معرفی و دانلود کتاب ۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن + خلاصه رایگان
٪۷۰

کتاب ۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن

۳.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب ۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن

راجع به خود چگونه می‌اندیشید؟ آیا خودتان را کاملاً می‌شناسید؟ به تمام خواسته‌ها، نیازها و افکار خود آشنایی دارید؟ آیا می‌توانید احساسات و افکار خود را کنترل کنید؟ شاید جواب شما به این سوالات مثبت باشد اما حقیقت این است که اکثر ما در پاسخ دادان به این سوالات اشتباه می‌کنیم. خود ما ناشناخته‌ترین موجود برای خودمانیم. ناشناخته‌ترین سرزمین دنیا. اگر از امروز شروع به شناختن خود بکنیم باز هم سال‌ها، حتی شاید تا آخر عمر طول بکشد و باز هم زوایایی در وجودمان باشد که نتوانیم به آن‌ها دست پیدا کنیم. مدیریت بر خود شامل شناخت خود، راهکارهای ساده و عملی در جهت کنارآمدن با خود، تعیین هدف و کنترل احساسات، افکار و فعالیت‌های روزانه‌ است. فراموش نکنید که بدون مدیریتی واقعی بر خود هرگز نه موفق، نه شاد و نه آرام خواهیم بود. از امروز نگاهمان را از دیگران برداریم و به خودمان بنگریم. کتاب «۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن» همراه شما در این راه خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۱۲ گام تا مدیریت بر خویشتن

۱۴۰۲/۰۸/۰۶

بد نبود

بریده‌هایی از کتاب

مهریار
میز کار شما، همان ذهن شماست. هر چه تمیزتر و خلوت‌تر باشد انجام کارها راحت‌تر است. پس آن را همین حالا مرتب کنید.
مهریار
یکی از اصول استفاده از زمان، طفره نرفتن و عقب نینداختن کارها است. باور کنید انجام دادن کاری که امروز باید به پایان برسانید، فردا خیلی سخت‌تر و مشکل‌تر خواهد شد. سعی کنید قبل از شروع هر کاری مقدمات آن را فراهم کنید تا در زمان شروع به اضطراب و نگرانی دچار نشوید.
۱۲ گام تا تفکر قدرتمند
ده قانون طلایی
شری کارتر اسکات
قدرت پذیرش تغییرات
تونی بوزان
چهل فرمان به ضمیر ناخودآگاه
علی‌اصغر سوادکوهی
پنج دقیقه‌ی خوب؛ صد تمرین صبحگاهی که به شما کمک می کند در طول روز آرام و متمرکز باشید
جفری برنتلی
توصیه های جادویی برای موفقیت