دانلود و خرید کتاب ۱۲ گام تا تفکر قدرتمند محمد سیدا
تصویر جلد کتاب ۱۲ گام تا تفکر قدرتمند

کتاب ۱۲ گام تا تفکر قدرتمند

معرفی کتاب ۱۲ گام تا تفکر قدرتمند

«آدمی ساختهٔ افکار خویش است، فردا همان خواهد شد که امروز می‌اندیشیده است.» موریس مترلینگ مقتدرانه بیندیشید، به موفقیت فکر کنید و زندگی خود را همانند حرفه‌ای‌ها مدیریت کنید. همان‌طور که هر گیاه و درختی برای رشد و پرورش خود احتیاج به آب‌وهوا و... دارد، انسان هم برای پیشرفت خود به نیروی عقل و فکر نیاز دارد. آدمی هر آنچه دارد، ساخته یا در تدارک به‌انجام رساندن آن است، ابتدا در فکرش به آن ماهیت و شکل داده است. ساختن هیچ‌چیزی بدون ساختن آن در ذهن میسر نیست، هر طور که فکر کنی همان‌طور می‌شود. تفکرات ما انرژی بسیار بالایی دارد، به‌طوری که اگر درست از آن استفاده کنیم، می‌توانیم بهترین‌ها را در زندگی از آن خود کنیم. افکار مثبت زندگی زیبایی برای ما به ارمغان می‌آورد و ما را به نتایج ارزشمندی می‌رساند و افکار منفی، فقط زندگی منفی را رقم می‌زند. در کتاب «۱۲ گام تا تفکر قدرتمند» محمد سیدا درباره پالایش شیوه اندیشیدن سخن گفته است. او در این اثر به ما می‌آموزد که باورهای غلطمان را کنار بگذاریم، درباره آن‌چه می‌خواهیم، فکر کنیم. درست تصمیم بگیریم. وی پای خودمان فکر کنیم، افکارمان را متعادل کنیم و بتوانیم از تفکرات منفی رها شویم.
۱۲ گام تا اعتماد به نفس کامل
یادگیری آنی
مارک ویکتور هانسن
۱۲ گام تا موفقیت نهایی
اسرار کنترل ذهن؛ پیام به ناخودآگاه ایجاد باورهای مثبت در ضمیر ناخودآگاه
سودابه سیف‌هاشمی
۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن
محمد سیدا
پنج دقیقه‌ی خوب؛ صد تمرین صبحگاهی که به شما کمک می کند در طول روز آرام و متمرکز باشید
جفری برنتلی
۳۶۵ گام به سوی موفقیت
آنتونی رابینز
‫۲۰۹ نکته کوچک برای ایجاد ۲۰۹ تغییر بزرگ
ناهید مومن‌خانی
خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)
استیون پالن
سی نگرش برای تحول زندگی‌تان؛ بگویید، باور کنید، دریافت کنید