کتاب شما بی همتایید
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شما بی همتایید
«چهکار دیگری داریم بکنیم جز آنکه عشق بورزیم، آوازمان را بخوانیم و زندگی را جشن بگیریم؟»
کتاب «شما بیهمتایید» به شما کمک میکند تا مفهوم جمله بالا را دریابید. جملهای که به قول نویسنده ثروتمندترین مرد جهان آن را گفته است. درواقع این اثر یک کتاب خودشناسی و آشتی با خویشتن است.
این کتاب میخواهد به شما بگوید که به واقع کی هستید و چقدر رهاییبخش است که این شخص را به دنیا معرفی کنید. وقتی بدانید که بهراستی کی هستید و وقتی آنطور که بهواقع میخواهید زندگی کنید، میتوانید سرود خود را بخوانید، هدیه خود را به دیگران بدهید و در دنیا ادغام شوید. اما برای ثروتمندترین مرد دنیا شدن باید تلاش کنید، باید به عمق برسید، باید اذعان کنید که چیزهایی در زندگی شما کار نمیکنند و باید به خود بقبولانید که برای چیزی بیشتر آمادگی دارید.
این کتاب شما را با کسی که واقعا هستید آشنا میکند. کمک میکند که با او ارتباطی صمیمانه بگیرید. او را بشناسید و با این شناخت تبدیل به یک انسان منحصربه فرد شوید.
پس با کیوت بلاکسون در کتاب لذتبخشش همراه شوید تا سفری شجاعانه برای یافتن هدف زندگی خود را آغاز کنید، خویشتن حقیقی خود را کشف کنید و با تمام وجود، عاشقانه زندگی کنید.
شما برنده اید
شیوا کهرا
چگونه در هر کاری شکست بخوریم و باز هم برنده باشیماسکات آدامز
اوج کامیابی؛ تکنیکها و مهارتهایی که نیروهای نهفتهی شما را آشکار میکنندبرایان تریسی
شاهدی از بهشتایبن الکساندر
تطابق؛ چرا موفقیت همیشه از شکست شروع میشودتیم هارفورد
اتوبوس انرژیجان گوردون
خودانگیزشی فوریجفری پی. دیویدسن
۵ گام آسان تا متخصص شدنپل جی شمپ
حقیقت راستین موفقیت؛ آنچه یک درصد برتر آدمها انجام میدهند و به شما نمیگویندگریسن وین
جهشی به سوی تفکر (تغییر زندگی در ۹۰ روز)جان مکسول
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۳,۹۷۰۷۰%
اولش ک شروعش کردم بنظرم خیلی خوب نیومد اما هرچی جلوتر رفتم بنظرم جذابتر اومد...نکات اموزنده ای رو تو داستان و خاطره میگه طوری که برا ادم تصویر ذهنی موندگاری رو میسازه و باعث میشه درگیر موضوع شی و بخوای