کتاب بی کار میلیونر
خواندن نظراتمعرفی کتاب بی کار میلیونر
«بی کار میلیونر» نوشته مت موریس از کتابهای مجموعه «زندگی و کسب و کار موفق برای همه» است. این مجموعه که هیچ محدودیتی از نظر تعداد عناوین کتاب برایش در نظر گرفته نشده است، با ترجمه یا تألیف کتب کاربردی و متناسب با فرهنگ و اقتصاد روز به زبان ساده و برای عموم مردم، راه رسیدن به موفقیت در زندگی فردی و خانوادگی و اجتماعی را در کنار شیوههای راهاندازی و مدیریت کسبوکارهای موفق نهادینه کند و فرهنگ جدیدی در کشور ایجاد کند. فرهنگ زندگی و کسبوکاری که از اساس، بر شیوهٔ درست و اصولی پایهگذاری شود و طوری نباشد که با هر بادی بلرزد یا با هر مدی و تحولی از جای کنده شود.
در کتاب «بیکار میلیونر»، مت موریس ِنویسنده، سخنران و کارآفرین، کلیاتی درباره شروع کسب و کار و مدیریت آن و همچنین رابطه شخصیت، باورها، مثبتاندیشی و توانایی مدیریت با کار ارائه کرده است که فرصتهایی طلایی را به ما نشان میدهد.
او از مصیبتی که موجب شد پدرش را از دست بدهد، الهام گرفت و اشتیاق سیریناپذیری در وی شکل گرفت تا سرنوشتش را به دست خود قلم بزند و باعث شد کتابی بنویسد که برای عصر و زمان حاضر به حدی خوب است که به راحتی نمیتوان از آن صرفنظر نمود.
معیار انتخاب مت؛ نتیجهٔ سالها تحقیق متمرکز شده، مطالعهٔ صدها کتاب و شرکت در سمینارها و سخنرانیهای بیشمار است. وقتی وی از رقم میلیون و میلیونر شدن سخن میگوید، تنها روی سخنش پول نیست؛ بلکه مت از همهٔ ما میخواهد که چیزی ورای استعدادهای نامحدود خود را شناسایی کنیم تا بتوانیم کارهایی بکنیم که در مخیلهٔ ما نیز نمیگنجد.
این کتاب برای همه نوشته نشده است. اگر خود را غرق در مطالعهٔ آن یافتید، به خودتان تبریک بگویید، چرا که تو دوست من، مانند خیلی از آدمها نیستی. افرادی که این کتاب را انتخاب میکنند، یا میلیونر هستند یا کسانی هستند که دارند برای میلیونر شدن آماده میشوند. اگر شما جزو یکی از این دو گروه هستید؛ میتوانید با استفاده از این کتاب، از میان کوههای ناامیدی، تونلی به سوی امید باز کنید و فردای درخشانتری برای خود بسازید.
نردبان جادویی برای رسیدن به موفقیت
ناپلئون هیل