دانلود و خرید کتاب ۱۲ گام تا مدیریت زمان محمد سیدا
تصویر جلد کتاب ۱۲ گام تا مدیریت زمان

کتاب ۱۲ گام تا مدیریت زمان

معرفی کتاب ۱۲ گام تا مدیریت زمان

آیا تابه‌حال برایتان اتفاق افتاده است که بخواهید چند کار را با هم انجام دهید، ولی برای انجام همهٔ آن‌ها به مشکلاتی از قبیل کمبود وقت، عدم برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی دچار شده باشید؟ به تعویق افتادن کارها، سردرگمی، اضطراب و بحران‌های کوچک و بزرگ از عواقب عدم توانایی در مدیریت زمان است. «حرکت»، «تکاپو» و «پیشرفت» واژه‌هایی هستند که در مدیریت زمان شکل گرفته‌اند و چنانچه ملکهٔ ذهن نشوند، همهٔ ما در گردابی از سردرگمی و خطا دست و پا خواهیم زد. با مطالعهٔ ۱۲ گام تا مدیریت زمان، این امکان برای شما به وجود خواهد آمد که توانایی‌های خود را بهتر بشناسید و با توجه به زمان و شرایطی که در اختیار دارید بهترین راه را در پیش گرفته و به نتایجی بهتر و قابل قبول‌تر دست بیابید. زمان چیست؟، چگونه از زمان استفاده کنیم، عوامل اتلاف وقت، راه های کنترل زمان، تنظیم زمان در محیط کار، نقش تفکر مثبت در تنظیم زمان و.... مباحثی هستند که در این کتاب می‌خوانید. مدیریت زمان و فراگیری تکنیک‌های ویژهٔ آن سبب ایجاد ارتباطی پررنگ‌ترشده و این امکان را ایجاد می‌کند که برنامه‌ریزی جامعی در رسیدن به اهداف خود داشته باشیم و این تحول بزرگ و چشمگیری در زندگی هر کدام از ما ایجاد خواهد کرد.
mitra
۱۴۰۰/۰۱/۲۹

من کتاب بولت ژورنال رو خونده بودم و خیلی کمکم کرده بود ولی هم چنان حس کردم در برنامه ریزی مشکل دارم و تحت فشار کارهامم و مشکل رو کشف نمی‌کنم تو سیستم زندگیم و این کتاب بنظرم بیشتر به

- بیشتر
مصعب
۱۴۰۲/۰۶/۲۸

کتابی مختصر و مفید

امشب ساعات مفید روز خود را بنویسید و برنامه‌ریزی کنید که فردا ساعات مفید بیشتری داشته باشید. ۲. اگر کاری به شما محول شده و فرضاً ده روز مهلت انجام آن را دارید، طوری برنامه‌ریزی کنید که آن کار هشت روزه تمام شود. این امر از اضطراب شما می‌کاهد. ۳. به این جمله بیندیشید: همیشه طولانی‌ترین سفرها با اولین قدم‌ها آغاز می‌شود. ۴. اگر قرار است کاری را از فردا آغاز کنید، مقدمات آن را امروز آماده کرده و نیز مقداری از کار را همین امروز انجام دهید. ۵. کارهای خود را اولویت‌بندی کنید و به ترتیب اهمیت انجام دهید. این کارها می‌توانند همان فعالیت‌های روزمره نیز باشند. ۶. به هریک از وسایل خود جایگاهی اختصاص بدهید، تا همه چیز سر جای خودش باشد. ۷. همین الان از جا برخیزید و کوچک‌ترین آثار بی‌نظمی را از بین ببرید. از یک گوشه شروع کنید و به انتها برسانید.
کاربر ۱۵۴۰۴۵۸
در گام‌های قبلی اشاره کردم که وقتی می‌خواهید به هدفی دست پیدا کنید، آن را در سطح بالایی مجسم کرده و تصور کنید که برای رسیدن به آن باید از پله‌های یک نردبان بالا بروید. این پله‌ها مراحلی هستند که شما باید برای رسیدن به هدفتان طی کنید و مسلماً درست‌ترین و مطمئن‌ترین کار این است که پله‌ها را یکی یکی بالا بروید. آیا تاکنون کسی را دیده‌اید که برای بالا رفتن از یک نردبان، از روی پلهٔ اول به پلهٔ دهم بپرد؟! برنامه‌ریزی به‌معنای بالا رفتن یکی یکی از پله‌هاست. برنامه‌ریزی مانع از این می‌شود تا شما اشتباهاً هوس کنید از پلهٔ اول به دهم بپرید و خود را سرنگون کنید. برنامه‌ریزی مانند یک چراغ قوه، فاصلهٔ میان پله‌ها را برایتان روشن می‌کند. وقتی شما توانستید بدون عقب‌نشینی یا احیاناً توقف در رسیدن به هدفی که دارید، حرکت کنید قطعاً در وقت هم صرفه‌جویی خواهد شد؛ زیرا از دوباره‌کاری، توقف‌های بی‌جا یا فلج کل عملیات در امان هستید. برنامه‌ریزی نه‌تنها در ادارهٔ امور سازمان‌ها لازم است،‌ بلکه لزوم آن در موارد کوچک و کم‌اهمیت زندگی هم احساس می‌شود.
علی

حجم

۹۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

حجم

۹۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

قیمت:
۶۹,۹۰۰
۲۰,۹۷۰
۷۰%
تومان