معرفی و دانلود کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجارsubscriptionAvailable

کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار

نوع کتاب
۳.۷(از ۱۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار

کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار از گروه تاریخ ایران با صدای مسعود حکمت پور است و موسسه فرهنگی هنری قوی سفید کودکان آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار

کتاب حکایت هایی از زندگی آقامحمدخان قاجار مشتمل بر ۲۸ داستان از جنبه‌­های گوناگون زندگی آقامحمدخان، بنیان‌گذار سلسلۀ پادشاهی قاجار در ایران است و از طریق حکایت­‌هایش شما را با جنبه­‌های شخصیتی وی که متاسفانه تنها با خشونت و خونریزی شناسانده شده است آشنا کرده و از دوران نوجوانی و بلای اختگی که بر سرش آمد حکایت می‌کند و از سال‌­های دور از ایل و طایفه که در شیراز گروگان زندیان بود و از تلخی­‌ها و شیرینی‌­های آن دوران می‌­گوید. از قدرناشناسی وی در حق کریم­‌خان زند و از هوش و ذکاوت کم‌­نظیر وی و از تدبیر و حیله‌­گری‌­اش و از جنبه­‌های متعدد دیگر شخصیت او پرده برمی­‌دارد و از جمله به خشونت­‌ها و خونریزی­‌های این پادشاه نیز می‌­پردازد؛ ولی شما در این کتاب از ناکرده‌­های خان قاجار کوه عظیمی نمی‌­بینید.

در کتاب صوتی آن همۀ تلاش بر این بوده است که با استفاده از فنون گویندگی شنوندۀ علاقه‌مند مجذوب گردد و به این منظور علاوه براستفاده از داستان‌­های کوتاه، در ابتدا و انتها و نیز در میانۀ هر داستان برای عوض کردن حال و هوای شنونده از موزیک­‌های زیبا و متناسب با داستان استفاده شده است.

در ضمن با توجه به اینکه خاندان قاجار با طوایف ترکمن در شمال شرق ایران نزدیکی و وابستگی دارند از موزیک­‌های زیبای ترکمنی بهره­‌گیری شده است.

آقامحمدخان قاجار که یکی از تاثیرگذارترین و البته خون‌ریزترین‌ پادشاهان ایران شناخته می­‌شود. در محرم سال ۱۱۵۵ق در استرآباد یا گرگان امروزی در دوران پادشاهی نادرشاه متولد شد و بعدها از میان شعله‌های آتش جنگ‌های داخلی خاندان زند سر برآورد. خان قاجار صرف‌­نظر از بی‌رحمی‌­هایی که برای به‌دست‌آوردن قدرت انجام داد، یکی از مشهورترین پادشاهان ایران در سه قرن اخیر است که سلسلۀ جدیدی را بنیان نهاد و برای برگرداندن مرزهای کشور به دوران صفوی و ماندگار نمودن ایران به صورت کشوری در چارچوب تقریبی آن تلاش کرد. او توانست با خشونت و هراس‌­افکنی و قتل و نابیناکردن هزاران نفر آرامش و امنیت را برای کشوری که جنگ داخلی، قحطی و کاهش جمعیت آن را از پای درآورده بود به ارمغان بیاورد.

آقامحمدخان با توجه به خاستگاه ایلی که داشت و درس مهمی که از شکست‌­های پیشینیان جویای تاج خود در به دست گرفتن قدرت و تداوم حکومت گرفته بود، اهمیت همکاری ایلی را درک کرد و جانشینی برای خود انتخاب نمود که حاصل آمیختن دو طایفۀ اشاقه‌­باش و یوخاری‌­باش از ایل قاجار بود و با این تدبیر انسجام درونی ایل را حفظ کرد.

آقامحمدخان که فردی کاردان و باکفایت و باتدبیر بود، نه تنها به سرعت تمام کشور را تصرف کرد و به پادشاهی رسید بلکه سرزمینی را که پریشان و گرفتار ملوک الطوایف، راهزنان مسلح و گردنکشان بود، امن کرد و جهانیان را از پیشرفت‌های نظامی خود خیره ساخت.

خان قاجار از چاپلوسی و تملق به دور بود و علاقه نداشت که مردم شهرها به استقبالش بیایند یا برایش فتح‌نامه‌های ستایش‌آمیز بنویسند. آقامحمدخان بسیار خسیس و مال‌­اندوز بود. البته گرچه، به جمع‌آوری مال و ثروت علاقه داشت اما در بخشش به سربازان یا هزینه‌های مذهبی تنگ­‌نظری به خرج نمی‌داد. با مردم عادی و سربازان بسیار بهتر از بزرگان و برجستگان رفتار می‌کرد و در طول عمر خود هرگز سخنی نگفت که به آن عمل نکند. پشتکار و جدیتی تمام داشت و در فرمانروایی بی‌­همتا بود.

خان قاجار از طرفی زشت و بدسیما، ستمکار، طمعکار و حریص بود و شهوت ثروت، ریاست، قدرت و انتقام او را اسیر خود کرده بود و از طرف دیگر فریبکار، نیرنگ‌­باز، حیله‌­گر و مُزوِّر بود و اگر می­‌توانست با فریب و نیرنگ کاری را به پیش ببرد به زور متوسل نمی‌شد. با همه قساوت، بی­رحمی و خصوصیات اخلاقی ناپسندی که به آقامحمدخان نسبت می‌دهند، او اعتقادات مذهبی محکمی داشت و نماز و روزه و سایر فرایض دینی خود را تمام و کمال انجام می‌داد و نسبت به ائمۀ اطهار(ع) ارادت داشت.

باری پادشاهی با این خصوصیات در طول عمر ۶۳سالۀ خود با رویدادهای کوچک و بزرگ زیادی روبه‌رو شد که برخی از این رویدادها مورد توجه دوست و دشمن قرار گرفت و دستمایۀ حکایت­‌هایی جالب و شنیدنی شد که به شناخت شخصیت و چهرۀ خان قاجار کمک می‌­کند و نگارنده این کتاب امیدوار است که این حکایت­‌ها قرین به واقعیت باشد و از سیاه‌­نمایی مغرضانۀ چهرۀ بنیانگذار دوران قاجار به دور باشد.

شنیدن کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب برای همۀ لایه‌­های جامعۀ ایرانی مفید است؛ از نوجوانانی که تازه سر در میان جامعه بالا می‌­آورند تا پیران و سال‌خوردگانی که سری در میان سرها دارند و هر گروه یقیناً می­‌تواند برداشت­‌های کوچک و بزرگ خود را داشته باشد و آن را چراغ راه سازندگی زندگی و یا آبادانی میهن عزیز بنماید. کتاب‌های صوتی تاریخ ایران، روایتی شنیداری از گذشته‌ای پرلایه هستند؛ گذشته‌ای که در آن پادشاهی‌ها، جنبش‌ها، شکست‌ها و دگرگونی‌های اجتماعی در کنار هم قرار گرفته‌اند. این آثار با روایت‌هایی گاه تحلیلی و گاه داستان‌محور، شنونده را به دوره‌های مختلفی می‌برند؛ از امپراتوری‌های باستان گرفته تا تحولات سیاسی و فرهنگی دوران معاصر.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:حکایت هایی از زندگی آقا محمد خان قاجار
موضوع:تاریخ ایران پس از اسلام، تاریخ معاصر ایران، تاریخ محلی ایران
گوینده:مسعود حکمت پور
گردآورنده:گروه تاریخ ایران
انتشارات:موسسه فرهنگی هنری قوی سفید کودکان
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۲۰۳.۸۶ مگابایت
مدت‌زمان:۳ ساعت و ۲۹ دقیقه
قیمت کتاب:۱۰۹۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 6989096
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۲۱

من گرفتم تو نگیر.محتوا بازاری بود.ولی اگر اجرا خوب بود میشد تحمل کرد!

۰
Misagh Asgari
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۰۱

تا قبل از خوندن این کتاب باورم نمیشد که آغا محمد خان انقدر آدم خون ریز و بی وجدانی بوده باشه!!!

۰
کاربر ۱۴۶۷۹۶۵
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۲/۰۵

بنظرم برای آشنایی با تاریخ کتاب مناسبی هست آقا محمد خان در یکپارچگی ایران یک تنه تلاش کرد ولی متاسفانه دچار کینه بود وهمین مورد باعث حوادث ناگواری شد ولی جدای از این اتفاقات، پشتکار و شجاعت و متحد کردن...بیشتر

۰
Safa0014
۱۴۰۵/۰۲/۲۲

موقعی که میگیم حکایت یه چیز آموزنده توش باید باشه این یه سری تاریخ بی سر و ته با کلی صدای نمبک و تار و گویندگی بد هست

۰
کاربر 11572498
۱۴۰۲/۰۸/۲۳

اشتباه زیاد دارد ازجمله حسینقلی خان برادر کوچک تر آقا محمد خان بوده است نه بزرگ تر صدای ساز چوگر متن هم بلند است وهم تکرارش گوشخراش و ازار کننده است هی تکرار میشود واقعا بی سلیقگی...بیشتر

۰
روزگاران : تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی (اجرای جدید)
عبدالحسین زرین‌کوب
بابک خرمدین
جلال برگشاد
ایران باستان
یوزف ویسهوفر
ایران دوران قاجار و برآمدن رضا خان
اکرم پریمون
تاریخ ایران باستان ـ باب ششم: اسکندر کبیر
حسن پیرنیا
چنگیز خان و شکل گیری دنیای مدرن
جک ودرفورد
تاریخ ایران باستان ـ باب پنجم: عقب نشینی یونانی ها
حسن پیرنیا
خواجه تاجدار (کتاب دوم)
ژان گور
از اندیشه تاج تا چشم پوشی از تاج
گروه تاریخ ایران
ایران باستان - باب دوم: پارسی‌ ها و سلسله هخامنشی (کورش، کبوجیه داریوش اول)
حسن پیرنیا
درس گفتارهای شرح مثنوی معنوی دفتر اول
عبدالحمید ضیایی
خواجه تاجدار (کتاب اول)
ژان گور
سرگذشت حاجی بابای اصفهانی
جیمز موریه
انقلاب بلشویکی
سیلویا انگدال
نادر شاه بر پلکان قدرت ایران (جلد اول: از آغوش یک شبان تا تاجبخشی به هندیان)
گروه تاریخ ایران
صداهایی از چرنوبیل
سوتلانا آلکسیویچ
شاهنامه فردوسی به نثر
سید محمد دبیر سیاقی
هزار و یک شب (صد شب پنجم)
عبداللطیف طسوجی
حکایت هایی از زندگی کریم خان زند
گروه تاریخ ایران