کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید
خواندن نظراتمعرفی کتاب عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنید
۱۴ بینش کتاب «عاقلانه فکر کنید، راحتتر زندگی کنید» نوشته دکتر آلبرت الیس است که اهداف زیر را دنبال میکند:
این کتاب شما را تشویق میکند که وقتی مشکلی در زندگیتان بهوجود میآید، احساسات شدیدتان را ابراز کنید. اما مطالب آن بهروشنی بین احساساتی مناسب و مفید مثل نگرانی و ناراحتی، و احساساتی نامناسب و مخرب مثل وحشت، افسردگی، خشم و دلسوزی برای خود، فرق میگذارد.
- این کتاب به شما نشان میدهد که چطور با موقعیتهای دشوار زندگی کنار بیایید و چطور وقتی با آنها روبهرو میشوید، احساس بهتری داشته باشید. اما بهتر از همه، این کتاب به شما نشان میدهد که چطور میتوانید وقتی بیجهت خودتان را «روانرنجور» میکنید و به ستوه میآورید، بهبود یابید و احساس بهتری داشته باشید.
- این کتاب نهتنها به شما آموزش میدهد که چطور میتوانید سرنوشت خودتان را از لحاظ هیجانی زیر سلطه بگیرید و قدرتمندانه عمل کنید تا خودتان را دربارهٔ هیچ موضوعی (بله هیچ موضوعی) آشفته و درمانده نکنید، بلکه همچنین توضیح میدهد که چه کاری میتوانید انجام دهید تا از توان بالقوهتان برای تسلط بر خودتان استفاده کنید.
- این کتاب در مسیر افکار علمی، خرد و واقعیت باقی میماند و سعی در ارتقای این افکار دارد. همچنین بهشدت از آنچه بیشتر کتابهای خودیاری امروزی مطرح میکنند و حاوی حجم زیادی از تصوف و مسایل غیرعملی هستند، اجتناب میکند.
- این کتاب به شما کمک میکند به جای نگرش «تفکر مثبت» خوشبینانه که تنها باعث میشود بهطور موقت با دشواریهایی کنار بیایید که اغلب در بلندمدت شما را تضعیف میکنند، تغییر فلسفی عمیق و دیدگاه جدیدی بهدست آورید.
- این کتاب روشهای زیادی برای تغییر شخصیت به شما میدهد، که فقط شواهد داستانی یا موردپژوهیها از آنها حمایت نمیکنند، بلکه اکنون ثابت شده است که نتایج تحقیقات و آزمایشهای علمی برگرفته از گروههای ناظر نیز از آنها حمایت میکند.
- این کتاب به گونهای مؤثر به شما نشان میدهد که چطور مشکلات هیجانی و رفتاری کنونیتان را خلق میکنید، و به شما توصیه میکند که بیهوده زمان و انرژیتان را به شکلی احمقانه صرف درک و توضیح پیشینه و گذشتهتان نکنید. همچنین به شما نشان میدهد که چطور هنوز بیجهت خودتان را ناراحت و آشفته میکنید و امروز میتوانید چه کاری انجام دهید که از این کار دست بردارید. و بسیاری اهداف دیگر. پس بیدرنگ شروع به خواندن توصیههای این کتاب کنید چرا که بسیار در زندگی شما کاربرد خواهد داشت. بیش از آنچه فکرش را بکنید و بیشتر از انچه انتظارش را داشته باشید.
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)
مایکل. اس. برودر
رازهای عشق پردوام؛ چه کنیم که روابطمان دوام بیاورندمگ جان بارکر
از خودت راضی باش، اما از خود راضی نه!فریبا جعفری نمینی
آغوش درمانی ۱کتلین کیتینگ
قلبمان را به روی مردان بگشاییمفاطمه باغستانی
نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد (خلاصه کتاب)
آلبرت الیس
افسانه خودباورینازنین آذرسا
نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزدآرتور لانگ
افسانه خودباوریآلبرت آلیس
۲۵,۷۷۰۷۰%
سلام دوستان من دانشجوی روانشناسی هستم و نام دیگرکتاب زندگی عاقلانه هست و اکثراساتید این کتاب راتوصیه کرده اند.به نظر من این کتاب بهترازنمونه بازنویسی آن هست گرچه من بازنویسی آنرامطالعه نکردم ولی فکرمی کنم این کاملترهست
کتاب براساس نظریه رفتاردرمانی عقلانی-هیجانی که توسط خود مولف، بنیانگذاری شده و تلفیقی از رفتاردرمانی و شناخت درمانی است، نوشته شده و در صورت پیروی از توصیه ها و تمرینهای مولف، میتونه احساسات منفی و تند ما رو که نتیجه
کتاب قبلی این نویسنده اسم جذابی داشت اما محتواش اونقدرها هم کارساز نبود این نویسنده همون کتاب نمیگذارم کسی دکمه های اعصابم را فشار دهد هست اصلا هم از این کتابش خوشم نیومد نمونه رو که دیدم تقریبا شبیه به