برگزیده جایزه تصویرگری (هدا حدادی) در جشنواره ملی کتاب ۱۳۸۸ و نامزد جشنواره شهید غنیپور ۱۳۹۴ بوده است.
داستانهای کوتیکوتی تاکنون به زبانهای کردی، انگلیسی، چینی و مالایایی ترجمه شدهاند که اینجا ترجمه انگلیسی آن را میخوانید.
درباره مجموعه قصههای کوتیکوتی
کوتیکوتی یک بچه هزارپای دوست داشتنی و شیرین است که با هزارتا پایش هزارتا مشکل دارد. در فوتبال پای همه را لگد میکند، حمام که میرود یک روز فقط سنگ پا میکشد، و هیچ کس هم حاضر نمیشود باهاش اتل متل توتوله بازی کند. این کوتیکوتی هزارپا یکی از محبوب ترین شخصیت های کتابهای کانون پرورش فکری کودکان است. فرهاد حسنزاده در هر جلد از کتاب های مجموعه قصههای کوتیکوتی یکی از ماجراها و مشکلات کوتیکوتی را روایت میکند.
خواندن Kooti Kooti Watch out you Dont Catch a Cold را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان زبانآموز و بزرگسالانی که آموختن زبان انگلیسی را تازه آغاز کردهاند.
درباره فرهاد حسن زاده
فرهاد حسنزاده متولد سال ۱۳۴۱ آبادان است. او از سال ۱۳۶۸ فعالینت ادبیاش را آغاز کرده و تا کنون ۵۰ کتاب گوناگون داستان، افسانه، فانتزی، طنز و زندگی نامه نوشته است که بیشترشان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان اند.
آثار منتشر شده حسنزاده در کانون پرورش فکری کودکان جزو شاخصترین اثار این نویسندهاند. رمانهای هستی و زیبا صدایم کن از مجموعهی رمان نوجوان امروز علاوه بر موفقیتهای داخلی به زبانهای مختلفی مثل انگلیسی، ترکی استانبولی و عربی ترجمه شدهاند.
#1 There is eight funny stories for children that can bring them joy and laugh. I loved the story about catching a cold. The translation was also good. Although the Persian one is also available here, I recommend this book
من این کتاب رو دوسال قبل برای پسرهای چهارسالم خوندم. عاشق طنز نهفته کتاب شدند. و به عنوان لطیفه برای دوستاشون تعریف میکنن.
عالی برای آموزش زبان اینگیلیسی خوبه
It is a very beautiful book, l like it 💞Read this book 💞 خیلی کتاب خوبی هست. حتما بخونید
بامزه، جذاب و تا حدی آموزنده برای کودکان.
واییییییی عالی بود حتما برای بچهاتون بخونید زبانشون تقویت میشه
کتاب عالی بود. برای آماده کردن ذهن برای آزمون زبان خیلی خوب است . من کلاس زبان می روم و این کتاب ذهنم را آماده تر کرد.😉
من اینو خودنم و خوب بود ولی کسایی که دوست دارن فارسی باشه برین تو جستو جو بزنین کوتی کوتی همین کتاب به زبان فارسی براتون میاره
😍😅😆☺
چون زبان ان خارجی نوشته شده و مناسب نیست بد بود خیلی بد این پنج تا شکلک بد😠😠😠😠😠کمه اینم بقیش 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠